ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

کشیدن صندلی خالی مانده مینو خالقی از زیر پای نماینده اصلاح‌طلبان اصفهان

خبرهای اولیه از انتخابات میان‌ دوره‌ای مجلس در اصفهان حاکی از پیروزی اصلاح‌طلبان بود، اما به یکباره ورق برگشت و کامران اصول‌گرا بر صندلی مینو خالقی تکیه خواهد زد.

در حالی که خبرهای اولیه از انتخابات میان‌ دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در اصفهان، حاکی از پیروزی اصلاح‌طلبان بود، اما به یکباره ورق برگشت و حالا حسن کامران اصول‌گرا بر صندلی مینو خالقی اصلاح‌طلب تکیه خواهد زد.

حسن کامران، نماینده اصول‌گرای ادوار مجلس

به گزارش تابناک، با وجود اینکه که تا ظهر روز شنبه ۳۰ ارديبهشت اصلاح‌طلبان نامزد مورد حمایت خود مجید موسویان احمدآبادی را جایگزین مینو خالقی در مجلس می‌دانستند، با تغییر نتایج، حسن کامران، اصول‌گرایی که این بار به نام نامزد مستقل در انتخابات شرکت کرده بود، دوباره راهی مجلس شد. این دومین باری است که حسن کامران از طریق انتخابات میان‌دوره‌ای به مجلس وارد می‌شود. نخستین‌بار در انتخابات مجلس پنجم او ابتدا رد صلاحیت شد و پس از باطل‌شدن آرای حوزه اصفهان، کامران در انتخابات میان‌دوره‌ای شرکت کرد و پس از تأیید صلاحیت به مجلس راه ‌یافت. این ششمین حضور حسن کامران در مجلس است.

فرمانداری اصفهان نتایج رسمی انتخابات مجلس در این شهر و برتری حسن کامران را در حالی اعلام کرد که  ۱۷۸ هزار رای از مجموع کل ۸۷۲ هزار رای را باطل اعلام کرده است. این مقدار معادل بیست درصد کل آرا ماخوزه در اصفهان است. برخی گفته‌اند به خاطر هم‌زمانی سه انتخابات، اسامی نادرست در برگه‌های رای نوشته شده است و این دلیل بالا بودن آمار آرا باطله در این انتخابات است.

در همین حال اما منتقدان می‌پرسند که چگونه در شهری که در دو انتخابات شورا و ریاست‌جمهوری اصلاح‌طلبان با اختلاف پیروز شده‌اند، در انتخابات دیگر یک اصول‌گرا پیروز شده است.

بر اساس آخرین آمار منتشر شده، حسن کامران  ۲۴۳ هزار رأی و مجید موسویان ۲۳۳ هزار رأی کسب کرده‌اند. نصرالله سخاوتی، نماینده مورد حمایت نیروهای اصول‌گرا در اصفهان در انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس دهم ٨٦‌ هزار رأی به دست ‌آورده و نفر سوم شده است.

در انتخابات این دوره گزینه‌های اصلی اصلاح‌طلبان نتوانستند از ردصلاحیت ها بگذرند و  همه گزینه‌های منتسب به جریان اصلاحات در اصفهان حذف شدند. اصلاح‌طلبان اصفهان مجید موسویان از مدیران نزدیک به احمدی نژاد در سازمان تأمین اجتماعی را به عنوان نامزد مورد حمایت خود معرفی کردند.

ماجرای رد صلاحیت مینو خالقی پس از برگزاری انتخابات، یکی از جلوه‌های نظارت استصوابی بود

«حسن کامران» چطور بر صندلی «مینو خالقی» نشست؟

ماجرای رد صلاحیت مینو خالقی از سوی شورای نگهبان پس از برگزاری انتخابات و مشخص شدن نتایج آن، یکی از جلوه‌های نظارت استصوابی این نهاد است.

پس از شایعاتی درباره حضور نامتعارف مینو خالقی در خارج از ایران و انتشار عکس‌های خصوصی او در شبکه‌های مجازی، شورای نگهبان آرای این کاندیدای نمایندگی از حوزه انتخابیه اصفهان را باطل اعلام کرد که با واکنش‌های مختلفی روبه‌رو شد.

در همین زمینه:  پرونده مینو خالقی بسته شد

مینو خالقی در گفت‌وگویی که با روزنامه شرق درباره انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در اصفهان داشته، گفته است که آرای کامران از همان ابتدا ١٠‌ هزار رأی بالاتر از احمدآبادی بود. به گفته او «حسن کامران این‌بار به‌عنوان کاندیدای مستقل وارد کارزار رقابت‌ها شد و با توجه به رد صلاحیت نامزدهای اصلاح‌طلب و میانه‌رو با رقبایی جدی هم مواجه نشد. او در این مدت در شرق اصفهان متمرکز شد و توانست پیروز این رقابت باشد».

برای برخی اصفهانی‌ها کامران نماینده‌ای مردمی است که در مراسم مختلف حاضر می‌شود و در مجلس نهم کمترین غیبت را داشته است. در عین حال او در حوزه‌های مربوط به زنان دیدگاهی به شدت بسته و سنتی دارد.

حسن کامران که این‌بار در میان‌دوره‌ای مجلس با تابلوی نامزد مستقل به میدان آمد، در مجلس نهم همراه با «جبهه پایداری»‌های مجلس عمل می‌کرد. او پیش از نمایندگی مجلس مسئول حفاظت اطلاعات نزاجا، دبیرکل کتابخانه‌های عمومی کشور و مسئول معاونت آموزشی نیروی دریایی سپاه بوده است. نیره اخوان بیطرف همسر کامران، نیز از چهره‌های شناخته‌شده زنان اصولگرا در مجلس نهم به‌شمار می‌رفت.  او در دور هشتم مجلس که اکثریت آن در اختیار اصولگرایان بود، پرداخت ١٠٠‌میلیون تومانی به نمایندگان را افشا کرد. کامران درباره این پرداخت‌ها گفته بود «۸۰‌میلیون از این مقدار بابت اجاره مسکن است، البته ۵۰‌ میلیون تومان از این مقدار بلاعوض بوده و ۳۰‌میلیون تومان آن نیز به صورت وام قرض‌الحسنه است. همچنین مجلس ۲۰‌میلیون تومان بابت خرید ماشین در اختیار نمایندگان گذاشته است.»

در همین زمینه: داستان ابطال چند صندوق، ۱۶ سال قبل از مینو خالقی

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.