ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

استفاده ۲۹ درصد مدارس خراسان‌ شمالی از بخاری نفتی

ابوالقاسم بابایی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان ‌شمالی می‌گوید ۲۹ درصد از مدارس استان، شامل ۲۴۰۰ کلاس درس، از بخاری نفتی کاربراتوری برای گرم کردن محیط خود استفاده می‌کنند.

ابوالقاسم بابایی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان ‌شمالی می‌گوید ۲۹ درصد از مدارس استان، شامل ۲۴۰۰ کلاس درس، از بخاری نفتی کاربراتوری برای گرم کردن محیط خود استفاده می‌کنند.

عکس از آرشیو

به‌گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ابوالقاسم بابایی کمبود اعتبار و نبود آن را عامل بسیار مهم در اصلاح سیستم گرمایشی مدارس استان خراسان شمالی دانست و گفت به این منظور به ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

به‌گفته او براساس اجرای طرح استانداردسازی سیستم گرمایشی، بخاری‌های گازسوز و نفتی حذف شده و از پکیچ و سیستم حرارت مرکزی استفاده می‌شود و این طرح در سطح استان از سه سال گذشته آغاز شده اما متناسب با تخصیص اعتبار اجرایی می‌شود.

روز دوشنبه ۲۷ دی در کلاس پیش‌ساخته مدرسه روستای پالکانلو سفلی شیروان در استان خراسان ‌شمالی آتش‌سوزی رخ داد. در این حادثه به کسی آسیبی نرسید و معلم کلاس با بیرون بردن بخاری مانع از گسترش آتش شد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • سلام بر لیبرال دمکراسی

    گازکشی روستاها و شهرهای کوچک به صرفه نیست. تا همین جا هم لوله کشی شهرها و روستاهای 90% جمعیت پوشش داده و در سال آینده سیستانو بلوچستان هم وارد پوشش گاز می شود و درصد به 96 درصد خواهد رسید و تنها روستاهای صعب العبور باقی می مانند که از طریق گاز فشرده و مایع کپسولی پوشش داده می شوند. اما دیگر ظرفیت اشیباع شده، اکنون دارند انتقاد می کنند این وابستگی شدید و عادت مردم به گاز طبیعی خودش خطر است. کلا پیشنهاد می شود در دراز مدت برای گرمایش و آشپزی بهتر است از برق استفاده شود که راندمان بالاتری دارد. برنامه اینده ایران بایست ایجاد نیورگاههای بزرگ و متعدد گازی و انتقال برق به شهرها وروستا باقیمت ارزان برای جایگزینی با گاز است. در ایران به دلیل گاز طبیعی می توان کاملا در رقبات با انرژی اتمی برق تولید کرد. بر اسا محاسبات و تخمینم، هزینه تولید برق در ایران بدون احتساب قیمت اصلی گاز حدود 60 تومان در کیلووات است که یک چهارم قیمت مشابه در جهان و قابل رقابت با نیروگاه هسته ای است. وزرات برق برای تشویق بخش خصوصی هر کیلوات از نیورگاهای خصوصی 150 تومان می خرد که دو برابر سود خالص دارد برای بخش خصوصی بدون هزینه گاز. این بحث است گاز رایگان باشد یا پولی. پیشنهاد همین است که هزینه تولید و توزیع+سود منصافنه گرفته ولی اصل گاز رایگان باشد چون ثورت ملی است! به همین دلیل ایران فرصت بزرگی سر جریان بحران هسته ای از دست دادو بایست ان همه هزینه و خسارت صرف افزایش تولید و پالایش گاز و ساخت نیروگاه گازی میشد./افسوس!!