ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

جام جهانی فوتبال از سال ۲۰۲۶ با ۴۸ تیم برگزار می‌شود

شورای فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) تصمیم گرفت جام جهانی از سال ۲۰۲۶ با ۴۸ تیم برگزار شود. این طرح در روزهای گذشته و با پیشنهاد جیانی اینفانتینو، رییس فیفا مطرح شده بود.

شورای فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) تصمیم گرفت جام جهانی از سال ۲۰۲۶ با ۴۸ تیم برگزار شود. این طرح در روزهای گذشته و با پیشنهاد جیانی اینفانتینو، رییس فیفا مطرح شده بود.

طرح ۴۸ تیمی شدن جام جهانی فوتبال روز سه‌شنبه، ۱۰ ژانویه / ۲۱ دی در شورای فیفا به رأی‌گیری گذاشته شد و به اتفاق آرا به تصویب رسید.

بدین ترتیب از جام جهانی ۲۰۲۶ این رقابت‌ها در ۱۶ گروه سه تیمی برگزار می‌شود اما نکته این‌جاست که تیم قهرمان باز هم همانند دوره‌های قبل باید هفت بازی برای رسیدن به‌عنوان قهرمانی انجام دهد.

در اين رقابت‌ها و در مرحله گروهی دو تیم اول هر گروه به مرحله دوم صعود می‌كنند و پس از آن بازی‌ها به صورت تک‌حذفی برگزار می‌شود. به این ترتیب، در مرحله مقدماتی هر كشور، دو بازی انجام می‌دهد.

سهمیه قاره‌ها در طرح جديد به اين شرح است: اروپا ١٦ تیم؛ آفریقا ٩/٥ تیم؛ آسیا ٨/٥ تیم؛ آمریکای جنوبی ٦/٥ تیم؛ آمریکای شمالی و مرکزی ٦/٥ تیم و اقیانوسیه يک تیم.

این یکی از وعده‌های اولیه اینفانتینو بود که در رأی آوردن او برای حضور بر صندلی ریاست فیفا تأثیر بسیاری داشت. رییس فیفا گفته که تا به این‌جا همه از این موضوع هیجان زده هستند.

با این‌حال این طرح منتقدانی نیز دارد. کارل هاینتس رومینیگه، مدیرعامل باشگاه بایرن مونیخ آلمان و رئیس اتحادیه باشگاه‌های اروپایی در این‌باره گفته است: «به خاطر هواداران و بازیکنان، ما از فیفا درخواست داریم که تیم‌های حاضر در جام جهانی را افزایش ندهد. سیاست و تبلیغات نباید اولویتی بالاتر از فوتبال داشته باشند.»

آخرین بار در سال ۱۹۹۸ میزان تیم‌های حاضر در جام جهانی از ۲۴ تیم به ۳۲ تیم افزایش یافته بود.

در این زمینه بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.