ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

شماری از زندانيان سياسی در ايران به مرخصی آمدند

<p>شماری از زندانيان سياسی ايران،&nbsp; شنبه ۲۵ تير ۱۳۹۰ در آستانه روز &laquo;نيمه شعبان&raquo; که از عيدهای مذهبی مسلمانان است، به مرخصی آمدند.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>به گزارش کلمه، بهاره هدايت و مهديه گلرو دو تن از فعالان دانشجويی در ميان زندانيانی هستند که به مرخصی آمده&zwnj;اند. اين دو فعال دانشجويی از زمان بازداشت&zwnj;شان در سال ۱۳۸۸ تاکنون به مرخصی نيامده بودند.</p> <p><br /> بهاره هدايت که دی سال ۱۳۸۸ بازداشت شد، به ۹ سال و نيم حبس تعزيری محکوم شده است. وی با وثيقه ۷۰۰ ميليون تومانی به مرخصی آمده است.</p> <p><br /> مهديه گلرو، دانشجوی محروم از تحصيل و عضو شورای دفاع از حق تحصيل نيز آبان سال ۱۳۸۸ بازداشت و حکم دو سال حبس وی در دادگاه تجديد نظر تأييد شد. گلرو پيش از اين به يک سال حبس تعليقی محکوم شده بود که با احتساب آن، وی جمعاً به تحمل سه سال حبس محکوم شده است. اين فعال دانشجويی با وثيقه ۱۵۰ ميليون تومانی به مرخصی آمده است.</p> <blockquote> <p>احمد زيدآبادی، عيسی سحرخيز، مسعود باستانی و مجيد توکلی از جمله زندانيانی هستند که از زمان بازداشت تاکنون نتوانسته&zwnj;اند به مرخصی بيايند</p> </blockquote> <p>بهزاد نبوی، محسن ميردامادی ، فيض&zwnj;الله عرب سرخی، عبدالله رمضان&zwnj;زاده، جواد امام و مسعود لواسانی از ديگر زندانيان سياسی هستند که به مرخصی آمده&zwnj;اند.</p> <p><br /> تارنمای کلمه افزوده شماری از زندانيان سياسی تاکنون از &laquo;حق&raquo; مرخصی نتوانسته&zwnj;اند استفاده کنند و اين &laquo;حق&raquo; از آن&zwnj;ها &laquo;سلب&raquo; شده است.</p> <p><br /> احمد زيدآبادی، عيسی سحرخيز، مسعود باستانی و مجيد توکلی از جمله زندانيانی هستند که از زمان بازداشت تاکنون نتوانسته&zwnj;اند به مرخصی بيايند.</p> <p><br /> عباس جعفری دولت&zwnj;آبادی، دادستان تهران اسفند ۱۳۸۹ در يک نشست خبری گفته بود مرخصی زندانيان امنيتی از يک &laquo;الگوی پيشگيری&raquo; بهره می&zwnj;گيرد که بايد با &laquo;هدفمندی&raquo; صورت گيرد.</p> <p><br /> مقامات قوه قضائيه جمهوری اسلامی ايران، وجود زندانی سياسی در اين کشور را رد می&zwnj;کنند و از مخالفانی که در زندان هستند با عنوان &laquo;زندانی امنيتی&raquo; نام می&zwnj;برند.</p> <p><br /> به گفته دادستان تهران &laquo;کسانی که در مسير اصلاح گام برداشته&zwnj;اند، می&zwnj;توانند در حدی که آئين&zwnj;نامه اجازه داده از مرخصی استفاده کنند.&raquo;</p> <p>&nbsp;</p> <p>اما اين مقام قضايی درباره آنچه که &laquo;مسير اصلاح&raquo; و &laquo;الگوی پيشگيری و مرخصی هدفمند&raquo; ناميده، توضيح بيش&zwnj;تری نداده است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>در حال حاضر صدها نفر از مخالفان سياسی حکومت ايران در زندان&zwnj;های جمهوری اسلامی در حبس هستند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>اين مخالفان و معترضان عمدتا&zwj;ً در جريان حوادث پس از انتخابات بحث&zwnj;برانگيز رياست&zwnj;جمهوری سال ۱۳۸۸ بازداشت و به حبس&zwnj;های طولانی محکوم شدند.</p> <p>&nbsp;</p>

شماری از زندانيان سياسی ايران،  شنبه ۲۵ تير ۱۳۹۰ در آستانه روز «نيمه شعبان» که از عيدهای مذهبی مسلمانان است، به مرخصی آمدند.

