ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

۱۴۰هزار مترمکعب فاضلاب رشت به دو رودخانه گیلان می‌ریزد

دو رودخانه زرجوب و گوهررود از رشت می‌گذرند و در این گذر ۱۴۰ هزار مترمکعب فاضلاب شهری و خانگی به این دو رودخانه می‌ریزد.

دو رودخانه زرجوب و گوهررود از رشت می‌گذرند و در این گذر ۱۴۰ هزار مترمکعب فاضلاب شهری و خانگی به این دو رودخانه می‌ریزد.

پسماند و فاضلاب یکی از مهم‌ترین مشکلات محیط زیست در ایران است.

قربانعلی محمدپور، مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان پنج‌شنبه ۴ آذر به خبرگزاری کار ایران (ایلنا) گفت رودخانه‌های زرجوب و گوهررود به تالاب انزلی منتهی می‌شوند و دچار آلودگی‌های بسیاری هستند.

او افزود از حدود ۱۴۰ هزار مترمکعب فاضلاب شهری و خانگی که به این دو رودخانه می‌ریزند تنها ۲۰ درصد آن تصفیه شده است.

محمدپور گفت: «بخشی از فاضلاب‌های بیمارستانی رشت که ۴۲ درصد تصفیه شده و ۵۷ درصد آن تصفیه نشده؛ وارد این دو رودخانه می‌شود.»

پسماند و زباله‌های بیمارستانی یکی از خطرناک‌ترین انواع پسماندهاست. زباله‌های بیمارستانی دارای مواد سمی، پاتولوژیک، دارویی، شیمیایی و حتی رادیواکتیو است که می‌تواند برای سلامتی انسان و محیط زیست بسیار زیان‌آور باشد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان همچنین افزود حدود ۲۴ هزار مترمکعب در روز فاضلاب شهرک صنعتی که ۷۰ درصد آن تصفیه شده است به این دو رود می‌ریزد.

افزون بر این‌ها، ۳۴۵ مترمکعب در در هوای آفتابی روز و ۱۲۹۶ مترمکعب در روزهای بارانی شیرابه مرکز دفع پسماند سراوان به این رودخانه‌ها ریخته می‌شود.

پسماند و فاضلاب یکی از مهم‌ترین مشکلات محیط زیست در ایران است. فعالان محیط زیست بارها نسبت به پیامدهای عدم مدیریت پسماند در ایران هشدار داده‌اند.

بر پایه استانداردهای موجود، تمام شهرهایی که بالای ۵۰ هزار نفر جمعیت دارند باید به شبکه‌های جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب و پساب مجهز باشند. به این ترتیب دست‌کم ۱۵۰۰ شهر در ایران باید به چنین ساختار‌ها و تأسیساتی مجهز شوند.

آمار‌ها و مطالعات نشان می‌دهد در حال حاضر تنها ۱۸ درصد از شهرهای ایران تحت پوشش شبکه جمع‌آوری فاضلاب است. در باقی موارد، جمع‌آوری فاضلاب خانگی، شامل فاضلاب انسانی و فاضلاب بیمارستانی، از طریق چاه‌های جذبی صورت می‌گیرد و در بسیاری موارد دیگر نیز به رودخانه‌ها، کانال‌ها، دریاچه‌ها و دریا‌ها می‌ریزد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.