ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مطهری: قرارداد با توتال ریسک سرمایه‌گذاری در ایران را کم می‌کند

علی مطهری، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی قرار داد اخیر ایران با شرکت توتال را یک امتیاز مثبت برای دولت خواند و آن را موجب اعتماد بیشتر كشورهای خارجی به ایران دانست.

علی مطهری، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی قرار داد اخیر ایران با شرکت توتال را یک امتیاز مثبت برای دولت خواند و آن را موجب اعتماد بیشتر كشورهای خارجی به ایران دانست.

علی مطهری، نماینده تهران در مجلس ایران

علی مطهری پنج‌شنبه ۱۵ تیر به سایت «عصر ایران» گفت: «با این همكاری ریسک سرمایه‌گذاری در ایران برای كشورهای خارجی كمتر می‌شود.»

بر اساس قراردادی که ایران ۱۲ تیرماه جاری به امضاء رساند، توسعه و بهره‌برداری از فاز ۱۱ میدان نفتی پارس جنوبی به کنسرسیومی از شرکت توتال فرانسه، شرکت ملی نفت چین و پتروپارس ایران واگذار شد. ارزش این قرارداد ۴ میلیارد و ۸۷۹ میلیون دلار است.

در حالی که دولت از قرارداد توتال به‌عنوان یکی از ثمرات برجام یاد کرده، برخی از مخالفان دولت با امضای آن مخالفت کردند و این قرارداد را بر خلاف استقلال کشور دانسته و خواستار بررسی مجدد و حتی لغو آن شدند. برخی از مخالفان گفته‌اند شرکت توتال سه‌چهارم سهم این قرارداد را می‌برد در حالی‌که بیژن نامدار زنگنه می‌گوید ۵۰.۱ درصد از این قرارداد سهم توتال ۳۰ درصد سهم شرکت ملی نفت چین و ۹.۱۹ درصد سهم پتروپارس است.

مطهری درباره این مخالفت‌ها گفت: «بعضی از افراد به اصل قراردادهای آی‌پی‌سی انتقاد دارند و اصل قرارداد را قبول ندارند و آن بحث دیگری است كه باید در جای خودش مطرح شود ولی اگر ما قراردادهای آی‌پی‌سی را پذیرفته باشیم این اقدام خوب و مثبتی است كه توسط دولت انجام شده است.»

قراردادهای جدید نفتی ایران موسوم به آی‌پی‌سی و تمایل دولت برای واگذاری پروژه‌های نفت و گاز به شرکت‌های خارجی در دو سال گذشته با مخالفت شدید فرماندهان نظامی و مخالفان دولت روبه‌رو شده است.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.