ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سازمان ملل تجاوزات گسترده جنسی در سودان جنوبی را محکوم کرد

شورای حقوق بشر سازمان ملل تجاوزات جنسی به هزاران زن و دختر در سودان جنوبی را به‌شدت محکوم کرد.

شورای حقوق بشر سازمان ملل تجاوزات جنسی به هزاران زن و دختر در سودان جنوبی را به‌شدت محکوم کرد.

گروهی از زنان سودان جنوبی که از ترس خشونت‌ها به یک پایگاه سازمان ملل پناه برده‌اند.

به‌گزارش خبرگزاری آلمان، زید رعد الحسین، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل روز چهارشنبه ۱۴ دسامبر / ۲۴ آذر در ژنو گفت: «میزان خشونت جنسی در سودان جنوبی تکان‌دهنده است.»

تنها در اردوگاه‌های محافظت در «جوبا»، پایتخت سودان جنوبی ۷۰ درصد زنان از تجاوزهای مأموران پلیس و سربازان گزارش داده‌اند.

یاسمین سوکا، کمیسر سازمان ملل در این‌باره گفت: «با هیچ کلمه‌ای نمی‌توان این خشونت‌های جنسی را توصیف کرد.»

صلح‌بانان سازمان ملل مستقر در این کشور نیز متهم شده‌اند که در این زمینه کمکی نکرده‌اند. بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل نیز این موضوع را هشداردهنده خواهنده است.

سازمان ملل می‌گوید بسیاری از این موارد به‌شکل هدفمند علیه گروه‌های قومی بوده است. قطبی شدن اختلافات قومی در سودان جنوبی به‌شدت نگران‌کننده است.

سازمان ملل نزدیک به دو هفته پیش اعلام کرد که نسل‌کشی مشابه آن‌چه در سال ۱۹۹۴ در رواندا رخ داد، سودان جنوبی را تهدید می‌کند.

سازمان ملل در نظر دارد با تصویب قطعنامه‌ای به‌منظور تسهیل در محاکمه مجرمان و حفاظت بهتر از زنان، نسبت به وخیم‌تر شدن وضعیت سودان جنوبی واکنش نشان دهد.

سودان جنوبی که به‌طور عمده مردم آن مسیحی هستند پس از ۲۰ سال‌ جنگ داخلی از بخش شمالی آن که مردمش بیشتر مسلمان هستند استقلال یافته است. این کشور به‌طور رسمی از ۹ ژوئیه ۲۰۱۱ (۱۸ تیر ۱۳۹۰) شکل گرفت اما از دسامبر ۲۰۱۳ بار دیگر وارد یک جنگ خونین داخلی شد.

این جنگ زمانی آغاز شد که سالوا کاییر مایاردیت، رئیس جمهوری سودان جنوبی ریک ماچار، رهبر مخالفان را از معاونت رئیس‌جمهوری برکنار کرد.

تاکنون در نبردهای داخلی سودان جنوبی بیش از ۵۰ هزار نفر کشته و حدود ۲,۵ میلیون نفر آواره شده‌اند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.