ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

پارلمان اروپا خواهان پایان خشونت‌ها نسبت به مسلمانان میانمار شد

تجاوز به زنان، قتل مردان جوان و به آتش کشیدن روستاها در مرز بنگلادش. پارلمان اروپا از حکومت نظامی میانمار خواست که به «کشتار اقلیت مسلمان روهینگیا» در این کشور خاتمه دهد.

تجاوز به زنان، قتل مردان جوان و به آتش کشیدن روستاها در مرز بنگلادش. پارلمان اروپا از حکومت نظامی میانمار خواست که به «کشتار، تهدید و تجاوز به اقلیت مسلمان روهینگیا»در این کشور خاتمه دهد.

به آتش کشیدن خانه‌های اقلیت مسلمان برای بیرون راندن آن‌ها از میانمار

در بیانیه پارلمان اروپا که پنجشنبه ۱۵ دسامبر منتشر شده آمده است:

«دولت [میانمار] وظیفه دارد تعرضات اخیر به اقلیت مسلمان را بررسی کند و مسئولان را به مجازات برساند. حکومت میانمار همچنین موظف است بدون اتلاف وقت ترتیبی دهد که کمک‌های انسانی به مناطق مسکونی مسلمانان روهینگیا در مرز بنگلادش ارسال شود.»

از ۶ دسامبر سال جاری تاکنون بیش از ۲۰ هزار نفر از مسلمانان میانمار در اثر خشونت‌ها به کشور بنگلادش گریخته‌اند.

در اکتبر ۲۰۱۶ با وجود سختگیری‌هایی که در مرز بین دو کشور میانمار و بنگلادش اعمال می‌شد، ۲۱ هزار مسلمان که در اثر خشونت‌ها آواره شده بودند، به جنوب شرقی بنگلادش پناه آوردند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، آوارگان مسلمان میانماری در بنگلادش در وضع بسیار بدی به سر می‌برند: آن‌ها در اردوگاه‌های موقتی در روستاهای بنگلادش زندگی می‌کنند و به کمک‌های اولیه، به آب و غذا و پوشاک و دارو نیاز دارند.

درگیری بین حکومت نظامی میانمار و مسلمانان روهینگیا از چند هفته پیش شدت پیدا کرده. در اکتبر سال جاری، ارتش میانمار به چند مرزبانی در مرز بنگلادش حمله کرد و سپس به روستاهای مسلمانان مرزنشین یورش برد.

نظامیان میانمار به روزنامه‌نگاران مستقل اجازه نمی‌دهند که از این مناطق بحران‌زده و وضع آوارگان مسلمان گزارش تهیه کنند. آوارگان اما به رسانه‌ها گفته‌اند که نظامیان میانمار، روستاهای آن‌ها را به آتش کشیده‌اند، به زنان تجاوز کرده‌اند و مردان جوان را به قتل رسانده‌اند.

اواخر نوامبر سال جاری سازمان ملل، حکومت نظامی میانمار را متهم کرد که با خشونت قصد بیرون راندن اقلیت مسلمان از این کشور را دارد.

آنگ سان سوچی، فعال سیاسی و از مدافعان حقوق بشر و برنده جایزه صلح نوبل در سال ۱۹۹۱ نیز به خاطر سکوتش در برابر تجاوز به حقوق اقلیت مسلمان در میانمار مورد انتقاد قرار گرفته است.

سان سوچی تاکنون فقط به گفتن این موضوع بسنده کرده که می‌بایست بر اساس قوانین جاری در میانمار، خشونت‌ها علیه اقلیت مسلمان بررسی شود.

۸۹ درصد از مردم میانمار بودایی، ۴ درصد مسیحی، ۴ درصد مسلمان و ۱ درصد نیز پیرو آیین هندو هستند.

بودایی‌ها می‌گویند مسلمان روهینگیا بنگلادشی هستند و باید به کشورشان بازگردند. مسلمانان روهینگینا که چندین نسل است که در میانمار زندگی می‌کنند، خود را میانماری می‌دانند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.