ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

علم‌الهدی: امروز فتنه در مجلس است

احمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد و عضو مجلس خبرگان رهبری معتقد است «فتنه» در ایران همچنان ادامه دارد. او می‌گوید اکنون در مجلس نمایندگانی هستند که از رویدادهای سال ۸۸ دفاع می‌کنند.

احمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد و عضو مجلس خبرگان رهبری معتقد است «فتنه» در ایران همچنان ادامه دارد. او می‌گوید اکنون در مجلس نمایندگانی هستند که از رویدادهای سال ۸۸ دفاع می‌کنند.

احمد علم‌الهدی: یک عده در خانه ملت، در چنین مکان مقدس می‌گویند "از فتنه دم زدن تا کی؟"

احمد علم‌الهدی در نماز جمعه ۱۴ آبان گفت: «کدام خانه‌ای از مجلس شورای اسلامی و خانه ملت بالاتر؟ امروز فتنه در مجلس است... این‌ها مدافع فتنه ۸۸ شدند، بعد می‌گویند فتنه تا کی؟»

گروهی از مسئولان حکومتی در ایران از رویدادهای سال ۱۳۸۸ که در جریان آن اعتراضات گسترده‌ای علیه نتایج دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شکل گرفت، به‌عنوان «فتنه» یاد می‌کنند.

علم‌الهدی با تکرار این‌که «زمینه نفوذ فتنه امروز در مجلس است»، افزود: «حالا شما به بنده و امثال بنده اهانت کنید و بگویید کاسب فتنه، مهم نیست، ما سرباز قضیه‌ایم، سرباز باید ترکش بخورد، باید گلوله بخورد، باید جان دهد.»

در جریان رأی اعتماد مجلس به فخرالدین احمدی دانش آشتیانی، رضا صالحی امیری و مسعود سلطانی‌فر، سه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی و ورزش و جوانان، مخالفان دولت در مجلس احمدی دانش آشتیانی و تا حدودی صالحی امیری را به نقش داشتن در «فتنه» متهم کردند. با این حال مجلس به هر سه وزیر پیشنهادی رأی مثبت داد. در پی آن گروهی از طرفداران دولت این رأی مجلس را نشانه‌ای از بسته شدن پرونده «فتنه» دانستند. آن‌ها گفتند برخی با موضوع «فتنه» کاسبی می‌کنند.

از جمله، علی مطهری، نایب رییس مجلس گفت: «مجلس دهم نشان داد که فریب کاسبان فتنه و کاسه‌های داغ‌تر از آش را نمی‌خورد.» او افزود: «رأی اعتماد مجلس به سه وزیر پیشنهادی نشان داد که حربه "فتنه" و متهم کردن افراد به "فتنه‌گر بودن" دیگر حربه‌ مناسبی برای حذف نیروهای کارآمد و انقلابی نیست.»

علم‌الهدی با ادعای این‌که آمریکا «رسماً می‌گوید فتنه ۸۸ مال ما بود»، گفت: «یک عده در خانه ملت، در چنین مکان مقدس می‌گویند "از فتنه دم زدن تا کی؟"»

پیش از علم‌الهدی، علی سعیدی، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران نیز علیه سخنان مهدی شیخ، نماینده تهران در مجلس که گفته بود «تا کی از فتنه می‌خواهید حرف بزنید؟» واکنش نشان داده و گفته بود: «این آقا اگر دستش هم به قرآن می‌رسید تمام واژه‌هایی را که درباره فتنه گفته شده حذف می‌کرد. اینها را از زبان یک نماینده می‌شنویم که جای تعجب دارد!»

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • آرش

    من نميدانم حقخواهي مردم چرا اسمش شد فتنه؟ مردمي كه حقشان ضايع شده به خيابان آمدند تا حقشان را طلب كنند ولي آقايان براي سركب مردم اسمش را گذاشتند فتنه و آنها هم با گسترش اين كلمه هدف خود را پيش بردند در حالي كه يك نفر نگفت اين فتنه نيست اين حقخواهي خود مردم است

  • reza parto

    باور كنيد هر كس دم از فتنه ميزند خود عامل اصلي فتنه است

  • داوود

    درود برعلي مطهري