ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

کشته‌شدن دو کارگر در تبادل آتش سپاه پاسداران و گروهی مسلح در مرز سراوان

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه ادعا کرده که پس از شلیک خمپاره و گلوله از خاک پاکستان به مناطق مرزی سراوان متقابلاً واکنش نشان داده و مهاجمان را به داخل خاک پاکستان عقب رانده.

دو کارگر بومی در تبادل آتش قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران ایران با گروهی مسلح در مرز سراوان کشته شدند.

مرز سراوان، محل درگیری

روابط عمومی قرارگاه قدس سپاه شنبه، ۲۴ تیر در بیانیه‌ای ادعا کرد که یک تیم به گفته این نهاد «تروریستی» از داخل خاک پاکستان به مرز ایران در سراوان شلیک کرده است.

در اعلامیه نوشته شده که « یک تیم تروریستی وابسته به استکبار جهانی و سرویس‌های جاسوسی بیگانه از داخل خاک کشور پاکستان با سلاح‌های منحنی‌زن و سبک به سمت مرزهای جمهوری اسلامی ایران در منطقه سراوان شلیک کردند.»

سلاح منحنی‌زن به سلاح‌هایی می‌گویند که گلوله‌های آنها خط سیر منحنی دارد و برای هدف‌قراردادن اهدافی است که مستقیماً در دید قرار ندارند. انواعی از خمپاره‌ها در این رده می‌گنجند.

سپاه در اعلامیه‌اش گفته که نسبت به این اقدام واکنش متقابل نشان داده است. به ادعای قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه، یک عضو گروه مسلح مهاجم کشته و دو عضو دیگر آن زخمی شده اند و بقیه به درون خاک پاکستان عقب‌نشینی کرده‌اند.

اما این تبادل آتش دو قربانی دیگر داشت: دو کارگر بومی که کشته شده‌اند.

مشخص نیست این کارگران بر اثر اصابت گلوله کدام طرف این نبرد کشته شده‌اند. همچنین جزئیاتی از گروه مسلح درگیر با نیروی زمینی سپاه پاسداران اعلام نشده است.

سراوان از شهرهای استان سیستان و بلوچستان است. قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در این استان به خصوص در مرز سراوان چندین‌بار با گروه شبه‌نظامی «جیش العدل»، یک گروه جهادی تندرو درگیر شده بود.

جیش‌العدل که از سوی دولت ایران به عنوان گروهی تروریستی شناخته می‌شود، یک هفته پیش اعلام کرده بود که انبار مهماتش در بلندی‌های سراوان ــ شامل سلاح‌های نیمه‌سنگین و سبک ــ از سوی سپاه پاسداران ایران کشف شده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.