ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

زیان نفتی تعطیلی یک روزه خوزستان؛ ۳۵ میلیون دلار

خوزستان بیشترین سهم را در تولید نفت ایران دارد. تعطیلی یک روزه ۱۱ شهر این استان تولید روزانه نفت ایران را ۷۶۸ هزار بشکه کاهش داد. مسئولان محلی این وضعیت را غیرقابل تحمل می‌دانند.

تعطیلی یک روزه ۱۱ شهر استان خوزستان تولید روزانه نفت ایران را حدود یک پنجم کاهش داد.

محسن پاک‌نژاد معاون امور تولید شرکت ملی نفت ایران شنبه ۲۳ بهمن همزمان با شدت گرفتن بحران در خوزستان که به قطع آب و برق و تعطیلی خدمات عمومی در ۱۱ شهر این استان انجامید، گفت که تولید روزانه نفت در مناطق نفت‌خیز جنوب ۷۶۸ هزار بشکه کاهش یافته است.

به گفته او سهم مناطق نفت‌خیز جنوب در تولید نفت، ۲.۹ میلیون بشکه در روز است. پاک‌نژاد گفت که تعطیلی تاسیسات استان خوزستان کاهش نفت در این مناطق را حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد کاهش داده است.

برپایه قیمت نفت در بازار جهانی کاهش یک روزه تولید نفت در استان خوزستان حداقل ۳۵ میلیون دلار زیان به ایران تحمیل کرده است.

بیژن عالی‌پور مدیرعامل شرکت ملی نفت‌خیز جنوب هم روز گذشته کاهش تولید حداقل ۷۰۰ هزار بشکه نفت در استان خوزستان را تائید کرد و گفت که سه کارخانه فرآورشی به مدار تولید بازگشته و پنج کارخانه دیگر تا صبح یکشنبه ۲۴ بهمن فعال خواهند شد.

اعتراض به کوتاهی دولت

روز گذشته پس از آنکه بحران در خوزستان بالا گرفت، وزیر نیرو و معاونان او برای رسیدگی به این مسئله راهی خوزستان شدند. به گزارش خبرگزاری‌ها نشست وزیر نیرو با مسئولان محلی با تنش همراه بوده است.

فرماندار اهواز به خبرگزاری مهر گفته است که وزیر نیرو در جلسه ستاد بحران شرکت نکرده و بدون اینکه پاسخگوی سوالی باشد، رفته است.

هاشم بالدی مدیرکل ستاد بحران استان خوزستان نیز از ترک جلسه ستاد بحران از سوی استاندار خوزستان و معاونان وزیر نیرو خبر داد.

در پیوند با همین مسئله علی ساری نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به حسن روحانی رئیس جمهوری ایران، وضعیت به وجود آمده را برای مردم خوزستان «غیرقابل تحمل» خواند.

او در این نامه که به صورت عمومی منتشر شد، از رئیس دولت خواست که به وزیران و مدیران ارشد خود دستور بدهد «هرچه سریعتر چالش‌های استان خوزستان را مدیریت کنند و با افراد بی‌کفایت و اهمال‌گر با قاطعیت برخورد کند».

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • اهوازی

    متاسفامه به خوزستان تنها به دید یک کارخانه تولیدی بی مصرف که فقط براشون نفت تولید می کنه و لاغیر و ارزش دیگری ندارد! ما دامی که این نگاه بر استان خوزستان حاکم باشد هیچوقت اوضاع درست نمی شود

  • محمد

    خوزستان به گل نشسته

  • ایرانی

    یکی از دلایل عدم حضور وزیر و همراهان وی در جلسه بحران می تواند خالی بودن دست دولت در انجام هر گونه اقدامی در راستای مرتفع نمودن مشکل استان خوزستان باشد. که این نشانه واضحی از ناتوانی و اضمحلال اقتصادی دولت در حل مشکلات کشور، حتی در شرایط اضطراری مانند این مورد می باشد. استقبال خامنه ای از نخست وزیر سوئد می تواند دو دلیل داشته باشد: 1. تنیدن تار و پود اقتصادی با کشورهای اروپائی بعنوان نیروئی باز دارنده از حمله احتمالی آمریکا 2. بعنوان چسبی موقتی بر زخمهای عمیق اقتصاد شکست خورده رژیم چندی پیش همین آقا در سخنرانی خود مردمان اروپائی را وحشی خطاب کرد. نتیجه: رژیم در موضع ضعف قرار گرفته، از پرتاب موشکی دیگر، مطابق خبرها، منصرف شده است و در این شرایط بدنبال تنش نمی باشد. بعنوان یک شهروند ایرانی معتقدم که خامنه ای پس از بیش از دو دهه ندانم کاری و هدر دادن منابع و منافع کشور، این یک تصمیم را عاقلانه گرفته، امیدوارم که سر عقل آید و کشور را در ورطه نابودی قرار ندهد.