ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

پیشروی نیروهای ویژه عراقی در موصل

روز دوشنبه ۹ ژانویه / ۲۰ دی نیروهای ویژه عراقی با حمله به افراد گروه «دولت اسلامی» (داعش) در یک محله موصل پیشروی کردند.

روز دوشنبه ۹ ژانویه / ۲۰ دی نیروهای ویژه عراقی با حمله به افراد گروه «دولت اسلامی» (داعش) در یک محله موصل پیشروی کردند.

نبرد برای آزادسازی موصل از ۱۷ اکتبر سال گذشته میلادی آغاز شد.

به‌گزارش رویترز، صلاح نعمان، سخنگوی نیروهای ویژه ضدتروریستی عراق (CTS) گفت این نیروها توانستند محله بلدیات را تحت کنترل خود در آورند و محله همسایه آن را تحت محاصره قرار دهند.

سامی عسکری، یکی از ژنرال‌های نیروهای ویژه ضدتروریستی عراق به رویترز گفت امشب (دوشنبه) محل سوقر نیز به کنترل نیروهای عراقی در خواهد آمد.

او گفت: «این بخش بسیار مهم است چرا که منطقه دانشگاهی و مرکزی شهر محسوب می‌شود. اگر این منطقه سقوط کند ما کنترل باغ‌ها، کاخ ریاست جمهوری و کرانه شرق دجله را در دست خواهیم گرفت.»

به‌گفته منابع نظامی عراق، داعش از آزمایشگاه‌های دانشگاه موصل واقع در شمال شرق این شهر برای تولید سلاح‌های بیولوژیکی و مواد شیمیایی استفاده می‌کند.

نیروهای ویژه ضدتروریستی عراق روز گذشته، یکشنبه ۸ ژانویه / ۱۹ دی برای نخستین بار پس از آغاز حملات جدید به موصل توانستند به شرق دجله برسند.

رود دجله با گذر از شمال به جنوبِ موصل، این شهر را به دو بخش تقسیم می‌کند. نیروهای ویژه ضدتروریستی عراق از شرق دجله پیشروی می‌کنند، مناطق غربی هنوز تحت کنترل داعش است.

نبرد برای آزادسازی موصل از دست داعش که در آن ۱۰۰ هزار نفر از سربازان عراقی، نیروهای کرد و شبه‌نظامیان شیعه شرکت دارند از ۱۷ اکتبر آغاز شد. این شهر از ژوئن ۲۰۱۴ در کنترل داعش است.

واحدهای ویژه، یک چهارم موصل را بازپس گرفته‌اند اما پیشروی آن‌ها کُند و دشوار بود. به همین منظور در آغاز ماه دسامبر در عملیات بازبینی‌هایی شد.

تا این‌که نیروهای عراقی ۲۹ دسامبر / ۹ دی حملات تازه خود را برای بازپس‌گیری موصل از سر گرفتند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.