ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

کرزی: رابطه استراتژیک با آمریکا مشروط به تأمین خواسته‌های افغانستان خواهد بود

<p>رئيس جمهور افغانستان در اظهاراتی هرگونه ايجاد رابطه راهبردی با آمريکا را مشروط به برآورده شدن خواسته&zwnj;های افغانستان خواند.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>حامد کرزی، روز دوشنبه ۲۲ فروردين، در يک نشست خبری در کابل گفت که آمريکا دو هفته قبل سند همکاری&zwnj;های استراتژيک را به دولت افغانستان سپرده است، اما افغانستان درصورتی با اين سند موافق خواهد بود که شرايط خواسته&zwnj;های اين کشور پذيرفته شود.</p> <p>&nbsp;</p> <p>وی از &laquo;آوردن صلح و تأمين ثبات در افغانستان&raquo; به&zwnj;عنوان شرط اصلی برقراری پيوند استراتژيک با آمريکا نام برد.</p> <p>&nbsp;</p> <p>کرزی گفت: &laquo;چگونگی کمک آمريکا به افغانستان، تقويت دولت، جلوگيری از عمليات خودسرانه و کارهايی که مانع تقويت دولت افغانستان می&zwnj;شود و قانونمند شدن حضور نيروهای خارجی با در نظر گرفتن اوضاع و شرايط منطقه، از ديگر شروط افغانستان است.&raquo;</p> <p>&nbsp;</p> <p>رئيس جمهور افغانستان افزود: &laquo;ما منافع آمريکا را در صورتی که در تضاد با منافع ما نباشد خواهيم پذيرفت.&raquo;</p> <blockquote> <p>آمريکا بزرگ&zwnj;ترين پشتيبان دولت افغانستان در امور امنيتی، بازسازی و دولت&zwnj;داری طی ۱۰ سال گذشته بوده است</p> </blockquote> <p>آقای کرزی از&laquo; تحقيقات همه&zwnj;جانبه&raquo; در مورد سند استراتژيک با آمريکا خبر داد و گفت که شورای امنيت ملی افغانستان نيز اين موضوع را مورد بحث قرار داده است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>به گفته رئيس جمهور افغانستان، کميسيونی از سوی اين کشور ايجاد شده است تا سند همکاری&zwnj;های استراتژيک با واشنگتن را بر اساس &laquo;منافع سياسی، اقتصادی و نظامی افغانستان&raquo; ترتيب دهد.<br /> <br /> آقای کرزی افزود، قرار است دو تا سه ماه آينده لوی&zwnj;جرگه (مجلس بزرگ سنتی) اين کشور برگزار شود تا نمايندگان مردم در مورد رابطه استراتژيک با آمريکا تصميم بگيرند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>در ماه مهر سال گذشته، بارک اوباما، رئيس جمهوری آمريکا و حامد کرزی در مورد ترتيب يک سند درازمدت راهبردی ميان آمريکا و افغانستان به توافق رسيده بودند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>آمريکا بزرگ&zwnj;ترين پشتيبان دولت افغانستان در امور امنيتی، بازسازی و دولت&zwnj;داری طی ۱۰ سال گذشته بوده است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>در حال حاضر بيش از ۱۰۰ هزار نظامی آمريکا در راستای مبارزه با تروريسم در افغانستان حضور دارند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>قرار است بر مبنای تصميم بارک اوباما مسئوليت تأمين امنيت با خروج تدريجی نيروهای آمريکايی از افغانستان از تابستان سال جاری آغاز شود و نظاميان آمريکايی تا آخر سال ۱۳۹۳ خورشيدی افغانستان را ترک کنند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

رئيس جمهور افغانستان در اظهاراتی هرگونه ايجاد رابطه راهبردی با آمريکا را مشروط به برآورده شدن خواسته‌های افغانستان خواند.

حامد کرزی، روز دوشنبه ۲۲ فروردين، در يک نشست خبری در کابل گفت که آمريکا دو هفته قبل سند همکاری‌های استراتژيک را به دولت افغانستان سپرده است، اما افغانستان درصورتی با اين سند موافق خواهد بود که شرايط خواسته‌های اين کشور پذيرفته شود.

وی از «آوردن صلح و تأمين ثبات در افغانستان» به‌عنوان شرط اصلی برقراری پيوند استراتژيک با آمريکا نام برد.

کرزی گفت: «چگونگی کمک آمريکا به افغانستان، تقويت دولت، جلوگيری از عمليات خودسرانه و کارهايی که مانع تقويت دولت افغانستان می‌شود و قانونمند شدن حضور نيروهای خارجی با در نظر گرفتن اوضاع و شرايط منطقه، از ديگر شروط افغانستان است.»

رئيس جمهور افغانستان افزود: «ما منافع آمريکا را در صورتی که در تضاد با منافع ما نباشد خواهيم پذيرفت.»

آمريکا بزرگ‌ترين پشتيبان دولت افغانستان در امور امنيتی، بازسازی و دولت‌داری طی ۱۰ سال گذشته بوده است

آقای کرزی از« تحقيقات همه‌جانبه» در مورد سند استراتژيک با آمريکا خبر داد و گفت که شورای امنيت ملی افغانستان نيز اين موضوع را مورد بحث قرار داده است.

به گفته رئيس جمهور افغانستان، کميسيونی از سوی اين کشور ايجاد شده است تا سند همکاری‌های استراتژيک با واشنگتن را بر اساس «منافع سياسی، اقتصادی و نظامی افغانستان» ترتيب دهد.

آقای کرزی افزود، قرار است دو تا سه ماه آينده لوی‌جرگه (مجلس بزرگ سنتی) اين کشور برگزار شود تا نمايندگان مردم در مورد رابطه استراتژيک با آمريکا تصميم بگيرند.

در ماه مهر سال گذشته، بارک اوباما، رئيس جمهوری آمريکا و حامد کرزی در مورد ترتيب يک سند درازمدت راهبردی ميان آمريکا و افغانستان به توافق رسيده بودند.

آمريکا بزرگ‌ترين پشتيبان دولت افغانستان در امور امنيتی، بازسازی و دولت‌داری طی ۱۰ سال گذشته بوده است.

در حال حاضر بيش از ۱۰۰ هزار نظامی آمريکا در راستای مبارزه با تروريسم در افغانستان حضور دارند.

قرار است بر مبنای تصميم بارک اوباما مسئوليت تأمين امنيت با خروج تدريجی نيروهای آمريکايی از افغانستان از تابستان سال جاری آغاز شود و نظاميان آمريکايی تا آخر سال ۱۳۹۳ خورشيدی افغانستان را ترک کنند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.