به گزارش کلمه، بهاره هدايت و مهديه گلرو دو تن از فعالان دانشجويی در ميان زندانيانی هستند که به مرخصی آمده‌اند. اين دو فعال دانشجويی از زمان بازداشت‌شان در سال ۱۳۸۸ تاکنون به مرخصی نيامده بودند.

بهاره هدايت که دی سال ۱۳۸۸ بازداشت شد، به ۹ سال و نيم حبس تعزيری محکوم شده است. وی با وثيقه ۷۰۰ ميليون تومانی به مرخصی آمده است.

مهديه گلرو، دانشجوی محروم از تحصيل و عضو شورای دفاع از حق تحصيل نيز آبان سال ۱۳۸۸ بازداشت و حکم دو سال حبس وی در دادگاه تجديد نظر تأييد شد. گلرو پيش از اين به يک سال حبس تعليقی محکوم شده بود که با احتساب آن، وی جمعاً به تحمل سه سال حبس محکوم شده است. اين فعال دانشجويی با وثيقه ۱۵۰ ميليون تومانی به مرخصی آمده است.

احمد زيدآبادی، عيسی سحرخيز، مسعود باستانی و مجيد توکلی از جمله زندانيانی هستند که از زمان بازداشت تاکنون نتوانسته‌اند به مرخصی بيايند

بهزاد نبوی، محسن ميردامادی ، فيض‌الله عرب سرخی، عبدالله رمضان‌زاده، جواد امام و مسعود لواسانی از ديگر زندانيان سياسی هستند که به مرخصی آمده‌اند.

تارنمای کلمه افزوده شماری از زندانيان سياسی تاکنون از «حق» مرخصی نتوانسته‌اند استفاده کنند و اين «حق» از آن‌ها «سلب» شده است.

احمد زيدآبادی، عيسی سحرخيز، مسعود باستانی و مجيد توکلی از جمله زندانيانی هستند که از زمان بازداشت تاکنون نتوانسته‌اند به مرخصی بيايند.

عباس جعفری دولت‌آبادی، دادستان تهران اسفند ۱۳۸۹ در يک نشست خبری گفته بود مرخصی زندانيان امنيتی از يک «الگوی پيشگيری» بهره می‌گيرد که بايد با «هدفمندی» صورت گيرد.

مقامات قوه قضائيه جمهوری اسلامی ايران، وجود زندانی سياسی در اين کشور را رد می‌کنند و از مخالفانی که در زندان هستند با عنوان «زندانی امنيتی» نام می‌برند.

به گفته دادستان تهران «کسانی که در مسير اصلاح گام برداشته‌اند، می‌توانند در حدی که آئين‌نامه اجازه داده از مرخصی استفاده کنند.»

اما اين مقام قضايی درباره آنچه که «مسير اصلاح» و «الگوی پيشگيری و مرخصی هدفمند» ناميده، توضيح بيش‌تری نداده است.

در حال حاضر صدها نفر از مخالفان سياسی حکومت ايران در زندان‌های جمهوری اسلامی در حبس هستند.

اين مخالفان و معترضان عمدتا‍ً در جريان حوادث پس از انتخابات بحث‌برانگيز رياست‌جمهوری سال ۱۳۸۸ بازداشت و به حبس‌های طولانی محکوم شدند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کاربر مهمان

    <p>با سلام </p> <p>خوب شد توانستند یکبار هم که شده بروند خانواده هاشان را ببیند. همه این بازی ها برای داغ کردن تنور انتخاباته که سید علی دارد سعی میکند به هر شکل که شده دوباره مردم را به پای صندوق ها بیاورد. البته نیازی به رای انها نیست اما ازدهام جمعیت پای صندوق ها برایش خیلی حیاتی است. چه ج.ا. دوباره و چند باره فیلم این تحمع را به دنیا دشان میدهد و از ان بهره گیری سیاسی به نفع خودش حواهد کرد. انکس که معترض دولت است اگر به پای صندوق رای برود به خودش و به همه خیانت کرده است. </p> <p>به امید بیداری مردم ایران</p>

  • کاربر مهمان

    <p>عزیزم .. مگر تهیه چند فیلم از صندوقهای پر ازدحام کاری داره ؟</p>