ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

کشته شدن ۱۳ نظامی پاکستانی در منطقه خيبر

<p>۱۳ نظامی پاکستانی در مبارزه با شورشيان اسلام&zwnj;گرا در نزديکی مرز افغانستان کشته شدند.</p> <!--break--> <p><br /> به گزارش رويترز، آصف ياسين مالک، ژنرال ارتش در اين&zwnj;باره گفت که ظاهرأ آن&zwnj;ها مورد هدف توپخانه خودی قرار گرفته و کشته شده&zwnj;اند.</p> <p><br /> اين حادثه دوشنبه شب در جريان عمليات شبه&zwnj;نظاميان مرزبان در ناحيه خيبر که منطقه&zwnj;ای پشتون&zwnj;نشين است، رخ داد.</p> <p><br /> ژنرال مالک فرمانده ارتش پاکستان در شمال غربی اين کشور گفت: &laquo;نظاميان تحت پوشش رگبار مسلسل و شليک خمپاره قرار داشتند. اما يک خمپاره&zwnj;انداز در هدف&zwnj;گيری خود اشتباه کرد و آنان را مورد هدف قرار داد.&raquo;</p> <p><br /> يک سرهنگ و يک افسر در ميان کشته&zwnj;شدگان هستند.</p> <p><br /> در همين حال ساکنان منطقه وقوع اين حادثه را طور ديگری بيان می&zwnj;کنند. آن&zwnj;ها می&zwnj;گويند يک خودروی نظامی به روی مينی رفته است که شورشيان آن را کار گذاشته بودند.</p> <p><br /> خيبر يکی از هفت منطقه قبيله&zwnj;ای در پاکستان است که نيمه&zwnj;مستقل هستند و در نزديکی مرز افغانستان قرار دارند.</p> <p><br /> مناطق قبيله&zwnj;ای در شمال غربی پاکستان يکی از مناطق اصلی استقرار نيروهای طالبان اين کشور و القاعده، متحدان آن&zwnj;ها به&zwnj;شمار می&zwnj;رود. اين منطقه همچنين يکی از پشت جبهه&zwnj;های طالبان افغانستان که با نيروهای ناتو می&zwnj;جنگند نيز محسوب می&zwnj;شود.</p> <p><br /> &laquo;جنبش طالبان&zwnj;های پاکستان&raquo; در تابستان سال ۲۰۰۷ عليه پشتيبانان &laquo;جنگ ضدتروريستی&raquo; آمريکا، در اسلام&zwnj;آباد اعلام جهاد کردند.</p> <p><br /> طالبان پاکستان و متحدانش مسئولان اصلی بيش از ۴۲۰ سوء قصد تروريستی در اين کشور هستند که در سه سال گذشته نزديک به چهار هزار کشته در اين کشور به&zwnj;جای گذاشته&zwnj;اند.</p> <p><br /> در ماه اوت ۲۰۰۸ ارتش پاکستان نخستين عمليات خود را در منطقه باجور، مکانی که طالبان پاکستان فعاليت&zwnj;های تروريستی خود را سازمان&zwnj;دهی می&zwnj;کند، انجام داد و چندين بار اعلام نمود که تهديدات اسلام&zwnj;گرايان افراطی از بين رفته است.</p> <p><br /> ايالات متحده آمريکا به دولت پاکستان فشار آورد که عمليات زمينی گسترده&zwnj;ای را در منطقه وزيرستان شمالی عليه شورشيان به&zwnj;پيش برد اما اقدامات نظامی اسلام&zwnj;آباد چنان نبود که طالبان را در شمال غربی اين کشور ريشه&zwnj;کن سازد.</p> <p><br /> از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۰ ميلادی، ۲۴۲۱ نظامی پاکستان در نبرد با اسلام&zwnj;گرايان افراطی جان خود را از دست داده&zwnj;اند.<br /> &nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

۱۳ نظامی پاکستانی در مبارزه با شورشيان اسلام‌گرا در نزديکی مرز افغانستان کشته شدند.

به گزارش رويترز، آصف ياسين مالک، ژنرال ارتش در اين‌باره گفت که ظاهرأ آن‌ها مورد هدف توپخانه خودی قرار گرفته و کشته شده‌اند.

اين حادثه دوشنبه شب در جريان عمليات شبه‌نظاميان مرزبان در ناحيه خيبر که منطقه‌ای پشتون‌نشين است، رخ داد.

ژنرال مالک فرمانده ارتش پاکستان در شمال غربی اين کشور گفت: «نظاميان تحت پوشش رگبار مسلسل و شليک خمپاره قرار داشتند. اما يک خمپاره‌انداز در هدف‌گيری خود اشتباه کرد و آنان را مورد هدف قرار داد.»

يک سرهنگ و يک افسر در ميان کشته‌شدگان هستند.

در همين حال ساکنان منطقه وقوع اين حادثه را طور ديگری بيان می‌کنند. آن‌ها می‌گويند يک خودروی نظامی به روی مينی رفته است که شورشيان آن را کار گذاشته بودند.

خيبر يکی از هفت منطقه قبيله‌ای در پاکستان است که نيمه‌مستقل هستند و در نزديکی مرز افغانستان قرار دارند.

مناطق قبيله‌ای در شمال غربی پاکستان يکی از مناطق اصلی استقرار نيروهای طالبان اين کشور و القاعده، متحدان آن‌ها به‌شمار می‌رود. اين منطقه همچنين يکی از پشت جبهه‌های طالبان افغانستان که با نيروهای ناتو می‌جنگند نيز محسوب می‌شود.

«جنبش طالبان‌های پاکستان» در تابستان سال ۲۰۰۷ عليه پشتيبانان «جنگ ضدتروريستی» آمريکا، در اسلام‌آباد اعلام جهاد کردند.

طالبان پاکستان و متحدانش مسئولان اصلی بيش از ۴۲۰ سوء قصد تروريستی در اين کشور هستند که در سه سال گذشته نزديک به چهار هزار کشته در اين کشور به‌جای گذاشته‌اند.

در ماه اوت ۲۰۰۸ ارتش پاکستان نخستين عمليات خود را در منطقه باجور، مکانی که طالبان پاکستان فعاليت‌های تروريستی خود را سازمان‌دهی می‌کند، انجام داد و چندين بار اعلام نمود که تهديدات اسلام‌گرايان افراطی از بين رفته است.

ايالات متحده آمريکا به دولت پاکستان فشار آورد که عمليات زمينی گسترده‌ای را در منطقه وزيرستان شمالی عليه شورشيان به‌پيش برد اما اقدامات نظامی اسلام‌آباد چنان نبود که طالبان را در شمال غربی اين کشور ريشه‌کن سازد.

از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۰ ميلادی، ۲۴۲۱ نظامی پاکستان در نبرد با اسلام‌گرايان افراطی جان خود را از دست داده‌اند.
 

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.