ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

رئيس ستاد انتخاباتی ميرحسين موسوی به زندان برگردانده شد

<p>قربان بهزاديان&zwnj;نژاد، رئيس ستاد ميرحسين موسوی در انتخابات رياست&zwnj;جمهوری سال ۱۳۸۸ به زندان اوين برگردانده شد.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>به گزارش تارنمای کلمه، بهزاديان&zwnj;نژاد روز دوشنبه دوم خرداد ۱۳۹۰ با تماس مأموران امنيتی به زندان فراخوانده شد.</p> <p><br /> رئيس ستاد انتخاباتی ميرحسين موسوی در حالی به زندان برگردانده شده که يک روز پيش از آن، محمد خاتمی، رئيس&zwnj;جمهوری پيشين ايران خواهان آزادی زندانيان سياسی و &laquo;رفع حصر&zwnj;ها و حبس&zwnj;ها و ايجاد و تأمين آزادی&zwnj;های اساسی و مدنی&raquo; شده بود.</p> <p>&nbsp;</p> <p>قربان بهزاديان&zwnj;نژاد پيش&zwnj;تر در تير ۱۳۸۸ بازداشت شده بود. وی پس از مدتی از زندان آزاد شد اما دوباره در دی ۱۳۸۸ بازداشت شد.</p> <p><br /> وی از سوی دادگاه انقلاب به پنج سال حبس تعزيری محکوم شده است. رئيس ستاد انتخاباتی ميرححسين موسوی، شهريور ۱۳۸۹ با وثيقه ۵۰۰ ميليون تومانی از زندان آزاد شده بود. بهزاديان&zwnj;نژاد همچنين از ادامه تدريس در دانشگاه منع شده است.</p> <p><br /> عليرضا حسينی بهشتی، عليرضا بهشتی شيرازی، علی عرب&zwnj;مازار، محمد باقريان، محمدرضا تاجيک و قربان بهزاديان&zwnj;نژاد از مشاوران و اعضای ارشد ستاد انتخاباتی موسوی هستند که در موج بازداشت&zwnj;های پس از انتخابات روانه زندان شدند.</p> <p><br /> ميرحسين موسوی يکی از رهبران مخالفان نيز به همراه همسرش از بهمن ۱۳۸۹ در حبس خانگی به&zwnj;سر می&zwnj;برد.</p> <p><br /> عليرضا بهشتی شيرازی که دی ۱۳۸۸ بازداشت شد بود، ۱۱ مهر ۱۳۸۹ با قرار وثيقه ۵۰۰ ميليون تومانی آزاد شد.</p> <p><br /> علی عرب&zwnj;مازار، يکی ديگر از مشاوران ميرحسين موسوی نيز دی ۱۳۸۸ بازداشت شد. وی مرداد ۱۳۸۹ از زندان آزاد شد.</p> <p><br /> در نزديک به دو سالی که از دهمين دوره انتخابات بحث&zwnj;برانگيز رياست&zwnj;جمهوری ايران می&zwnj;گذرد، هزاران نفر از مخالفان دولت بازداشت و دست&zwnj;کم ده&zwnj;ها نفر کشته شده&zwnj;اند.</p> <p><br /> گزارش&zwnj;های منتشر شده در رسانه&zwnj;ها حاکی از &laquo;شکنجه و آزار و اذيت&raquo; بازداشت&zwnj;شدگان است. بسياری از افراد دستگير شده به احکام سنگين حبس، تبعيد، شلاق و در برخی موارد اعدام، محکوم شده&zwnj;اند.</p> <p>&nbsp;</p>

قربان بهزاديان‌نژاد، رئيس ستاد ميرحسين موسوی در انتخابات رياست‌جمهوری سال ۱۳۸۸ به زندان اوين برگردانده شد.

به گزارش تارنمای کلمه، بهزاديان‌نژاد روز دوشنبه دوم خرداد ۱۳۹۰ با تماس مأموران امنيتی به زندان فراخوانده شد.

