ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

جایزه من‌بوکر برای پل بیتی، نویسنده آمریکایی

برای نخستین بار جایزه معتبر ادبی من بوکر به یک نویسنده آمریکایی با اثری درباره رابطه بین سیاهپوستان و سفیدپوستان آمریکا تعلق گرفت.

جایزه من بوکر در سال ۲۰۱۶ به نویسنده پنجاه و چهار ساله آمریکایی پل بیتی به خاطر رمان طنزآمیز «خیانت» با موضوع رابطه بین سیاه‌پوستان و سفیدپوستان آمریکایی تعلق گرفت. بیتی اولین نویسنده آمریکایی‌ست که این جایزه معتبر ادبی را به دست می‌آورد.

پل بیتی، نویسنده آمریکایی و برنده جایزه من‌بوکر در سال ۲۰۱۶

بیتی که از اهدای این جایزه به او شوق‌زده شده بود، در خطابه‌اش گفت: «نویسندگی به من زندگی را بازگردانده. من اول نمی‌خواستم این رمان را بنویسم. همسرم اما مرا تشویق کرد و به من شهامت نوشتن این اثر را داد.»

رمان «خیانت» نوشته پل بتی

هیأت داوران جایزه من بوکر از رمان «خیانت» نوشته پل بیتی به عنوان «اثری تکان‌دهنده که به طور غیرمنتظره‌ای طنزآمیز هم هست» یاد کرده است. این رمان که در یک کلانشهر خیالی آمریکا اتفاق می‌افتد، به گفته هیأت داوران حایزه ادبی من بوکر نور تازه‌ای به رابطه سیاهپوستان و سفیدپوستان آمریکا می‌تاباند. در این اثر یک مرد سیاهپوست در دادگاهی متهم می‌شود که قصد دارد قانون جدایی سیاهان از سفیدپوست‌ها در مدارس و همچنین نظام برده‌داری را مجدداً احیا کند.

رمان «خیانت» را انتشارات وان‌ورلد (Oneworld Publications) منتشر کرده. این انتشاراتی به یک زوج بهائی ایرانی-بریتانیایی به نام‌های ژولیت مِیبی و نوین دوستدار تعلق دارد. «تاریخچه هفت کشتار» نوشته نویسنده جامائیکایی مارلون جیمز، یکی دیگر از کتاب‌های وان‌ورلد، سال گذشته جایزه من بوکر را به خود اختصاص داد. این کتاب تاکنون ۳۰۰ هزار نسخه به فروش رفته.

جایزه بوکر به ارزش ۵۰ هزار پوند مهم‌ترین جایزه ادبی بریتانیاست. این جایزه به آثاری تعلق می‌گیرد که به زبان انگلیسی نوشته شده و در بریتانیا به چاپ رسیده باشد.

جایزه من بوکر از سال ۱۹۶۹ اهدا می‌شود و از سال ۲۰۱۴ همه نویسندگان جهان را تحت پوشش قرار می‌دهد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.