ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نایب قهرمان پارالمپیک با ۳۷۰ هزار تومان در ماه زندگی می‌کند

‌کامران شکری سالاری دارنده تعداد قابل توجهی مدال طلا و نقره مسابقات ورزشی کمتوانان ‌و نایب قهرمان پارالمپیک لندن ۲۰۱۲، با مستمری معادل یک سوم حداقل دستمزد زندگی میکند.

‌کامران شکری سالاری ‌نایب قهرمان پارالمپیک لندن در پرتاب نیزه از سال ۲۰۱۲ به بعد که کلاسش در پارالمپیک حذف شد در فقر زندگی می‌کند. منبع تامین هزینه‌های زندگی او و خانواده‌اش ۳۷۰ هزار تومان حقوق است که ماهانه از صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان دریافت می‌کنند. وعده‌های مسئولان برای برای بهبود زندگی او عملی نشده است.

‌کامران شکری سالاری

‌شکری سالاری ۲۵ ساله، زمانی که ۱۲ سال داشت به دلیل سرطان استخوان یک پای خود را از دست داد. او پس از بهبود به ورزش کم‌توانان روی آورد و با پیشرفت‌ سریع در این رشته به سطح مسابقات قهرمانی جهانی رسید.

او در مسابقات قهرمانی بین‌المللی کم‌توانان چندین مدال طلا و نقره گرفت و آخرین بار مدال نقره مسابقات پرتاب نیزه کلاس F42 پارالمپیک لندن را در سال ۲۰۱۲ بدست آورد. این کلاس پس از مسابقات لندن از پارالمپیک حذف شد و سالاری ورزش را کنار گذاشت.

شکری سالاری به خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) گفته است: «بعد از لندن که نایب قهرمان شدم، قول‌های زیادی برای اشتغال ما داده شد اما به هیچ‌کدام عمل نکردند.»

او می‌گوید: «دنیای قهرمانی شروع و پایانی دارد اما نباید به گونه‌ای رفتار شود که قهرمانان دیروز دلسرد شوند.»

نایب قهرمان ایرانی پارالمپیک پس از کنارگذاشتن ورزش مدارکش را برای یافتن کار برای مسئولان استان فرستاده اما نتیجه‌ای نگرفته است و با مستمری معادل یک سوم حداقل دستمزد زندگی می‌کند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.