ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

یونیسف: تعداد کودکان پناهجو پنج برابر شده است

صندوق کودکان ملل متحد با انتشار گزارشی از وضعیت کودکان و نوجوانان پناهجو از هفت کشور صنعتی جهان خواسته است این موضوع را در دستور کار اجلاس گروه ۷ قرار دهند.

از سال ۲۰۱۰ تاکنون تعداد کودکان و نوجوانان پناهجو در سراسر جهان پنج برابر شده است. صندوق کودکان ملل متحد از هفت کشور صنعتی جهان خواسته که این موضوع را در ذستور کار نشست آتی‌شان قرار دهند.

یونیسف از هفت کشور صنعتی خواسته به وضع کودکان پناهجو هم توجه کنند

در گزارشی که صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) پنجشنبه ۱۸ مه در نیویورک منتشر کرده است اعلام شده که تنها در دو سال گذشته بیش از ۳۰۰ هزار کودک و نوجوان زیر ۱۸ سال از ۸۰ کشور جهان، ناگزیر از والدینشان جدا شده‌اند و تن به آوارگی داده‌اند.

یونیسف در سال ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ تعداد کودکان و نوجوانان پناهجو را ۶۰ هزار نفر اعلام کرده بود.

صندوق کودکان ملل متحد از هفت کشور صنعتی جهان خواسته است در اجلاس سیسیل که جمعه هفته آینده، ۲۶ مه ایتالیا برگزار می‌شود به سرنوشت کودکان پناهجو توجه کنند.

موضوع این اجلاس جایگاه ناتوست.

آلمان، فرانسه، ایتالیا، بریتانیا، ایالات متحده آمریکا، ژاپن و کانادا عضو گروه ۷ ‌اند. این کشورها بیش از ۴۴ درصد درآمد سرانه جهان را به خود اختصاص داده‌اند.

در آستانه برگزاری اجلاس گروه ۷، صندوق کودکان ملل متحد طرحی با ۶ سرفصل برای حمایت از کودکان و نوجوانان آواره و پیشگیری از خشونت نسبت به آنان ارائه داده است.

طرح یونیسف مبتنی بر «وحدت و انسجام خانواده» و «دریافت مجوز قانونی اقامت برای کودکان و نوجوانان» است و همچنین متضمن دسترسی کودکان و نوجوانان پناهجو به آموزش رایگان و بهره‌مندی از نظام سلامت است. علاوه بر این در نظر گرفته شده که هفت کشور صنعتی جهان برای از میان برداشتن دلایل پناهجویی تلاش کنند.

یونیسف: کودکان پناهجو در معرض انواع سوءاستفاده‌ها قرار دارند

در گزارش صندوق کودکان سازمان ملل آمده است که کودکان و نوجوانان پناهجو به طرز نگران‌کننده‌ای از راه‌های خطرناک و ناامن برای رسیدن به کشورهای مرفه استفاده می‌کنند و به همین جهت در معرض تعرض و خشونت و سوءاستفاده و بهره‌کشی قاچاقچیان و آدم‌فروشان قرار گرفته‌اند.

در گزارش یونیسف تأکید شده که جامعه جهانی موظف است با کمک میثاق‌های بین‌المللی از کودکان و نوجوانان در برابر تعرض‌ها و خشونت‌ها و سوءاستفاده‌ها حفاظت کند.

جاستین فورسیت، معاون اجرایی یونیسف به خبرگزاری‌ فرانسه گفته است:

«هر کودک آواره‌ای که به جستجوی وطن و سرپناهی‌ست، ما را می‌بایست به فکر وادارد. ما به اندازه کافی برای حفاظت از آن‌ها تلاش نکرده‌ایم. قاچاقچیان و آدم‌فروشان از دختربچه‌ها و پسربچه‌های پناهجو انواع سوءاستفاده‌ها را می‌کنند. اگر به آن‌ها کمک می‌کنند که از مرزها عبور کنند، فقط یک دلیل دارد: وادار کردنشان به بردگی یا تن‌فروشی.»

بر اساس گزارش صندوق کودکان سازمان ملل، تنها در کشورهای اروپایی در فاصله بین سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۶ بیش از ۱۷۰ هزار کودک و نوجوانان تنها و بی‌کس تقاضای پناهندگی کرده‌اند.

در این گزارش گفته شده که ۲۸ درصد پناهجویان را کودکان و نوجوانان تشکیل می‌دهند.

بیشتر کودکان و نوجوانان پناهجو از قاره آفریقا و از کشورهای آمریکای مرکزی راهی اروپا و آمریکا می‌شوند.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • ح

    قراردادهای میلیاردی سلاح آمریکا این تعداد را بیشتر خواهد کرد