ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مکرون: شاید ترامپ تصمیمش درباره توافق اقلیمی پاریس را تغییر دهد

مکرون به یک روزنامه محلی گفته در دیدار رئیس جمهوری آمریکا از فرانسه، آنها «به طور جزئی درباره مسائلی صحبت کرده‌اند که می‌تواند تصمیم ترامپ برای بازگشت به پیمان پاریس را هموار کند.»

امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه می‌گوید ممکن است دونالد ترامپ تصمیمش مبنی بر بیرون کشیدن آمریکا از پیمان اقلیمی پاریس را تغییر دهد.

ترامپ میهمان ویژه جشن‌های روز ملی فرانسه بود

مکرون به یک هفته‌نامه محلی در فرانسه گفته «ترامپ به من گفت سعی می‌کند تا در ماه‌های آینده راه‌حلی برای این موضوع پیدا کند.»

در هفته جاری روسای جمهوری فرانسه و ایالات متحده با یکدیگر ملاقاتی رسمی و صمیمی داشتند. ترامپ میهمان ویژه جشن‌های روز ملی فرانسه بود.

در جریان این سفر ترامپ اعلام کرد که شاید در تصمیمش برای خروج آمریکا از پیمان زیست محیطی پاریس باز بازنگری کند.

اکنون رئیس جمهوری فرانسه می‌گوید: «ما به طور جزئی درباره مسائلی صحبت کردیم که می‌تواند تصمیم او برای بازگشت به پیمان پاریس را هموار کند.»

ترامپ تاکنون بارها اعلام کرده بود که برای مذاکره بر سر توافقی بهتر که نفع ایالات متحده هم در آن لحاظ شده باشد، گشوده است.

ترامپ می‌گوید پیمان پاریس در برابر بزرگترین آلوده‌کنندگان محیط زیست مانند چین و هند بیش از حد منعطف است.

ترامپ در حالی چین و هند را متهم می‌کند که آمریکا خود دومین کشور بزرگ تولیدکننده دی اکسید کربن(به دلیل فعالیت‌های انسانی) در جهان است.

با این حال خروج پیمان اقلیمی پاریس از جمله شعارهای ترامپ در جریان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود. در آن زمان او این برآورد را که علت گرمایش زمین فعالیت‌های انسانی و انتشار گازهای گلخانه‌ای است، «حقه چینی‌ها» خوانده بود.

رئیس جمهوری آمریکا یکم ژوئن / ۱۱ خرداد گفته بود که کشورش دیگر به پیمان اقلیمی پاریس متعهد نیست. این توافق که آمریکا و چین پیشگام آن بودند، مهم‌ترین پیمان محیط زیستی تاریخ بشری تاکنون بود.

در آخرین روز‌های سال ۲۰۱۵ حدود ۲۰۰ کشور توافق کردند تا همگی در کنار یکدیگر برای توقف روند گرمایش هوا و جلوگیری از افزایش دما تا زیر دو درجه سانتیگراد (نسبت به مقطع ورود جهان به عصر صنعتی شدن) گازهای گلخانه‌ای را کاهش دهند.

• پرونده ویژه تغییرات اقلیمی جدال با آخرالزمان زمین در غیاب آمریکا

بیشتر بخوانید

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.