ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

«بیش از ۱۰۰ کشته در حمله با گاز سمی به شهر حما در سوریه»

به‌گفته یک سازمان امدادرسان بین‌المللی بیشتر قربانیان حمله شیمیایی به شهر حما زنان و کودکان هستند. بیش از ۳۰۰ نفر نیز در این حملات زخمی شده‌اند.

یک سازمان امدادرسان از حمله با گاز سمی به شهر حما در سوریه خبر داد. بر اساس این گزارش در جریان این حمله شیمیایی بیش از ۱۰۰ نفر کشته و صدها نفر زخمی شده‌اند. بیشتر کشته‌شدگان زنان و کودکان هستند.

عکس از آرشیو

اتحادیه سازمان‌های مراقبت و امدادرسانی پزشکی (UOSSM) روز سه‌شنبه ۱۳ دسامبر / ۲۳ آذر در گزارشی اعلام کرد که با گاز سمی به شهر حما واقع در غرب سوریه حمله شده و حدود ۱۰۰ نفر کشته و بیش از ۳۰۰ نفر زخمی شده‌اند.

بنا به این گزارش حمله شیمیایی به حما صبح دوشنبه ۱۲ دسامبر / ۲۲ آذر و در حین بمباران شدید این شهر رخ داده است که بیش از یک ساعت ادامه داشت. این‌که چه نیروهایی دست به چنین حملات هوایی زده‌اند هنوز روشن نیست.

گاز سمی مورد استفاده در این حمله بدون رنگ و بو بوده است.

این گزارش می‌افزاید بیشتر کشته‌شدگان بمباران شیمیایی زنان و کودکان بوده‌اند و خیلی سریع جان خود را از دست داده‌اند. بر دهان آن‌ها کف نشسته بود که نشانه‌ای از استفاده از گاز سمی است. صدمات خارجی ظاهری دیده نشده است.

به‌گفته اتحادیه سازمان‌های مراقبت و امدادرسانی پزشکی کسانی که جان سالم به‌در برده‌اند از تشنج، مشکلات تنفسی و حالت تهوع رنج می برند.

این سازمان امدادرسان درخواست کرده که سازمان منع استفاده از سلاح‌های شیمیایی(OPW)  درباره این حمله هر چه سریعتر تحقیق کند.

در شش سال جنگ سوریه تاکنون بارها به شهرهای مختلف این کشور حملات شیمیایی شده است.

دولت سوریه در پاییز سال ۲۰۱۳ و پس از فشارهای بین‌المللی پذیرفت که سلاح‌های شیمیایی خود را نابود کند. در پاییز این سال، صدها نفر از غیرنظامیان سوری در جریان عملیاتی با گاز سارین کشته شدند و آمریکا تهدید کرد که در صورت عدم نابودی زرادخانه شیمیایی سوریه، به این کشور حمله می‌کند.

هر دو طرف درگیری‌های سوریه، استفاده از سلاح شیمیایی در نبردها را تکذیب کرده‌اند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.