ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

وزارت صنعت: حادثه معدن یورت ممکن است دلیل دیگری داشته باشد

مدیر کل نظارت بر امور معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت می‌گوید کمیته حقیقت‌یاب حادثه معدن زغال سنگ یورت به‌منظور بررسی یک احتمال دیگر این حادثه، در انتظار خارج کردن لوکوموتیوهایی است که باعث انفجار در این معدن شده بودند و زیر آوار مانده‌اند.

عباسعلی ایروانی، مدیر کل نظارت بر امور معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت می‌گوید کمیته حقیقت‌یاب حادثه معدن زغال سنگ یورت به‌منظور بررسی یک احتمال دیگر این حادثه، در انتظار خارج کردن لوکوموتیوهایی است که باعث انفجار در این معدن شده بودند و زیر آوار مانده‌اند.

بازرسان حادثه انفجار در معدن یورت استان گلستان

عباسعلی ایروانی روز چهارشنبه ۳۱ خرداد به خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفته است جرقه حاصل از استارت مجدد لوکوموتیو داخل تونل معدن زغال سنگ یورت به‌عنوان عامل انفجار گاز انباشت شده در فضای تونل این معدن اعلام شده بود اما اکنون کمیته حقیقت‌یاب می‌خواهد بداند که آیا داغ شدن اگزوز لوکوموتیو عامل انفجار نبوده و این‌که آیا اگزوز لوکوموتیوهایی که در درون معدن مورد استفاده قرار می‌گرفته مجهز به سردکننده بوده است یا خیر.

انفجار معدن یورت واقع در استان گلستان روز ۱۳ اردیبهشت رخ داد و به مرگ ۴۳ کارگر انجامید. ۸۳ کارگر زخمی شدند و معدن تعطیل شد.

آواربرداری از این معدن با گذشت نزدیک به ۵۰ روز از وقوع انفجار، روز گذشته، سه‌شنبه ۳۰ خرداد با ۶۰ کارگر آغاز شد. به‌گفته عباسعلی ایروانی یکی از دلایل کم شدن سرعت در خارج کردن لوکوموتیوها از زیر آوار ریزش‌های مجدد در محل آواربرداری است چون در معدن زغال به دلیل وقوع انفجار جداره‌های زغال سست شده‌اند و ریزش می‌کنند.

غلامرضا طالبا، دبیر اجرایی خانه کارگر استان گلستان به خبرگزاری کار ایران (ایلنا) گفته است که عملیات آواربرداری و ایمن‌سازی معدن یورت چندین هفته به‌طول می‌انجامد و پس از آن فعالیت استخراجی آن یورت از سر گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید:

در همین زمینه

    این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

    آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

    .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

    توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

    نظر بدهید

    در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

    نظرها

    نظری وجود ندارد.