ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

با درخواست اعاده دادرسی نرگس محمدی مخالفت شد

دیوان عالی ایران درخواست اعاده دادرسی حکم ۱۶ حبس تعزیری نرگس محمدی را رد کرد.

قوه قضائیه ایران با درخواست اعاده دادرسی نرگس محمدی موافقت نکرد.

با اعاده دادرسی نرگس محمدی مخالفت شد

محمود بهزادی، وکیل مدافع نرگس محمدی جمعه هشتم اردیبهشت در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجویان ایران («ایسنا») گفت که «در پی تأیید حکم دادگاه بدوی موکلم در شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران، درخواستی مبنی بر اعاده دادرسی به قوه قضائیه ارائه کردیم اما درخواست اعاده دادرسی ما از سوی شعبه ۳۳ دیوان عالی کشور رد شد.»

نرگس محمدی، فعال حقوق بشر، نائب رئیس کانون مدافعان حقوق بشر و زندانی سیاسی محبوس در اوین هنگامی که در زندان به سر می‌برد، به اتهام «عضویت در کانون مدافعان حقوق بشر»، «تلاش برای لغو حکم اعدام از طریق مشارکت در راه‌اندازی کمپین لگام» و «دیدار با کاترین اشتون، مسئول سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا» به ۱۶ سال حبس تعزیری محکوم شد. برادر او نیز خبر داده بود که اتهام «همکاری با داعش» به دلیل مخالفت با اعدام زندانیان سنی‌مذهب نیز در پرونده او بوده. تأسیس و عضویت در لگام، کارزار لغو گام به گام اعدام یکی از مهم‌ترین اتهامات اوست.

این حکم در دادگاه تجدید نظر نیز تأیید شد و وکیل مدافع او از تلاش برای شکستن حکم در دیوان عالی خبر داد، اما اکنون دیوان عالی درخواست اعاده دادرسی را رد کرده و نرگس محمدی باید فعلاً در بازداشت باقی بماند.

محکومیت نخست نرگس محمدی به اتهام تبلیغ علیه نظام و اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی با عضویت در کانون مدافعان حقوق بشر در ۲۴ اسفندماه ۱۳۹۵ به پایان رسید و حکم جدید او از ۲۵ همان ماه اجرا شد.

سازمان‌ها و گروه‌های حقوق بشری بسیاری خواهان آزادی نرگس محمدی شده‌اند. چندی پیش عفو بین‌الملل در شهر ارلانگن در ایالت بایرن آلمان به مناسبت تولد او در ۲۱ آوریل درختی را به یاد او در پارک این شهر کاشت و ۴۵ گل نرگس به نشان ۴۵ سالگی نرگس محمدی در خاک پای این نهال جای گرفتند.

۱۷ نماینده مجلس ایران نیز آبان گذشته در نامه‌ای به محمدجعفر منتظری، دادستان کل کشور خواهان رسیدگی به پرونده او شده بودند، اما این درخواست بی‌جواب ماند.

این عضو کانون شهروندی زنان و رئیس هیات اجرایی شورای صلح ایران در طول فعالیت‌های مدنی خود تاکنون چهار بار بازداشت و سه بار در دادگاه‌های انقلاب ایران محاکمه شده است.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • Reza

    مردم چه جوری بگن قوه ء قضاییه انسانی میخوان نه اسلامی، قوه قضائیهء اسلامی برای عربستان ساخته شده و یه مشت بیسواد بیابانگرد وحشی آنرا تهیه و تدوین کرده اند