ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

پاپ فرانیسس وارد قاهره شد: اعلام همبستگی با قبطی‌ها

رهبر سریر مقدس برای صلح بین جهان مسیحی با جهان اسلام به مصر سفر کرده است. او قصد دارد در گفت وگو با شیخ احمد الطیب، امام جماعت الازهر یک کدورت قدیمی را از میان بردارد.

پاپ فرانسیس، رهبر سریر مقدس وارد قاهره شد. هدف از سفر او به مصر اعلام همبستگی با مسیحیان قبطی و تلاش برای بهبود و تعمیق رابطه جهان مسیحی با جهان اسلام است.

پاپ فرانیسس وارد قاهره شد: اعلام همبستگی با قبطی‌ها

پاپ فرانسیس در سخنانی که خطاب به مردم مصر در هفته جاری ایراد کرد، اظهار امیدواری کرده بود که سفر او به مصر، روند صلح و گفت‌وگوی بین ادیان و آشتی با جهان اسلام را تقویت کند.

۹ آوریل در اثر انفجار دو بمب در کلیسای شهرهای طنطا و اسکندریه، دست‌کم ۴۵ نفر از مسیحیان قبطی کشته و ده‌ها نفر مجروح شدند. انفجار اول در شهر طنطا و در ساعتی پرازدحام، بعد از انجام مراسم عشای ربانی در کلیسای مار جرجیس روی داد. انفجار دوم، ساعتی بعد در کلیسای اسکندریه اتفاق افتاد. مسئولیت این دو انفجار را گروه دولت اسلامی (داعش) به عهده گرفت.

۱۰ روز بعد چند فرد مسلح در مقابل دیر کاترین مقدس در شبه جزیره سینا به چند پلیس تیراندازی کردند. دیر کاترین مقدس در قرن ششم میلادی بر روی کوهپایه سینا ساخته شده و قدیمی‌ترین دیر مسکونی جهان مسیحی‌ست. در این صومعه سندی وجود دارد به نام «آشتی‌نامه محمد» که به محمد، پیامبر اسلام نسبت داده می‌شود و گفته می‌شود که متن آن به خط علی بن ابی‌طالب است.

دور جدید حمله داعش به مسیحیان مصر در ۱۱ دسامبر سال گذشته، بعد از انفجار انتحاری در کلیسای جامع قبطی‌ها در قاهره آغاز شد.

همچنین در پی تهدیدها و ترورهای داعش، دانشجویان و خانواده‌های مسیحی از صحرای سینا به مناطق دیگر گریخته‌اند.

۱۰ آوریل پارلمان مصر برقراری وضعیت فوق‌العاده به مدت سه ماه در این کشور را تصویب کرد.

با وجود تدابیر شدید امنیتی، پاپ فرانسیس رفت و آمد با لیموزین ضد گلوله را رد کرده است. با این‌حال خبرگزاری رویترز گزارش داده که در خیابان‌های اطراف سفارت واتیکان در قاهره منع رفت و آمد برقرار شده و رهگذران حتی حق ندارند در پیاده‌روها توقف کنند.

پاپ فرانسیس با عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهوری مصر و با شیخ احمد الطیب، امام جماعت مسجد الازهر دیدار و گفت وگو می‌کند.

در سال ۲۰۱۱ پاپ بندیکت در سخنانی در آلمان به کتابی اشاره کرده بود که در قرن ‪ ۱۴میلادی با مضمون خشونت در اسلام و نهی جهاد نوشته شده است. بندیکت شانزدهم در آن زمان گفته بود عقیده مسیحیت مبتنی بر منطق است در حالیکه عقیده اسلامی تابع خشونت است. سازمان کنفرانس اسلامی و همچنین اخوان‌المسلمین از این سخنان برآشفته شده بودند. پاپ فرانسیس اکنون قصد دارد در  گفت‌وگو با شیخ احمد الطیب این کدورت قدیمی را از میان بردارد.

روشنفکران و اندیشمندان مصری شیح الطیب را متهم کرده‌اند که به اندازه کافی با اسلام سیاسی و تروریسم اسلامی مقابله نمی‌کند. آن‌ها می‌گویند الازهر از اصلاح دینی ناتوان است.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.