ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

وزیر صنعت به خاطر "قحط الرجال" تغییر نکرد

رسانه‌های اصولگرا می‌نویسند قرار بود در تغییرات اخیر کابینه، وزیر صنعت نیز کنار رود اما مسئله به دلیل نیافتن گزینه‌ای مناسب منتفی شد. گفته شده که وزیر کار نیز در لیست ترمیم بود.

رسانه‌های اصولگرا می‌نویسند قرار بود در تغییرات اخیر کابینه، وزیر صنعت نیز کنار رود اما مسئله به دلیل نیافتن گزینه‌ای مناسب منتفی شد. گفته شده که وزیر کار نیز در لیست ترمیم بود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت که عملکردش از بدو تشکیل کابینه یازدهم با حاشیه‌هایی چون استیضاح، برکناری و قراردادهای جنجالی همراه بوده، در لیست خروجی‌های دولت قرار داشته اما به دلایلی ماندنی شده است.

خبرگزاری فارس گزارش می‌دهد که قرار بود تغییرات کابینه شامل پنج وزی از جمله وزرای صنعت و کار باشد اما در روزهای آخر به سه وزیر محدود شد: «دولت و مجلس خواستار کنار رفتن محمدرضا نعمت‌زاده، وزیر صنعت ایران بودند اما در روز آخر به دلیل نداشتن گزینه‌ مناسبی برای جانشینی او، از این اقدام منصرف شدند.»

رسانه‌های اصولگرا از جمله تسنیم و فارس، در روز اعلام خبر استعفای سه وزیر، خبر کنار رفتن نعمت‌زاده را نیز اعلام کرده بودند. روابط عمومی وزارت صنعت اما این خبر را با تاکید بر این که نعمت زاده در سفر استانی با روحانی است، تکذیب کرد.

فارس می‌نویسد که انتقاد اصلی به نعمت‌زاده، بالا بودن سن او و نداشتن استراتژی کلان برای بخش‌های صنعت و بازرگانی است اما شورای مشاوران روحانی نتیجه گرفته بودند که با تغییر نعمت‌زاده در شرایط فعلی اتفاق خاصی نخواهد افتاد: «این موضوع هم بوده که ممکن است در ۶ ماهه مانده به انتخابات ریاست جمهوری تغییر وزیر باعث نابسامانی در بخش‌هایی مانند تنظیم بازار و بخش صنعت شود و به همین دلایل بنا شد تغییر وی انجام نشود.»

این در حالی است که نعمت‌زاده قرار است سه‌شنبه چهارم آبان برای توضیح در مورد ‌امارهای متفاوت و متناقض از تسهیلات پرداخت شده به بخش تولید، به مجلس برود و به کمیسیون صنایع توضیح دهد.

فارس از قول "منبع آگاه"  خود می‌نویسد که تغییر سه وزیر با هدف تغییر در شرایط اقتصادی انجام نشد بلکه می‌خواستند روی جامعه تاثیرگذاری داشته باشند: «تغییر در وزاتخانه‌های ورزش، آموزش و پرورش و ارشاد بیشتر با این هدف انجام شد که به مردم بگویند ما یک تغییر جدی ایجاد کرده‌ایم، چون هر سه مورد با مخاطبان زیادی سر و کار دارد.»

محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت نیز پیش‌تر گفته که هدف از تغییرات کابینه، تقویت دولت و "برآورده کردن توقعات به بهترین شکل" بود و جابجایی دیگری صورت نخواهد گرفت.

هم چنین قرار است جلسه رای اعتماد به وزیران پیشنهادی روحانی ۹ آبان برگزار شود. خبرگزاری تسنیم، دوشنبه سوم آبان از قول اکبر رنجبرزاده، عضو هیات رئیسه مجلس نوشت رزومه و برنامه وزیران پیشنهادی ارشاد، اموزش و پرورش و ورزش به مجلس ارائه شده و طبق آیین‌ نامه داخلی مجلس، باید ظرف یک هفته پس از وصول این مدارک، جلسه رای اعتماد برگزار شود.

تغییر سه وزیر در کابینه روحانی آن هم در فاصله شش ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری بعدی، بحث‌های زیادی را در محافل سیاسی و رسانه‌ای دامن زده است. سویه اصلی گمانه‌ها و تحلیل‌ها متوجه انتخابات ۹۶ است و این که روحانی می‌کوشد با این جابه‌جایی‌ها، نظر افکار عمومی و بخشی از اصولگرایان را به سمت دولت جذب کند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.