ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

روحانی در تظاهرات ۲۲ بهمن: ایران در برابر هرگونه تهدید خواهد ایستاد

‌تظاهرات روز ۲۲ بهمن در ایران با حضور هزاران نفری که می‌خواستند پس از تهدید‌های دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا وفاداری خود را به نظام جمهوری اسلامی نشان دهند، برگزار شد.

‌تظاهرات روز ۲۲ بهمن در ایران با حضور هزاران نفری که می‌خواستند پس از تهدید‌های دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا وفاداری خود را به نظام جمهوری اسلامی نشان دهند، برگزار شد.

در سالروز انقلاب ۱۳۵۷(۱۹۷۰) در ایران که به سقوط شاه منجر شد، تظاهرکنندگان که نیروهای مسلح و پلیس هم جزو آنها بودند، به سمت میدان آزادی تهران راهپیمایی کردند.

پلاکاردهایی با شعار «مرگ بر آمریکا» در دست تظاهرکنندگان بود و گروه موزیک پلیس، آهنگ‌های انقلابی اجرا کرد.

تلویزیون دولتی ایران قدم‌های مردمی را نشان داد که روی پوسترهایی با عکس ترامپ راه می‌رفتند. آنها پرچم ایران را به دست داشتند و می‌گفتند: «از ترامپ ممنونیم که چهره واقعی آمریکا را به ما نشان داد.»

شعارهای دیگری مانند «آمریکا و ترامپ هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند» و«جانم فدای رهبر» در دست تظاهرکنندگان بود.

هفته گذشته، ترامپ در واکنش به آزمایش موشکی روز ۲۹ ژانویه به ایران هشدار داد و تحریم‌های تازه‌ای علیه اشخاص و نهادهای ایرانی تصویب شد. ایران گفته که برنامه موشکی خود را متوقف نمی‌کند.

 چهره‌های مذهبی و سیاسی ایران از جمله حسن روحانی رییس جمهوری، از مردم خواسته بودند برای نشان دادن حمایت خود از رهبر جمهوری اسلامی در تظاهرات روز جمعه   شرکت کنند.

 حسن روحانی رییس جمهوری ایران در این تظاهرات سخنرانی کرد و از نخبگان جناح‌های مختلف سیاسی خواست که علیه تنش‌هایی که از سوی آمریکا ایجاد می‌شود، با هم متخد شوند.

حسن روحانی در سخنرانی خود گفت: «در منطقه ما بعضی از تازه کاران قدرت را در دست گرفته‌اند، در دنیا هم در آمریکا بعضی از تازه‌کاران قدرت را در دست گرفته‌اند، همه آن‌ها باید بدانند در برابر ملت ایران، تنها باید با احترام و تکریم با این ملت بزرگ حرف بزنند.»

او با اشاره به اینکه ملت ایران در برابر تهدید پاسخ قاطع خواهد داد، گفت: «کسی که دولت و نیروهای مسلح ما را تهدید می‌کند، بداند ملت ما یکپارچه و آگاه است و در برابر بدخواهان و دشمنان تا آخر ایستادگی خواهد کرد.»

روحانی تاکید کرد که ایران در برابر هرگونه تهدید خواهد ایستاد: «قدرت ما از قدرت ملت بزرگ ماست. ما به دنبال تنش در منطقه و جهان نیستیم اما در برابر آن‌هایی که چشم طمع به کشور ما داشته باشند، با قدرت ایستادگی می‌کنیم.»

رئیس جمهوری ایران با اشاره به انتخابات پیش روی ریاست جمهوری در ایران گفت که صندوق رای زبان گویای ملت ایران خواهد بود.

حسن روحانی حضور مردم در این تظاهرات را پاسخی محکم به رهبران جدید آمریکا خواند.

روحانی با اشاره به دستاورهای هسته‌ای دولت گفت که ایران راکتور اراک را بازطراحی کرده و به سانتریفوژ IR8 دست یافته است.

