ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

در ایران عکاسی عروسی برای آقایان ممنوع شد

رییس اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران ایران گفته است آتلیه‌ها اجازه ندارند برای مراسم عروسی عکاس مرد بفرستند. به گفته منوچهر باستانی موغاری بر اساس قوانین موجود عکاسان عروسی حتما باید خانم باشند.

رییس اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران ایران گفته است آتلیه‌ها اجازه ندارند برای مراسم عروسی عکاس مرد بفرستند.

عکس از آرشیو

به گفته منوچهر باستانی موغاری بر اساس قوانین موجود عکاسان عروسی حتما باید خانم باشند. همه واحدهای دارای مجوز هم این مساله را رعایت می‌کنند.

باستانی موقاری گفته است نمونه کار عکاسی هم تنها باید به عروس و خانم‌ها ارائه شود.

اداره اماکن نیروی انتظامی استفاده از تصاویر عروس و دامادها را اشاعه فساد اخلاقی و تخلف می داند. همچنین عکاس ها و فیلمبردارها برای عکاسی از مراسم عروسی باید از نیروی انتظامی مجوز داشته باشند و در صورت عکاسی بدون مجوز دوربین و وسایل عکاسی و فیلمبرداری ضبط می‌شود.

برخورد با آتلیه‌های عکاسی و فیلمبرداری بدون مجوز که عکس‌ها و فیلم های مشتریان خود را به دیگران نشان می‌دهند، در سال‌های گذشته در راستای اجرای طرح امنیت اخلاقی و اجتماعی صورت گرفته است.

ماموران اداره اماکن پلیس با همکاری اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران ضمن حضور در آتلیه‌هایی که بدون مجوز اتحادیه فعالیت کنند، آلبوم‌هایی که حاوی عکس‌های عروس‌ و داماد باشند، ضبط می‌کنند.

به گفته رییس اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران، در حال حاضر در تهران حدود هزار و ۴۰۰ تا هزار و ۸۰۰ واحد عکاسی و فیلمبرداری دارای مجوز، به کار مشغولند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • naseem

    یزدان‌پناه با اعلام خبر اخراجش از رادیوفردا در در صفحه فیسبوک خود نوشته: «من در نهایت، تاوان اعتراضات فراوان سال‌های اخیرم به سانسور گسترده و هوشمندانه، حذف مخالفان جمهوری اسلامی از پوشش خبری، فاصله گرفتن از ماموریت‌ و فلسفه وجودی، دست‌کاری کردن اخبار به نفع جمهوری اسلامی، فساد و رانت‌خواری گستره در رادیوفردا را دادم و از این رسانه اخراج شدم.» وی در توضیح بیشتر در این خصوص افزوده: «خبرنگاران نورچشمی مدیریت رادیوفردا در سال‌های اخیر و به تکرار، با زیر پا گذاشتن آشکار قوانین و مقررات این رادیو، در شبکه‌های اجتماعی علیه مخالفان جمهوری اسلامی و حتی در حمایت از نهادهای امنیتی و نظامی حکومت اظهارنظر کرده‌اند و از چتر حمایت غیرقانونی مدیریت رادیوفردا برخوردار بوده‌اند؛ اما من به دلیل اعتراض به این وضعیت، اعتراض به تبدیل شدن رادیوفردا به محلی برای تخریب‌گران مخالفان جمهوری اسلامی و روشنگری در شبکه‌های اجتماعی درباره حکومتی که ایران و مردمش را به آستانه نابودی کشانده، از رادیوفردا اخراج شدم.» اشاره آقای یزدان پناه احتمالا به موضع گیری های اخیر فهیمه خضر حیدری دیگر خبرنگار رادیو فردا است که در فضای مجازی از نیروهای وزارت اطلاعات ایران قدردانی مبسوطی کرده بود. محمدرضا یزدان‌پناه در ادامه نوشته که “آرمان مستوفی”، مدیر رادیوفردا در آخرین روز کاری وی خطاب به او گفته که اخراجش، «تاوان گزارش انتقادی اخیر روزنامه وال‌استریت‌جورنال» درباره این رادیو است. پرتیراژترین روزنامه امریکا به تازگی در مقاله‌ای به قلم “سهراب احمری” با استناد به گزارش‌هایی از “رادیوفردا” نوشته بود که این رادیو «اغلب اوقات، حرف‌های رسانه‌های حکومتی ایران را طوطی‌وار تکرار می‌کند» حال آقای یزدان‌پناه نوشته که «گزارش وال‌استریت‌جورنال، تنها مشتی از خروار فاجعه در رادیوفردا در دوران ریاست آقای مستوفی و مدیر بالادستی او “ماردو سوقوم” با همراهی تعدادی از اعضای ارشد تحریریه بوده است». این روزنامه‌نگار هم‌چنین از قصد خود برای ارائه‌ «اسناد و مدارک تکمیلی» به نهادهای نظارتی ایالات متحده آمریکا خبر داده و افزوده: «حق من برای پیگیری حقوقی ماجرا در دادگاه‌های امریکا و اروپا نیز محفوظ است و در این راه از کمک هر شخص یا سازمانی استقبال می‌کنم.»