ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

حمایت فراکسیون نمایندگان اهل سنت مجلس از حسن روحانی

اعضای فراکسیون نمایندگان اهل سنت مجلس ایران با انتشار بیانیه‌ای حمایت خود را از حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری اعلام کردند.

اعضای فراکسیون نمایندگان اهل سنت مجلس ایران با انتشار بیانیه‌ای حمایت خود را از حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری اعلام کردند.

مجلس شورای اسلامی

در این بیانیه ضمن دعوت از همه اقوام و پیروان مذاهب به شرکت در انتخابات گفته شده که در دوره قبلی انتخابات ریاست جمهوری، حسن روحانی خواسته‌های جامعه اهل سنت، اقوام و مذاهب کشور را "مورد توجه قرار داده" و در طول دوره چهار ساله ریاست جمهوری‌اش به "تعدادی" از وعده‌های خود در این زمینه عمل کرده است.

آن‌ها گفته‌اند، از آن‌جا که "سایر کاندیداهای این دوره ریاست جمهوری برنامه‌ای کامل و عملی برای رفع مشکلات و دغدغه‌های اقوام، مذاهب و جامعه اهل سنت کشور ارائه نداده‌اند" و حسن روحانی "در چندین جلسه با نمایندگان و نخبگان اهل سنت مطالبات قانونی آنان را در چارچوب قانون اساسی پذیرفته و قول پیگیری را داده است"، به او رأی خواهند داد.

حسن روحانی در خردادماه ۱۳۹۲ در کارزار انتخاباتی ریاست جمهوری بیانیه شماره سه خود را با عنوان "حقوق اقوام، ادیان و مذاهب" منتشر کرد. در این بیانیه از جمله وعده‌های "انتصاب نیروهای شایسته محلی در پست‌های مدیریتی مناطق مختلف کشور"، "تدریس زبان مادری ایرانیان (کردی، آذری، عربی و...) به‌طور رسمی در سطوح مدارس و دانشگاه‌ها" و "رفع تبعیضات ناروا در همه ابعاد و اشکال آن" داده شده بود.

در حالی‌که عاصمه جهانگیر، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران در اولین گزارش خود در اسفندماه سال گذشته به موارد متعدد نقض حقوق بشر در ایران از جمله رشد فزاینده تبعیض علیه اقلیت‌های دینی و قومی اشاره و درباره ادامه این روند ابراز نگرانی نکرده بود.

انتخابات ریاست جمهوری در ایران روز جمعه ۲۹ اردیبهشت‌ماه همزمان با انتخابات شوراهای شهر و روستا برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید، در صفحه ویژه انتخابات

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.