همچنین به گفته او، ایران حق خود را در موضوع هسته‌ای پس گرفته و در دولت او بیش از ۳۵۰ تن اورانیوم و کیک زرد در چند ماه وارد کشور شده است.

۱۹ برابر شدن تولید سلاح‌های سبک، بازپس‌گیری یک میلیارد و ۷۰۰ دلار از آمریکا، افزایش صادرات میعانات و نفت خام، مثبت شدن تراز تجاری غیرنفتی برای اولین بار پس از انقلاب، کاهش اتکا به درآمدهای نفتی، افتتاح طرح‌های پتروشیمی و به دست آوردن رتبه اول برق در منطقه از دستاوردهایی بود که روحانی به آنها اشاره کرد.

حسن روحانی اما اشاره به دستاوردهای دولت در زمینه اقتصاد، اشتغال و رفاه گفت که ملت ایران خواهان زندگی بهتر است: «ما می‌دانیم نخبگان، اندیشمندان، دانشگاهیان، هنرمندان،‌ تشکل‌ها، زنان و اقوام ما خواستار فضای بازتر و مناسبتر برای فعالیت خود هستند،‌ از تنگ‌نظری‌ها گله دارند.»

او همچنین گفت که باید با فساد و ویژه خواری در کشور مبارزه شود.

روحانی به حاشیه‌نشینی، اعتیاد، طلاق فراوان، بیکاری و فقر اشاره کرد و گفت که راه انقلاب را باید با «مدیریت جهادی» ادامه داد.

در تظاهرات روز ۲۲ بهمن در ایران از بنیامین نتانیاهو، ترزا می و دونالد ترامپ به عنوان «مثلث شیطان» یاد شد.

پرچم آمریکا نیز به سنت هرساله در این تظاهرات به آتش کشیده شد؛ هرچند ایرانیان بسیاری در شبکه‌های اجتماعی مانند توییتر و فیس بوک، با استفاده از هشتگ  #LoveBeyondFlags، خواهان پایان یافتن این سنت در ایران شده بودند.

آنها همچنین از شهروندان آمریکا به خاطر مخالفت با دستورهای مهاجرتی ترامپ مبنی بر ممنوع کردن ورود شهروند ان هفت کشور عمزتا اسلامی از جمله ایران تشکر کرده بودند.

در میان تظاهرکنندگان هم کسانی بودند که پلاکاردهایی با مضمون تشکر از مردم آمریکا به خاطر حمایت از مسلمانان در دست داشتند.

محمد خاتمی رییس جمهوری اسبق ایران چند روز قبل از مردم خواسته بود برای «آشتی ملی» در تظاهرات روز ۲۲ بهمن شرکت کنند. مصطفی تاجزاده، معاون سیاسی وزارت کشور در دولت خاتمی نیز از شرکت در تظاهرات روز جمعه حمایت کرد و خود نیز در میان تظاهرکنندگان حاضر شد.

در عین حال گروهی از کاربران شبکه‌های اجتماعی با ایجاد هشتگ «کارنامه ۳۸ ساله»، به گزارش کارنامه حکومت ایران در زمینه نقض حقوق بشر، فقدان آزادی‌های سیاسی و اجتماعی و فساد اجتماعی و اقتصادی پرداختند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • سعید مظفری

    در سالروز انقلاب ۱۳۵۷(۱۹۷۰) >1979> در ایران که به سقوط شاه منجر شد، تظاهرکنندگان که خواست که علیه تنش‌هایی که از سوی آمریکا ایجاد می‌شود، با هم متخد شوند. ۱۹ برابر شدن تولید سلاح‌های سبک، بازپس‌گیری یک میلیارد و ۷۰۰ دلار از آمریکا، افزایش ورود شهروند ان هفت کشور عمزتا اسلامی از جمله ایران تشکر کرده بودند.