ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

قوه قضاییه برای اظهارنظر درباره مجازات جایگزین اعدام از مجلس مهلت خواسته است

به گفته سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس ایران، قوه قضائیه برای اظهارنظر درباره طرح مجازات جایگزین اعدام در جرایم مواد مخدر معلت خواسته است. حسن نوروزی گفته مجلس منتظر نظر قوه‌قضائیه است و پس از آن، بررسی جزئیات این طرح را آغاز می‌کند.

به گفته سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس ایران، قوه‌ قضائیه برای اظهارنظر درباره طرح مجازات جایگزین اعدام در جرایم مواد مخدر مهلت خواسته است. حسن نوروزی گفته مجلس منتظر نظر قوه‌ قضائیه است و پس از آن، بررسی جزئیات این طرح را آغاز می‌کند.

طرح الحاق یک ماده به قانون مبارزه با مواد مخدر با ۱۴۷ رای موافق، ۲۱ رای موافق و ۴ رای ممتنع از مجموع ۱۹۵ نماینده حاضر به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید

کلیات طرح مجازات جایگزین اعدام، سوم آذر در صحن علنی مجلس تصویب شد و برای بررسی جزئیات در اختیار کمیسیون قضایی گرفت اما قوه‌ قضائیه مهلت خواسته تا نظر خود را ارائه کند.

یک فورین طرح مجازات جایگزین اعدام به عنوان «الحاق یک ماده به قانون مبارزه با مواد مخدر» که آذرماه امسال تصویب شده، از خرداد ماه با روی کار آمدن مجلس دهم، موضوع بحث بوده است.

در طرح مجازات جایگزین اعدام برای مجرمان مواد مخدر، مجازات اعدام تنها برای قاچاقچیان خطرناک و مسلح مواد مخدر اعمال در نظر گرفته شده و سایر قاچاقچیان به حبس‌های طولانی با شرایط سخت محکوم می‌شوند.

بر این اساس، ماده‌ای به عنوان ماده ۴۶ به قانون مبارزه با مواد مخدر الحاق می‌شود که به موجب آن مرتکبان جرائم مرتبط با مواد مخدر در مواردی مفسد فی‌الارض محسوب می‌شوند و در سایر موارد که اعدام و حبس ابد در نظر گرفته شده‌، به بیش از ۲۵ تا ۳۰ سال حبس درجه یک محکوم می‌شوند.

چه کسانی اعدام خواهند شد؟

براساس تبصره ذیل ماده واحده مجازات جایگزین اعدام ،در مورد جرائم موضوع این قانون که حبس بیش از دو سال دارد، مرتکب الزاما باید حداقل مجازات قانونی را طی کند و کمتر از این مدت، به جز تبصره ماده ۳۸ این قانون، مشمول معافیت، تخفیف، تبدیل، آزادی مشروط، مرخصی از زندان و سایر نهادهای ارفاقی نخواهد شد.

در صورتی که حکم به مجازات بیش از حداقل مجازات قانونی باشد، دادگاه می‌تواند بخشی از مجازات حبس را پس از گذراندان حداقل مجازات قانونی به مدت ۱۰ تا ۱۵ سال تعلیق کند و این قانون شامل دارندگان محکومیت قطعی فعلی نیز می‌شود.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.