ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

کمیته تعیین رهبر درحال بررسی صلاحیت‌ افراد است

احمد خاتمی در نشست خبری پیش از تشکیل جلسه آتی مجلس خبرگان رهبری گفته «این طور نیست که مجلس خبرگان رهبری در روز مبادا و فقط در وقت بحران بخواهد در مورد رهبری آینده تصمیم بگیرد.»

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفته کمیته تعیین رهبر در حال بررسی افراد صاحب صلاحیت برای این جایگاه است جایگاه است.

در سال‌های گذشته وظیفه تعیین جانشین احتمالی خامنه‌ای که بر عهده کمیسیون ۱۰۷- ۱۰۹ مجلس خبرگان بود به کمیته‌ای سه نفره واگذار شد که خود رهبر کنونی پیشنهاد تشکیلش را داده بود.

احمد خاتمی شنبه چهاردهم اسفند، در نشست خبری پیش از تشکیل دومین جلسه پنجمین مجلس خبرگان گفت: «این طور نیست که مجلس خبرگان رهبری در روز مبادا و فقط در وقت بحران بخواهد در مورد رهبری آینده تصمیم بگیرد. کمیته‌ای در این زمینه تشکیل شده اما هیچ کس از کار این کمیته و اسامی مطرح در آن خبری ندارد، حتی خود من از این موضوع خبر ندارم و حتی به دنبال آن نرفتم که این مطالب محرمانه را بدانم.»

به گفته این عضو مجلس خبرگان در کمیسیون ۱۰۷- ۱۰۹ مجلس خبرگان کمیته‌ای در حال بررسی رهبر آینده است.

تاکنون اعلام نشده که چه کسانی عضو این کمیته هستند.

احمد خاتمی در نشست امروز خود تشکیل کمیته تعیین رهبر را پیشنهاد آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر کنونی ایران دانست.

در سال‌های گذشته وظیفه تعیین جانشین احتمالی خامنه‌ای که بر عهده کمیسیون ۱۰۷- ۱۰۹ مجلس خبرگان بود به کمیته‌ای سه نفره واگذار شد که خود رهبر کنونی پیشنهاد تشکیلش را داده است.

بر اساس ماده ۵۰ «آیین نامه داخلی مجلس خبرگان رهبری»، بررسی شرایط و صفات و صلاحیت رهبر آینده در شرح وظایف کمیسیون ۱۰۷- ۱۰۹ مجلس خبرگان است. این کمیسیون پس از انتخاب گزینه‌هاب مطلوب موظف است این افراد را جهت رأی‌گیری به مجلس خبرگان معرفی کند. در حال حاضر ریاست کمیسیون ۱۰۷- ۱۰۹ مجلس خبرگان بر عهده محمد دانش‌زاده قمی (معروف به آیت‌الله مومن) است.

احمد خاتمی همچنین درباره احتمال اطلاع رهبر ایران از گزینه‌های جانشینی خود گفت: «اگر رهبری معظم انقلاب بخواهند اسامی این افراد در اختیارشان قرار خواهد گرفت».

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان در پاسخ به خبرنگان درباره احتمال «نفوذ» در مجموعه‌های زیر نظر رهبر ایران نیز پاسخ داد که برای بررسی این موضوع، یکی از جلسات کمیسیون سیاسی این مجلس با حضور کارشناسان امنیتی برگزار شده است. پروژه نفوذ را نخستین بار آیت‌الله خامنه‌ای مطرح کرد و نسبت به «تلاش دشمن برای نفوذ در ارکان تصمیم‌گیری و تصمیم‌ساز نظام» هشدار داد و از اطلاعات سپاه خواست که این حوزه را «رصد و با آن برخورد کند».

احمد خاتمی دیماه امسال نیز گفته بود تاکنون مجلس خبرگان هفت جلسه برگزار کرده که پنج جلسه آن به تعیین جانشینی برای علی خامنه‌ای اختصاص داشته است.

رهبر ایران اکنون ۷۷ سال دارد. پس از آخرین عمل جراحی آیت‌الله خامنه‌ای و گمانه‌زنی‌ها درباره سلامت او، انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار شد.

