ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

«شهرداری تهران بخش زیادی از اموال شهر را فروخت»

۲۵ مدیر شهرداری تهران در رابطه با فساد مالی مورد تحقیق و بازپرسی قرار گرفته‌ اند. یک عضو شورای شهر می‌گوید که بخش زیادی از اموال شهرداری هزینه شده است.

در ادامه افشاگری در باره فساد مالی شهردار تهران، یک عضو شورای شهر گفت که «بخش اعظمی از دارایی‌های شهر» فروخته شده است.

محمدباقر قالیباف شهردار تهران

به گزارش خبرگزاری کار ایران، ایلنا، غلامرضا انصاری عضو شورای شهر تهران چهارشنبه ۱۷ آذر شهرداری تهران را به «فروش و هزینه بخشی از دارایی‌های» این شهر متهم کرد.

او گفت که به رغم فروش این دارایی‌ها، مطالبات پیمانکاران پرداخت نشده و «بخش قابل توجهی بدهی روی دست شهر گذاشته شده است».

انصاری جزئیات بیشتری در باره فروش دارایی‌های شهر توسط شهرداری تهران ارائه نکرد اما خواستار افزایش نظارت بر این نهاد شد.

این عضو شورای شهر «کاهش اختیارات تفویض شده به شهرداری در دوره دوم و سوم شورا» و «تشکیل دیوان محاسبات شهری» را از راهکارهای افزایش نظارت بر شهرداری عنوان کرد.

به گفته او پیشنهاد بازنگری در اختیارات شهردار پیش از این در شورای شهر تهران مطرح شده اما انجام نشده. انصاری گفت که اگر این موارد از سوی سایر اعضای شهر «جدی گرفته می‌شد شاهد حوادث اخیر واگذارى املاک نجومى در شهرداری تهران نبودیم».

پرونده فساد مالی شهرداری و شورای شهر تهران از تابستان امسال به محل کشمکش حامیان و منتقدان محمدباقر قالیباف تبدیل شده است.

قالیباف سه‌شنبه ۱۶ آذر افشای فساد مالی در شهرداری تهران را «تخریب» خود عنوان کرد و گفت که این فشارها برای این است که وارد انتخابات ریاست جمهوری نشود.

او مدعی شد که برایش پیغام فرستاده‌اند که اعلام  کند وارد انتخابات نمی‌شود تا تخریب نشود. شهردار تهران گفت که «من هیچ وقت وارد این زد و بندها نمی‌شوم».

قالیباف در حالی افشاگری در باره فساد مالی شهرداری تهران را تخریب خود عنوان کرد که عباس جعفری دولت‌آبادی دادستان عمومی و انقلاب تهران دوشنبه ۱۵ آذر از احضار ۲۵ تن از مدیران شهرداری در رابطه با پرونده فساد مالی این نهاد خبر داد.

به گفته او روزانه ۲ تا ۳ تن از مدیران شهرداری از سوی دستگاه قضایی مورد بازرسی قرار می‌گیرند.

مقام‌های قضائی ایران پیش از این افشای اسناد فساد مالی شهرداری تهران را « تهمت و تخریب» مدیران این نهاد خوانده و دو رسانه را به دلیل انتشار این اسناد توقیف و فیلتر کردند. یاشار سلطانی سردبیر وب‌سایت معماری‌نیوز نیز در رابطه با همین پرونده بازداشت و پس از مدتی آزاد شد.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • IRAN

    طبق اسهالات حزرت آیت الشیطان مکار شیرازی مبنی بر ملاقات هفتگی حزرت آغا با امام زمان در چاههای درآمدزای جمکران، مطمینا" پول فروش این املاک به حساب امام زمان و سکینه و رقیه و ام النبی و سایر معصومین در بانکهای اروپا و امریکا واریز میشه. مرگ و لعنت خدا بر همه رهبران مسولین دزد فاسد منافق شیاد بیسوادجنایتکار ایران

  • منتشر

    به هر روی، نظام های حکومتی، با هر ایدئلوژی یا نوعی اعم استبدادی یا مردم سالاری باشند، ناچارند یک سری از کارها را انجام دهند. اخذ مالیات و عوارض، از ضروریات تدوام کشورداری و ارائه خدمات عمومی است. عرصه های امنیت، قضا، آموزش، درمان و بهداشت... شهرداری هام ناچارند درآمد کسب کنند از برای تامین بودجه خدمات عمومی. اما ماهیت و تفکر غیر دموکراتیک، ضعف های ساختاری ایدئولوژیک زدگی موجب می شود همه جیز فله ای و انقلابی و خودخواهانه حل و فصل شود و اغلب آلوده به فساد. خودخواهی ایدئلوژیک زده، یعنی بجای استفاده از تجریه کشورهای موفق مثل کشورهای غربی، از شدت تنفر ایدئولوژیک، سعی در اختراع دوباره چرخ می کنند! شهرداری ها در ایران، به طور کل راه های اشتباهی برای اداره شهرها برگزیده اند ازجمله" فروش تراکم! اخد عوارض های متعدد: کاغذبازی و مراحل دشوار اخذ مجوزهای ساخت و ساز ، و از طرفی درصد های بالای عوارض موجب تشویق مردم به تخلف است. این کار آسیب به انبوه سازی استاندارد ساختمانها زده و فساد را زیاد کرده است. چشم پوشی از تخلفات با اخذ جریمه! این آخری به شدت، به زیست بوم های شهری آسیب رسانده. این رویکرد اشتباه، موجب شده شهرداری در مقابل تخلفات ساختمانی کوتاه به آید و شاهدیم در کوچه زیر 8 متر، آپارتمانهای چند طبقه (با نقض حریم خصوصی همسایه ها و اشراف بر خانه های ویلایی!) و بدون آسانسور و پارکینگ به صورت انبوه باشد و امروزه معضل ترافیک و ازدحام در بافت های به صطلاح پایین شهری در شهرها بویزه بوجود آید! افراط در ساخت پارک ها! و بدسلیقگی در انتخاب نوع پوشش گیاهی! موجب افزایش مصرف اب شده است. چمن کاری بسیار حتی بلوارها! در حالی در ایران در کل بایست از گیاهان که کمتر آب مصرف می کنند بکار برده شود. بجای چمن کاری بلوار و بخش اعظم پارک ها، از بوته ها کم مصرف آبی، سنگ ریزه های رنگاوارنگ استفاده شود.