ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ممانعت از ورود چند رسانه بزرگ به کنفرانس مطبوعاتی کاخ سفید

مسئولان کاخ سفید از ورود هفت رسانه به یک کنفرانس مطبوعاتی ممانعت به عمل آوردند. این رسانه‌ها عبارت بودند از بی‌بی‌سی، سی‌ان‌ان، گاردین، پولیتیکو، لس‌انجلزتایمز، نیویورک‌تایمز و بازفید.

خبرنگاران چندین رسانه مشهور از ورود به کنفرانس مطبوعاتی کاخ سفید باز داشته شدند.

ترامپ رسانه‌ها را به نشر اخبار کذب متهم می‌کند

به گزارش شبکه خبری «سی ان ان» که خود یکی از این رسانه‌های منع‌ شده است، جمعه ۲۴ فوریه/ هفتم اسفند مسئولان کاخ سفید از ورود هفت رسانه به یک کنفرانس مطبوعاتی ممانعت به عمل آوردند. این رسانه‌ها عبارت بودند از بی‌بی‌سی، سی‌ان‌ان، گاردین، پولیتیکو، لس‌آنجلزتایمز، نیویورک‌تایمز و بازفید.

جلسه برگزارشده در دفتر شان اسپایسر، سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید، به جای جلسه معمول پرسش و پاسخ در اتاق جلسات مطبوعاتی برگزار شده‌بود. برگزاری این جلسات که بدون فیلم‌برداری تلویزیونی انجام می‌شود، روندی معمول است، اما سی‌ان‌ان ممانعت از حضور خبرنگارانی خاص در آن را «بی‌سابقه در تاریخ مدرن آمریکا» توصیف کرده است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری جمهوری‌خواه جدید آمریکا بارها به مطبوعات تاخته‌است. او در طی کارزارهای انتخاباتی خود رسانه‌ها را «دروغگو» خواند و مکرراً به آنها حمله کرد. پس از پاگذاشتن به کاخ سفید نیز این روند متوقف نشد.

بایکوت کنفرانس مطبوعاتی

رسانه‌های هفت‌گانه‌ای که هدف ممنوعیت کاخ سفید قرار گرفته‌اند، گاه از سوی برخی آمریکایی‌ها «رسانه‌های لیبرال» خوانده می‌شوند. فعالان آزادی بیان و مطبوعات در آمریکا از این اقدام کاخ سفید به شدت ابراز نگرانی کرده‌اند.

در این میان، سی‌ان‌ان و نیویورک‌تایمز بیشترین اخبار را در مورد رابطه نزدیکان ترامپ با روسیه منتشر کردند و بازفید نیز نخستین رسانه‌ای بود که یک سند ۳۲ صفحه‌ای منسوب به سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا منتشر کرد که در آن به وجود اسنادی علیه ترامپ نزد دولت روسیه اشاره شده‌بود؛ از جمله یک فیلم غیراخلاقی از حضور او در هتلی در روسیه. محتویات این سند هنوز تأیید نشده و دولت ترامپ شدیداً آن را تکذیب کرده‌است.

با رخ‌دادن این اتفاق، خبرگزاری آسوشیتدپرس و خبرنگاران مجله «تایم» در اعتراض به این تصمیم نشست خبری را بایکوت کردند. واشنگتن‌پست نیز دولت ترامپ را به قدم‌برداشتن در «راهی غیردموکراتیک» متهم کرد.

یک سخنگوی روزنامه وال‌استریت ژورنال نیز به محکومیت این اقدام پرداخت و گفت که در صورت خبردارشدن از این ماجرا، حتماً خبرنگاران این روزنامه جلسه را بایکوت می‌کردند.

مالک وال‌استریت ژورنال، روپرت مرداک، غول رسانه‌ای و میلیاردر آمریکایی است که صاحب شبکه خبری فاکس هم است. دونالد ترامپ بارها به ستایش از فاکس‌نیوز پرداخته و به آن ارجاع داده است.

تا کنون افراد زیادی از جمله دیگر مقام‌های آمریکایی نسبت به تلاش‌های دولت ترامپ برای نقض آزادی بیان و حمله به مطبوعات ابراز نگرانی کرده‌اند. برای مثال، سناتور جان مک‌کین از حزب جمهوری‌خواه در کنفرانس امنیتی مونیخ رفتار ترامپ در حمله به مطبوعات را به انتقاد کشید و رسانه‌ها را یکی از پایه‌های دموکراسی دانست.

بالاگرفتن اختلاف

با انتشار اخبار مربوط به ارتباط نزدیکان ترامپ با روسیه که به اخراج «مایکل فلین»، مشاور امنیتی سابق او انجامید، اختلاف بین دولت جدید ایالات متحده با مطبوعات بالا گرفته است.

ترامپ اخیراً در توئیتی رسانه‌ها را «دشمن مردم» خواند و سخنرانی عمومی خود در جمعه، ۲۴ فوریه در نشست سالیانه «اتحادیه محافظه‌کاران آمریکا» را با حمله به رسانه‌ها آغاز کرد. او آنها را به نشر اخبار کذب متهم می‌کند.

استیو بنن، یکی از معاونان ترامپ و مشاور ارشد استراتژیک کاخ سفید که پیشتر رئیس اجرایی پایگاه خبری «برایت‌بارت» بود، نیز در نشست اتحادیه محافظه‌کاران گفت که جنگ با رسانه‌ها تازه آغاز شده و هر روز «بدتر» خواهد شد. او در ابتدای آغاز به کار دولت جدید گفته بود که بهتر است رسانه‌ها «خفه شوند».

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.