اجلاس آتی مجلس خبرگان ۱۷ و ۱۸ اسفند ماه سال جاری برگزار می‎شود.

بیشتر بخوانید

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • پسر ساده دل!

    بعید با رهبری جدید هم لیرال دمکراسی بیاد و معجزه گورباچف/ ولی شانس اندک یک رهبر ملی و ایران دوست بیاد در حد دنگ شیاپینگ، باز بهتر از این وضعیت فعلی است. ایران را استبداد و ظلم و فساد دارد تا ته می خورد و تا نسل دیگر چیزی ازش باقی نمی ماند جز ویرانه/ جمهوری اسلامی ویران!

  • اسماعیل عبدالله زاده

    حکایت ایرانی و این رژیم ها چه ملا و چه شاه حکایت چوپان و گوسفند است. طرز فکر گوسفندی اینست که رژیم را چه ملا و چه پادشاه چوپان خود و خود را همچو گوسفندی در برابر ان میداند. افتخاری در همچو گوسفند زندگی کردن وجود ندارد.

  • hero

    سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان در پاسخ به خبرنگان درباره احتمال «نفوذ» در مجموعه‌های زیر نظر رهبر ایران نیز پاسخ داد که برای بررسی این موضوع، یکی از جلسات کمیسیون سیاسی این مجلس با حضور کارشناسان امنیتی برگزار شده است. پروژه نفوذ را نخستین بار آیت‌الله خامنه‌ای مطرح کرد و نسبت به «تلاش دشمن برای نفوذ در ارکان تصمیم‌گیری و تصمیم‌ساز نظام» هشدار داد و از اطلاعات سپاه خواست که این حوزه را «رصد و با آن برخورد کند من دوست دارم به خبرگان نفوذ کنم و رهبری لایق بر سکار بیاد تا ایران گلستان بشه و هر ارگانی از جمله سپاه بخواد در برابر خواسته به حق ما مقاومت کنه میکشیمش طبقه آخوندها در کشور برای خودشون و بقای خودشون مجلس دارند ولی ما مردم نداشته باشیم؟ مجلس شورای اسلامی نمایندگان ما مردم نیستند و نمایندگان دولت و حکومت هستند آنها برای نظارت بر مجلس شورای نگهبان حکومتی تشکیل داده اند ولی تحمل اینکه ما مردم شواری نگهبان مردمی برای ارگان های انها تشکیل دهیم انها خواهان تمامی قدرت هستند فقط قدرت وما مردم باید قدرت را از چنگشان در اوریم و ذلیلشان کنیم تنها راه اصلاح این کشور تغییر قانون اساسی ۱ – کنترل و اداره و صدور فرمان به ارتش شورامی مردمی و ارتش به شورای مردمی و مردم واگذار شود ۲ – سازمان بازرسی کل کشور زیر نظر مردم و شورای مردمی ۳ – نظارت بر تمام ثروت ملی توسط شورای مردمی و مردم ۴ – ایجاد ستادهای مردمی در تمامی ارگان های حکومتی و دولتی و خصوصی ۵ – حضور مردم و شورای مردمی در تمامی شوراهای و جلسات حکومتی و دولتی و تصویب و اجرا و …… تمام اتفاقت جاری در کشور و حتی صدا و سیما ۶ – کنترل پلیس توسط دولت منتخب مردم 7 - تشکیل مجلس شورای مردمی 8 - بر تمامی ارکان ریاست و قدرت سه نفر از مردم و دولت و حکومت نظارت کنند و هم چنین شورای مردمی همه با تصویب این قوانین به خواسته های خود میرسیم به آنهایی که ظلم شده حقشان را پس میگیرم یا با محبت و اجرای عدالت و یا با توسل به قدرت نظامی ارتشمان و تمامی ثروت ها را از چنگ دزدان بیرون می اوریم و نقطه اغاز سرنوشت ما همین روز است و شاد خواهیم بود لطفا نظر رو حذف نکنید مسولین ما تو صدا و سیما حرف های مفت میزنن حداقل ما اینجا برای آیندمون برنامه ریزی کنیم