ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سازمان ملل: ۱۲ میلیون نفر در یمن در خطر گرسنگی هستند

دو سوم جمعیت یمن به حمایت و کمک جامعه جهانی نیاز دارد. ۷ میلیون یمنی نمی‌دانند فردا چگونه غذا را بر سر سفره‌شان بیاورند. ۴۶۰ هزار کودک سؤتغذیه دارند.

سازمان ملل متحد اعلام کرده که ۱۲ میلیون نفر در یمن در اثر دو سال جنگ داخلی در خطر گرسنگی و قحطی قرار گرفته‌اند.

کودکان یمنی در معرض خطر گرسنگی قرار دارند

سازمان ملل از جامعه جهانی خواسته است غذا و کمک‌های اولیه به ارزش دو میلیارد دلار در اختیار یمن قرار دهد. سازمان ملل می‌گوید اقتصاد یمن و نهادهای اجتماعی در این کشور در خطر فروپاشی قرار گرفته‌اند.

معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه به خبرگزاری رویترز گفته است:

«اگر برای مقابله با گرسنگی اقدامات فوری انجام نشوذ، در سال ۲۰۱۷ احتمال قحطی در یمن وجود دارد. از هم‌الان هم آثار سؤتغذیه در بسیاری از ساکنان یمن دیده می‌شود و تعداد اشخاصی که از گرسنگی رنج می‌برند به سرعت افزایش پیدا می‌کند.»

به گفته استفان اوبراین:«در یمن ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر نمی‌دانند فردا چگونه غذا را بر سر سفره‌شان بیاورند.»

نیمی از بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها در یمن تعطیل شده‌اند

از سال ۲۰۱۵ جنگ داخلی بین دو جناح که هر یک خود را دولت یمن می‌داند درگرفته‌. نبرد میان نیروهای هوادار دولت عبدربه منصور هادی به پشتیبانی عربستان سعودی و شیعیان حوثی که ایران از آن‌ها طرفداری می‌کند. بعد از کشته شدن حسین الحوثی، شیعیان یمن با هم متحد شدند و جبهه واحدی را بر ضد حکومت یمن تشکیل دادند. تبعبض مذهبی، زمینه‌ساز جنگ نیابتی ایران و عربستان در خاک یمن بود که پیشینه‌اش به سال ۲۰۰۹ می‌رسد.

بر اساس آماری که سازمان ملل منتشر کرده است، سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در یمن از گرسنگی رنج می‌برند. دو میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از آنان کودک‌اند.

بر اساس همین آمار ۴۶۰ هزار کودک زیر ۵ سال به بدترین شکل سؤتغذیه مبتلا شده‌اند. آن‌ها در خطر ابتلا به ذات‌الریه و اسهال قرار دارند.

هماهنگ‌‌کننده امور بشردوستانه سازمان ملل در یمن به خبرگزاری رویترز می‌گوید:

«۵۵ درصد بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های یمن تعطیل شده‌اند. وزارت بهداشت برای راه‌اندازی آن‌ها بودجه کافی ندارد.»

به گفته جیمی مک‌گولدریک بسیاری از یمنی‌ها آنقدر فقیر شده‌اند که نمی‌توانند حتی خود را به مراکز درمان برسانند: «آن‌ها در سکوت و در انزوا می‌‌میرند و قبل از آنکه در آمارها ثبت شوند، زیر خاک رفته‌اند.»

بنا بر آمار سازمان ملل در مجموع بیش از دو سوم جمعیت این یمن به کمک و حمایت جامعه جهانی نیاز دارند.

یونیسف هفته گذشته آماری منتشر کرد که بر اساس آن در سال گذشته ۶۳ هزار کودک در یمن در اثر سؤتغذیه و فقدان بهداشت و درمان کافی جانشان را از دست داده‌اند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.