ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

بازداشت یک «ابر بدهکار بانکی» توسط اطلاعات سپاه

بازداشت یکی از ابربدهکاران به نظام بانکی ایران دوباره حسین فریدون را در مظان اتهام قرار داده است. او از سوی اصول‌گرایان بارها به فساد اقتصادی متهم شده است.

بازداشت یکی از بدهکاران بانکی باردیگر نام برادر رئیس جمهوری ایران را رسانه‌ای کرده است. اصول‌گرایان می‌گویند که او از نزدیکان حسین فریدون است.

حسین فریدون برادر رئیس جمهوری ایران در دو سال گذشته بارها از سوی مخالفان دولت به فساد اقتصادی متهم شده است.

خبرگزاری فارس که به سپاه پاسداران نزدیک است از بازداشت ر.د. ز خبر داده است. اتهام او که از مدیران صنایع فولاد ایران معرفی شده، بدهی ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی به نظام بانکی اعلام شده است.

این خبرگزاری جزئیات بیشتری در باره هویت فرد بازداشت شده منتشر نکرده اما  گزارش کرده است که او یکی از مدیران صنایع فولاد خوزستان است.

پیش از این وب‌سایت «مشرق» هم بدون انتشار نام از بازداشت یکی از مدیران فولاد خبر داده و گزارش کرده بود که او از نزدیکان شهدوست مالمیری است.

براساس این گزارش ر.د.ز به همراه مالامیری ۴۰۰ میلیون درهم تسهیلات با کارمزد صفر از بانک ملت دریافت کرده و تا به حال این مبلغ را بازنگردانده‌اند. فساد اقتصادی بانک ملت در سال گذشته به بازداشت مدیرعامل و تعدادی از مدیران این بانک انجامید.

رسانه‌های خبری ایران در حالی نام این متهم را منتشر نکرده‌اند که علیرضا زاکانی نماینده سابق تهران در مجلس شورای اسلامی ۲۶ دی امسال از رسول دانیال‌زاده و شهدوست مالامیری به عنوان دو ابربدهکار بانکی تحت حمایت حسین فریدون برادر رئیس دولت جمهوری اسلامی نام برده بود.

نام رسول دانیال‌زاده پیش از این در پرونده مه‌آفرید خسروی نیز به عنوان یکی از متهمان مطرح شده بود.

براساس گزارش‌های منتشر شده دانیال‌زاده توسط سازمان اطلاعات سپاه پاسداران بازداشت شده است.

بازداشت دانیال‌زاده که در یک سال گذشته بارها نام او به عنوان یکی از نزدیکان به حسین فریدون و حامیان مالی ستاد انتخاباتی حسن روحانی در انتخابات ۹۴ مطرح شده، می‌تواند در ادامه جدال رئیس دولت و رئیس قوه قضائیه در باره فساد اقتصادی باشد.

حسن روحانی چندی پیش دستگاه قضائی را به عدم رسیدگی به دست‌های پشت‌پرده پرونده بابک زنجانی متهم کرد که با واکنش تند صادق آملی لاریجانی روبرو شد. رئیس دستگاه قضائی ایران ستاد انتخاباتی روحانی را به دریافت کمک از «مفسدان اقتصادی» متهم کرده بود.

سخنگوی قوه قضائیه جمهوری اسلامی نیز ۱۹ دی از تشکیل پرونده قضائی برای حسین فریدون خبر داده و گفته بود که این پرونده در مرحله تحقیقات مقدماتی است.

در همین زمینه

پشت‌پرده بابک زنجانی: دست‌های آلوده «نظام»

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • افشین

    گر در شهر مست گیرند هر انکه هست گیرند .. سلوک خامنه ای در برخورد با فساد سران حاکمیت نسبت مستقیمی با تعلق شخص به جناح سیاسی او دارد . اگر ذیل سینه چاکان رهبر باشد ...هر فسادی مباح و رواست و اگر در طیف مقابل باشد لغزش ها و فسادها منجر به بند و بست و برخورد خواهد شد . روحانی هم مثل دیگر سران حکومت از این فسادها برکنار نیست و از طریق برادرش دستی بر اتش رانت خواری و دودره بازی دارد . و اینجا نقطه ضعیف ایست که سپاه و رهبر از ان نخواهند گذشت . روحانی باید برای جلب اعتماد رهبر در چند ماه و گاه باقیمانده از ریاست جمهوری اش سر بر استان بندگی بساید و ابراز خضوع و تسلیم کند ...تا خدایگان ایران از سر تقصیراتش در گذرد و شاید که اورا بعد از گودتایی که با قتل هاشمی برای یکدست گردن حاکمیت و ستردنش از عوامل. بیگانه و غیرخودی اغاز شده در دایره محدود و فاسد قدرت نگاه دارد . نشانه این سرسپردن ..میزان شدت عمل در برخورد با برادرش خ اهد بود ...اگر او را گرفتند و بستند ...حتما روحانی کوتاه نیامده ...و اگر رها ماند و گشت و به خوردن ادامه داد ...هراینه روحانی هم چون دیگران. سر بر استان ولایت ساییده ....