ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

قطر: درخواست‌های عربستان و متحدانش «واقع‌گرایانه» نیست

قطر می‌گوید که «تنها از روی احترام برای امنیت منطقه‌ای در حال بررسی درخواست‌ها [از سوی عربستان و متحدانش] است و پاسخی رسمی از سوی دولت به این درخواست‌ها داده خواهد شد.»

قطر در حال بررسی فهرست درخواست‌های همسایگان عربی‌اش است که این کشور را در «محاصره» قرار داده‌اند. اما دوحه این درخواست‌ها را «غیرواقعی» می‌داند.

قطر در محاصره

شیخ سیف آل ثانی، مدیر دفتر ارتباطات دولت قطر در بیانیه‌ای که جمعه، ۲۳ ژوئن برای خبرگزاری «رویترز» ارسال کرد، توضیح داد که این خواسته‌ها «واقع‌گرایانه» نیستند اگر چه دوحه «تنها از روی احترام برای امنیت منطقه‌ای در حال بررسی درخواست‌ها [از سوی عربستان و متحدانش] است و پاسخی رسمی از سوی دولت به این درخواست‌ها داده خواهد شد.»

عربستان سعودی، امارات متحده عربی، مصر و یمن دوشنبه پنجم ژوئن در یک اقدام کاملاً غافلگیرکننده روابط دیپلماتیک خود را با قطر قطع کردند و مرزهای زمینی و حریم هوایی خود را به روی این کشور کوچک در حاشیه خلیج فارس بستند.

پس از آن بود که عادل الجبیر، وزیر خارجه عربستان و انور قرقاش، وزیر خارجه امارات متحده عربی در سخنانی جداگانه به ارسال فهرستی از «نارضایتی‌ها» به قطر خبر دادند. قرقاش گفته بود که اگر دوحه به این خواسته‌ها توجهی نشان ندهد، انزوای این کور «می‌تواند سال‌ها به طور بینجامد».

اکنون این چهار کشور فهرستی از ۱۳ خواسته خود را ارائه داده‌اند که شامل کاهش روابط با ایران، بستن پایگاه نظامی مشترک با ترکیه، بستن شبکه خبری الجزیره، و پایان‌دادن به تمام روابط با گروه‌های اخوان‌المسلمین، «دولت اسلامی» (داعش)، القاعده، حزب‌الله و جبهه فتح‌الشام (شاخه سابق القاعده در سوریه) می‌شود.

قطر همواره اتهام حمایت از تروریسم را رد کرده است.

سیف آل ثانی در بیانیه ارسالی به رویترز گفته که رکس تیلرسون، وزیر خارجه ایالات متحده اخیراً از عربستان و متحدانش خواسته بود تا فهرستی «منطقی و قابل اجرا» از خواسته‌هایشان را مطرح کنند، اما «این فهرست معیار مذکور برای منطقی‌بودن و قابل اجرابودن را در خود ندارد.»

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.