ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

انتخابات ریاست جمهوری فرانسه: مکرون و لوپن به دور دوم رفتند

مکرونبا ۲۳,۷ درصد و مارین لوپن با ۲۱,۹ درصد پیشتاز دور اول انتخابات ریاست‌ جمهوری فرانسه‌اند. فیون و ملانشون از رقابت‌ها حذف شدند.

بنا به نتایج اولیه، امانوئل مکرون با ۲۳,۷ درصد و مارین لوپن با ۲۱,۹ درصد پیشتاز انتخابات ریاست جمهوری فرانسه هستند و به دور دوم خواهند رفت.

امانوئل مکرون و مارین لوپن

بنا به این اعلام اولیه، فرانسوا فیون و ژان لوک ملانشون نیز در رقابتی تنگاتنگ، به ترتیب با ۱۹,۷ و  ۱۹,۲درصد آرا در جایگاه سوم و چهارم قرار گرفته‌اند.

رئوس اصلی برنامه مارین لوپن، رهبر «جبهه ملی» که با شعار «به نام مردم» پا به صحنه انتخابات گذاشته بود، عبارت‌اند از: بستن مرزهای فرانسه به روی مهاجرین، کاهش نرخ مهاجرین و پناهندگان و خروج از اتحادیه اروپا و حوزه یورو. او که سابقه دفاع از اظهارات ضدیهودی پدرش را نیز دارد، از دشمن سرسخت «اسلامگرایی» در فرانسه است.

امانوئل مکرون، وزیر سابق دولت اولاند، با شعار انتخاباتی «فرانسه باید شانسی برای همه باشد»، یک میانه‌رو است که رابطه‌ای دوستانه ‌ با اتحادیه اروپا و صندوق جهانی پول دارد. مکرون ۳۸ ساله رهبر جریان موسوم به «به پیش» است که خود را «نه راست و نه چپ» معرفی می‌کند.

بر اساس برآوردهای اولیه ۸۰ درصد واجدین شرایط در این انتخابات رأی دادند. این نرخ مشارکت نشان می‌دهد که حمله تروریستی بلوار معروف شانر‌لیزه در پاریس بر میزان مشارکت مردم در انتخابات ریاست‌جمهوری تأثیری نگذاشته است.

انتخابات ریاست‌جمهوری امروز در فرانسه، درحالی تحت تدابیر امنیتی و شرایط وضعیت فوق‌العاده برگزار می‌شود که سه روز پیش، همزمان با مناظره تلویزیونی نامزدهای انتخابات، ابو یوسف، بلژیکی و وابسته به داعش به روی یک خودروی پلیس در خیابان شانزلیزه آتش گشود. در این حادثه یک مأمور پلیس و مهاجم کشته شدند. یک عابر و دو مأمور دیگر پلیس نیز زخمی شدند.

پس از اعلام نتایج اولیه،ماریون مارشال لوپن خواهر زاده رهبر حزب جبهه ملی و از چهره‌های اصلی این حزب، نتیجه انتخابات را «تاریخی» خوانده و آن را «پیروزی زیبا برای هموطنان» فرانسوی‌اش دانسته است.

درمقابل، بسیاری از شخصیتهای سیاسی احزاب جمهوری‌خواه و سوسیالیست ، از جمله فرانسوا فیون، نامزد جمهوری‌خواهان و  نجات ولود بلقاسم و مریم الخمری، وزرای آموزش و کار دولت اولاند،  از شهروندان فرانسوی خواسته‌اند در دور دوم انتخابات به مکرون رأی دهند. ماترین اوبری، شهردار سوسیالیست لیل، از جمهوری‌خواهان دعوت کرده مثل سال ۲۰۰۲ پای صندوقها بیایند و نگذارند جبهه ملی پیروز شود.

در سال ۲۰۰۲، ژاک شیراک در دور دوم انتخابات پس از پیروزی برابر ژان ماری لوپن، رهبر وقت حزب «جبهه ملی» و پدر مارین لوپن به کاخ الیزه راه یافت.

مکرون از بنوآ امون  و فرانسوا فیون به خاطر حمایت آنها از او در دور دوم تشکر کرده و پیروزی خود را نقطه پایانی بر سی سال حکمرانی احزاب چپ و راست بر فرانسه  دانسته است.

ژان لوک ملانشون، کاندیدای چپگرای «فرانسه سرکش» که ساعتی پیش اعلام کرد که «این برآورد را به رسمیت نمی‌شناسد»،  از هوادارانش خواسته است که علیرغم این نتیجه متحد بمانند و «جنبش» را حفظ کنند.

نتایج قطعی را وزرات کشور فرانسه نیمه شب اعلام خواهد کرد.

دور دوم انتخابات، دو هفته آینده، در هفتم می‌ماه برگزار خواهد شد. بنا به نظرسنجی‌ها، ۶۲ درصد مردم فرانسه در دور دوم به مکرون رأی خواهند داد.

پرونده انتخابات ریاست‌جمهوری در زمانه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.