ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

شرکت آسمان قرارداد خرید ۶۰ فروند هواپیمای بوئینگ را امضا کرد

از سال ۲۰۱۹ به تدریج شرکت بوئینگ ۶۰ فروند هواپیمای مسافری ۷۳۷ مکس را به شرکت آسمان تحویل خواهد داد. پیش از این، ایران ایر نیز ۸۰ فروند هواپیمای بوئینگ خریداری کرده بود

در پی امضای قرارداد خرید ۸۰ فروند هواپیمای بوئینگ از سوی شرکت ایران ایر در آذرماه سال گذشته، اکنون شرکت هواپیمایی آسمان نیز قرارداد خرید ۶۰ فروند هواپیمای مسافری بوئینگ را امضا کرد.

هواپیمای مسافری بوئینگ ۷۳۷ مکس ۱۳۰ نفره است و می تواند بیش از چهار هزار و ۵۰۰ کیلومتر پرواز کند.

به‌گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا)، روز سه‌شنبه ۱۵ فروردین قرارداد خرید ۶۰ فروند هواپیمای مسافری ۷۳۷ مکس بین شرکت هواپیمایی آسمان و شرکت بوئینگ در تهران به امضا رسید.

این هواپیما یک هواپیمای مسافری ۱۳۰ نفره است که می تواند بیش از چهار هزار و ۵۰۰ کیلومتر پرواز کند و برای پروازهای داخلی و منطقه‌ای در نظر گرفته شده است.

این قرارداد پس از یک سال مذاکره بین شرکت هواپیمایی آسمان و شرکت بوئینگ امضا شد. بر اساس آن، تحویل هواپیماهای بوئینگ ۷۳۷ از سال ۲۰۱۹ با ارسال ۵ تا ۱۰ فروند آن به شرکت آسمان آغاز خواهد شد و به‌تدریج ادامه خواهد یافت.

با تحویل این هواپیماها ظرفیت صندلی شرکت آسمان بیش از ۸ هزار صندلی افزایش می‌یابد.

شرکت بوئینگ پیش از این در ۲۱ آذرماه سال ۱۳۹۵ قرارداد فروش ۸۰ فروند بوئینگ، شامل ۵۰ فروند بوئینگ ۷۳۷ و ۳۰ فروند بوئینگ پهن‌پیکر ۷۷۷ را به ارزش ۱۶ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار با شرکت ایران ایر امضا کرده بود. این هواپیماها نیز از سال آینده میلادی در دوره‌ای ۱۰ ساله به ایران ایر تحویل داده خواهند شد.

ایران در پی توافق هسته‌ای با قدرت‌های جهانی و لغو تحریم‌ها در مجموع قرارداد خرید ۲۶۰ فروند هواپیمای نو را با شرکت‌های بوئینگ، ایرباس و ای‌تی‌آر امضا کرده است.

شرکت هواپیماسازی ایرباس در آغاز دی‌ماه سال ۱۳۹۵ با انتشار اطلاعیه‌ای در پاریس اعلام کرد که در مجموع ۱۰۰ هواپیما، شامل ۴۶ فروند هواپیمای مسافربری مدل A۳۲۰؛ ۳۸ فروند هواپیمای مسافربری مدل A۳۳۰ و ۱۶ فروند هواپیمای مسافربری A۳۵۰ XWB به ایران فروخته است.

نخستین فروند از هواپیماهای مسافربری ایرباس ۲۳ دی ۱۳۹۵، دومین فروند ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ و سومین فروند ۵ فروردین ماه جاری به ایران تحویل داده شدند.

اواخر ماه سپتامبر سال گذشته خزانه‌داری آمریکا فروش بوئینگ به ایران را تأیید کرد. در توافقنامه ایران و آمریکا برای فروش بوئینگ تأکید شده ‌است که استفاده از این بوئینگ‌ها محدود به اهداف تجاری باقی می‌ماند. با این حال، مجلس نمایندگان ایالات متحده آمریکا به دنبال توقف فروش هواپیماهای مسافربری بوئینگ به ایران بود.

در ماه‌های اخیر برخی منابع خبری از احتمال لغو قرارداد شرکت هواپیمایی ایران ایر با شرکت آمریکایی بوئینگ به دلیل مغایرت با دستور مهاجرتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری جدید آمریکا سخن گفته بودند اما عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی ایران اعلام کرد که قرارداد ایران با شرکت بوئینگ در دوران ریاست جمهوری ترامپ پابرجا خواهد ماند.

ترامپ نخستین بار در روز ۲۷ ژانویه / ۸ بهمن دستور داد تا به مدت ۹۰ روز از ورود شهروندان ایران، عراق، لیبی، سوریه، سودان، سومالی و یمن به آمریکا جلوگیری شود. این تصمیم رئیس جمهوری آمریکا با اعتراضات گسترده‌ای هم در آمریکا و هم در برخی دیگر از کشورها روبه‌رو شد و دستگاه قضائی آمریکا نیز در مقابل آن ایستاد. در پی آن ترامپ نسخه اصلاح‌شده دستور مهاجرتی خود را منتشر کرد که در آن تغییراتی صورت گرفت و عراق از فهرست کشورها خارج شد. با این حال این نسخه نیز با موانع قانونی در آمریکا مواجه شده است.

ایران به‌زودی سه فروند هواپیمای ای‌تی‌آر نیز از طرف این شرکت زیرمجموعه ایرباس تحویل خواهد گرفت.

ایرنا نوشته است که با تحویل هواپیماهای خریداری‌شده، شمار هواپیماهای ایران به بیش از ۲۶۰ فروند هواپیمای مسافری دور، متوسط و کوتاه افزایش می‌یابد و با بیش از ۶۰ هزار صندلی جدید ارتقا خواهد یافت. همچنین خرید هواپیماهای جدید برای بیش از ۲۵ هزار نفر در داخل کشور شغل ایجاد خواهد کرد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.