ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

تا اول دی، ۵۱۰ نفر در حوادث رانندگی جاده‌های مازندران جان باخته‌اند

به گفته مدیرکل پزشکی قانونی استان مازندران شمار کشته‌شدگان تصادفات جاده‌ای این استان از آغاز امسال تا اول دی، در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۲‌درصد کاهش یافته است.

پزشکی قانونی استان مازندران اعلام کرده است که به دنبال وقوع حوادث رانندگی در جاده‌های این استان، در طول ۹ ماه ۵۱۰ نفر کشته شده‌اند. این در حالی‌ست که در طول سه ماه اول امسال، ۱۴۴ نفر در این جاده‌ها جان باخته بودند.

تصادف‌های جاده‌ای هر سال جان شمار زیادی از مسافران را می‌گیرد

علی عباسی، مدیرکل پزشکی قانونی استان مازندران با اعلام این آمار گفته است که شمار کشته‌شدگان در مقایسه با مدت زمان مشابه سال قبل ۱۲ درصد كاهش نشان می‌دهد. با وجود این کاهش، رقم مرگ و میر در جاده‌های مازندران بالاست.

از اول فروردین تا اول دی ماه سال ۹۴، ۵۷۹ نفر در تصادفات رانندگی این جاده‌ها کشته شده بودند.

سوانح رانندگی پس از بیماری‌های قلبی و سرطان، سومین عامل مرگ‌ومیر در ایران هستند.

به گفته علی عباشی، از مجموع تلفات حوادث رانندگی ۹ ماهه امسال استان، ۴۰۰ نفر مرد و ۱۱۰نفر زن هستند: «بیش‌ترین تلفات حوادث رانندگی با ۳۳۵ مورد در جاده‌های برون شهری و پس از آن با ۱۵۰ مورد در تصادف‌های درون شهری و ۲۵ مورد در جاده‌های روستایی گزارش شده است.»

در آمار ارائه شده شمار تصادفات به تفکیک شهرهای استان نیز ارائه شده است که بر اساس آن، ساری و میاندرود با ۸۳ مورد، بابل با ۶۸ مورد و آمل با ۵۸ مورد به ترتیب بیش‌ترین و فریدون‌کنار و عباس‌آباد هر کدام با ۱۰ و گلوگاه با ۹ مورد کمترین موارد مرگ ناشی از تصادفات رانندگی را به ثبت رسانده‌اند.

عباسی گفته است که در آذر ماه امسال ۵۷ نفر، شامل ۴۰ مرد و ۱۷ زن، جان خود را در تصادف‌های رانندگی از دست داده‌اند. البته این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۵ درصد كاهش یافته است.

جاده‌های مازندران به دلیل همجواری این استان با دریای خزر به‌خصوص در ایام تعطیل پر‌تردد است و حوادث رانندگی در آن به امری روزمره و عادی تبدیل شده است.

اواخر آبان ماه امسال اما روزنامه شهروند گزارشی منتشر کرد که در آن منشأ برخی تصادف‌ها در جاده چالوس، ریختن عمدی گازوییل در برخی پیچ‌های این جاده عنوان شده بود.

در بخشی از این گزارش آمده بود:

جریان ریختن گازوییل در جاده چالوس سابقه‌ای طولانی‌تر از این حرف‌ها دارد. سال‌های قبل، در دهه ٨٠ بارها جاده شاهد تصادفاتی بود که دلیل آن‌ها لیزخوردگی خودرو بر اثر لغزندگی جاده گزارش شد. گزارش‌هایی که حاکی از لیزخوردگی‌های عجیب و غیرقابل کنترل در پیچ‌های منتهی به چالوس بود؛ در نهایت پلیس و سازمان راه را بر آن داشت تا به این موضوع رسیدگی کنند. نوک پیکان برخی از این اتهامات گریبان جرثقیل‌های حمل خودرو و وانت‌های خودروبر را گرفت که با ریختن گازوییل در جاده عامل ایجاد تصادف می‌شدند تا از این طریق چرخه کاری‌شان مختل نشود و همچنان خودرو‌هایی باشند که به دلیل خرابی و تصادف بخواهند آن را جابه‌جا کنند. برخی هم می‌گفتند باک گازوییل خودروهای سنگین درست بسته نشده و چون باک‌شان پر است، گازوییل سرریز می‌کند. در این میان شکایت‌ها راهش را از پلیس و اداره راه به جرثقیل‌های حمل خودرو رساند و پلیس به اعلام تذکرهایی شفاهی در آن سال‌ها اکتفا کرد.»

به گفته تقی مهری، رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ایران، ۱۶ هزار و ۵۰۰ تن در سال ۹۴ بر اثر تصادفات رانندگی جان خود را از دست داده‌اند:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.