ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

۶۸ هزار کلاس ناامن در سراسر کشور وجود دارد

به گفته وزیر آموزش و پرورش ایران ۶۸ هزار کلاس نا امن در کشور وجود دارد و ۱۲هزار میلیارد تومان بودجه لازم است تا این کلاس‌ها ایمن شود.

به گفته وزیر آموزش و پرورش ایران ۶۸ هزار کلاس ناامن در کشور وجود دارد و ۱۲هزار میلیارد تومان بودجه لازم است تا این کلاس‌ها ایمن شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، فخرالدین احمدی دانش آشتیانی، وزیر آموزش و پرورش ایران با اشاره به ناامنی برخی از مدارس کشور گفت: «برخی از مدارس از لحاظ زلزله ناامن است و ۱۰ هزار میلیارد تومان به جهت مقاوم‌سازی مدارس لازم است.»

دانش آشتیانی گفت بودجه آموزش و پرورش در طول سه سال سه برابر شده و به ۳۰ هزار میلیارد تومان رسیده‌ و میزان مدارس تخریبی در کشور نیز به ۳۰ درصد رسیده است، در حالی که سه سال پیش این میزان ۷۰ درصد بود.

به‌گفته وزیر آموزش و پرورش ایران در مناطق محروم فضای آموزشی با کمبود مواجه است.

مدارس نا امن در سراسر استان‌های ایران پراکنده‌اند اما برخی استان‌ها وضعیت نابسامان‌تری دارند.

سال گذشته، علی زرافشان، معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش در سراوان گفته بود که ۳۰ درصد مدارس موجود آموزش و پروش، خشتی و گلی و کپری است و جنوب کرمان بیشترین مدارس کپری را دارد.

طبق آمارهای سال گذشته ۱۳ میلیون دانش‌آموز در ۱۰۵ هزار مدرسه در ایران مشغول تحصیل بودند و ۵۲۰ هزار کلاس درس در ایران دایر بود. ۴۹۰ هزار مدرسه نیز پس از انقلاب بازسازی و ساخته شده‌اند. با وجود این، ساختمان بسیاری از مدرسه‌های کشور فرسوده‌اند و بسیاری از آن‌ها با تغییر کاربری به مدرسه تبدیل شده‌اند. از آن‌جا که قرار نبوده این ساختمان‌ها مدرسه باشند، اغلب استانداردها و ایمنی لازم را ندارند.

آذر‌ ماه سال ۹۱، به دنبال آتش گرفتن بخاری یک کلاس ۳۷ نفره در مدرسه شین‌آباد در پیرانشهر، ۱۲ دانش‌آموز گرفتار شعله‌های آتش شدند. این دانش‌آموزان دچار سوختگی ۳۰ تا ۶۰ درصدی شدند. سوختگی‌هایی که بیش‌تر در ناحیه سر، گردن، صورت و سینه اتفاق افتاد.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.