ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

پنتاگون: ابوبکر البغدادی از موصل گریخته است

پنتاگون می‌گوید البغدادی دیگر هیچ تأثیر تاکتیکی بر چگونگی پیشبرد نبردها ندارد و اهمیت نظامی خود را از دست داده است. اما داعش همچنان بر حکومت «خلافت اسلامی» پافشاری می‌کند.

از ماه‌ها پیش داعش در موصل زیر فشار است. بر اساس اطلاعات وزارت دفاع آمریکا ابوبکر البغدادی، رهبر این گروه موصل را ترک کرده است. ارتش آمریکا احتمال می‌دهد که داعش به فرات عقب‌نشینی کند.

ابوبکر البغدادی پس از تصرف موصل توسط داعش در ژوئن ۲۰۱۴، در این شهر اعلام خلافت کرد.

وزارت دفاع آمریکا ضمن اعلام این خبر گفته است ابوبکر البغدادی، رهبر گروه «دولت اسلامی» (داعش) همچنان زنده است اما با پیشروی نیروهای عراقی در موصل از این شهر گریخته است.

پنتاگون افزوده است که البغدادی «احتمالاً هیچ تأثیر تاکتیکی بر طریقی که نبردها هدایت شوند ندارد» و رهبری نظامی خود را به‌عنوان «جهت‌دهنده بزرگ استراتژیک» از دست داده است.

داعش موصل را در ماه ژوئن ۲۰۱۴ تصرف کرد و در آن‌جا بود که ابوبکر البغدادی حکومت «خلافت اسلامی» خود را اعلام کرد.

حملات ارتش عراق و متحدانش برای آزادسازی موصل از ۱۷ اکتبر ۲۰۱۶ آغاز شد. پس از تصرف بخش شرقی موصل در ۱۰۰ روز، از ۱۹ فوریه / یکم اسفندماه حمله برای تصرف بخش غربی آغاز شده است. مناطق بخش شرقی موصل روز ۱۸ ژانویه / ۲۹ دی از دست داعش خارج شد.

پنتاگون احتمال می‌دهد که داعش در صورت شکست در موصل و سپس رقه در سوریه به سمت فرات عقب‌نشینی کند. به‌گفته وزارت دفاع آمریکا، حتی پس از سقوط این دو شهر نیروهای داعش می‌خواهند  یک «شبه‌دولت» ایجاد کنند. به‌گمان پنتاگون داعشی‌ها طرح حکومت خلافتی خود را کنار نگذاشته‌اند.

شهر رقه به‌عنوان «پایتخت» داعش در سوریه شناخته می‌شود. در این شهر نیروهای داعش با سه نیروی رقیب مواجه‌اند: نیروهای ترکیه و متحدانش، نیروهای دولتی سوریه که از سوی روسیه و ایران پشتیبانی می‌شوند و نیروهای دموکراتیک سوریه (SDF)، متشکل از کردها و عرب‌ها که آمریکا از آن‌ها حمایت می‌کند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.