رئيس ستاد انتخاباتی ميرحسين موسوی در حالی به زندان برگردانده شده که يک روز پيش از آن، محمد خاتمی، رئيس‌جمهوری پيشين ايران خواهان آزادی زندانيان سياسی و «رفع حصر‌ها و حبس‌ها و ايجاد و تأمين آزادی‌های اساسی و مدنی» شده بود.

قربان بهزاديان‌نژاد پيش‌تر در تير ۱۳۸۸ بازداشت شده بود. وی پس از مدتی از زندان آزاد شد اما دوباره در دی ۱۳۸۸ بازداشت شد.

وی از سوی دادگاه انقلاب به پنج سال حبس تعزيری محکوم شده است. رئيس ستاد انتخاباتی ميرححسين موسوی، شهريور ۱۳۸۹ با وثيقه ۵۰۰ ميليون تومانی از زندان آزاد شده بود. بهزاديان‌نژاد همچنين از ادامه تدريس در دانشگاه منع شده است.

عليرضا حسينی بهشتی، عليرضا بهشتی شيرازی، علی عرب‌مازار، محمد باقريان، محمدرضا تاجيک و قربان بهزاديان‌نژاد از مشاوران و اعضای ارشد ستاد انتخاباتی موسوی هستند که در موج بازداشت‌های پس از انتخابات روانه زندان شدند.

ميرحسين موسوی يکی از رهبران مخالفان نيز به همراه همسرش از بهمن ۱۳۸۹ در حبس خانگی به‌سر می‌برد.

عليرضا بهشتی شيرازی که دی ۱۳۸۸ بازداشت شد بود، ۱۱ مهر ۱۳۸۹ با قرار وثيقه ۵۰۰ ميليون تومانی آزاد شد.

علی عرب‌مازار، يکی ديگر از مشاوران ميرحسين موسوی نيز دی ۱۳۸۸ بازداشت شد. وی مرداد ۱۳۸۹ از زندان آزاد شد.

در نزديک به دو سالی که از دهمين دوره انتخابات بحث‌برانگيز رياست‌جمهوری ايران می‌گذرد، هزاران نفر از مخالفان دولت بازداشت و دست‌کم ده‌ها نفر کشته شده‌اند.

گزارش‌های منتشر شده در رسانه‌ها حاکی از «شکنجه و آزار و اذيت» بازداشت‌شدگان است. بسياری از افراد دستگير شده به احکام سنگين حبس، تبعيد، شلاق و در برخی موارد اعدام، محکوم شده‌اند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • رفراندم مخملی

    <p>هم میهنان گـــرامــی! </p> <p>حـاکم ســا ختن شـــورایــی دمـکـراتیک و مـلّـی بــر سرنـوشت تحــــوّلات ممـکن مـلّــی در گـــرو درایت خــلاق و ابتـکار عمــل زیـــرکـــــانــۀ مـــاست. </p> <p> پس بـــا هـــم بپـــــا خــیــــزیم!<br /> بــا درایت لازم در فعــالیت هـــای انتــخــا بــاتــی مجـــــلس،<br /> فـــــراهـم آوردن امـــکان بــــکارگیــــــری اصــــــــل ۵۹ را<br /> مـحــــور "اتحـــاد ابتـــکار مــــلّـــی" قــــرار دهیــم. </p> <p>استـــــراتـــــــژیـــی کــــه: </p> <p>- تــــرویـــجــی و در عیــــن حـــال تبــــلـیــغـــی است،<br /> - بــــزمــــی و در عیــــن حـــال رزمــــــــی است،<br /> - سیـــــــــلـــی ممـــــــکن مــــــــلّّی است، </p> <p>بـــدون تــوهم نسبـت بـه حــلــواهــای نسیـه! </p> <p>رفــــــــرانــــدوم مخــــمـــلــی </p> <p>هموطنان گرامی،<br /> دستان پرابتکار شما را در ارســال ایــن استـراتـــژی اتحـــاد به دیگر همــوطنـان به گــرمی می فشــــاریم.<br /> رفــــــــرانــــدوم مخــــمـــلــی </p>