ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

کيهان: علی لاريجانی در زمين دشمن بازی می‌کند

<p>حسين شريعتمداری، مدير روزنامه کيهان در يادداشتی علی لاريجانی، رئيس مجلس ايران را متهم کرد که &laquo;در زمين دشمن بازی می&zwnj;کند.&raquo;</p> <!--break--> <p><br /> شريعتمداری در يادداشت &laquo;دوستانه با دوست&raquo; که يکشنبه دوم مرداد ۱۳۹۰ در روزنامه کيهان چاپ شده، نوشته مدتی است که اظهارت علی لاريجانی به تيتر يک &laquo;رسانه&zwnj;های زنجيره&zwnj;ای و فتنه&raquo; تبديل شده است.</p> <p><br /> رسانه&zwnj;های &laquo;زنجيره&zwnj;ای&raquo; اصطلاحی است که اصولگرايان سنتی از سال ۱۳۷۶ درباره روزنامه&zwnj;های اصلاح&zwnj;طلب ايران به کار می&zwnj;&zwnj;برند. رسانه&zwnj;های &laquo;فتنه&raquo; نيز به تارنماهای خبری مخالفان حکومت ايران موسوم به &laquo;جنبش سبز&raquo; اشاره دارد.</p> <p><br /> علی لاريجانی جمعه ۳۱ تير گفته بود: &laquo;تورم بعد هدفمندی، ناشی از قانون&zwnj;شکنی دولت است.&raquo;</p> <p><br /> شريعتمداری اين سخنان لاريجانی را مورد انتقاد قرار داده و نوشته: &laquo;از رياست مجلس انتظار نمی&zwnj;رود، به خاطر شماری از پیامدهای طبيعی طرح ياد شده (هدفمندکردن يارانه&zwnj;ها)، اين اقدام بزرگ و حماسی دولت که هيچ يک از دولت&zwnj;های سازندگی و اصلاحات جرأت انجام آن را نداشته&zwnj;اند به زير سؤال بکشد.&raquo;</p> <p><br /> مدير روزنامه کيهان همچنين سخنان علی لاريجانی را که گفته بود &laquo;صدا و سيما نبايد به تريبون دولت تبديل شود&raquo;، &laquo;اتهامی جفا نسبت به خدمات فراوان رسانه ملی در مقابله با فتنه آمريکايی اسرائيلی ۸۸&raquo; توصيف کرده است.</p> <blockquote> <p>حسین شريعتمداری: از رياست مجلس انتظار نمی&zwnj;رود، به خاطر شماری از پیامدهای طبيعی طرح ياد شده (هدفمندکردن يارانه&zwnj;ها)، اين اقدام بزرگ و حماسی دولت که هيچ يک از دولت&zwnj;های سازندگی و اصلاحات جرأت انجام آن را نداشته&zwnj;اند به زير سؤال بکشد</p> </blockquote> <p>حکومت ايران و طرفدارانش از اعتراضات پس از انتخابات بحث&zwnj;برانگيز رياست&zwnj;جمهوری سال ۱۳۸۸ به عنوان &laquo;فتنه&raquo; نام می&zwnj;برند.</p> <p><br /> مواضع حسين شريعتمداری و روزنامه کيهان به اين دليل دارای اهميت است که مدير اين روزنامه توسط آيت&zwnj;الله علی خامنه&zwnj;ای، رهبر جمهوری اسلامی منصوب می&zwnj;شود.</p> <p><br /> علی لاريجانی در دو سال گذشته از سوی شماری از اصولگرايان به همراهی با &laquo;اصلاح&zwnj;طلبان&raquo; نيز متهم شده است.</p> <p><br /> وی مدتی پيش گفت اصلاح&zwnj;طلبان &laquo;واقعیتی انکارناپذير&raquo; هستند اما بخش ديگری از اصولگرايان، حضور اصلاح&zwnj;طلبان را در عرصه سياسی لازم نمی&zwnj;دانند.</p> <p><br /> احمد جنتی، دبير شورای نگهبان چندی پيش گفته بود نيازی به حضور اصلاح&zwnj;طلبان در انتخابات نيست.</p> <p>&nbsp;</p> <p>این اختلافات بین اصولگرایان باعث شده تا گروه&zwnj;هایی برای ایجاد وحدت تشکیل شود.</p> <p>&nbsp;</p>

حسين شريعتمداری، مدير روزنامه کيهان در يادداشتی علی لاريجانی، رئيس مجلس ايران را متهم کرد که «در زمين دشمن بازی می‌کند.»

شريعتمداری در يادداشت «دوستانه با دوست» که يکشنبه دوم مرداد ۱۳۹۰ در روزنامه کيهان چاپ شده، نوشته مدتی است که اظهارت علی لاريجانی به تيتر يک «رسانه‌های زنجيره‌ای و فتنه» تبديل شده است.

رسانه‌های «زنجيره‌ای» اصطلاحی است که اصولگرايان سنتی از سال ۱۳۷۶ درباره روزنامه‌های اصلاح‌طلب ايران به کار می‌‌برند. رسانه‌های «فتنه» نيز به تارنماهای خبری مخالفان حکومت ايران موسوم به «جنبش سبز» اشاره دارد.

علی لاريجانی جمعه ۳۱ تير گفته بود: «تورم بعد هدفمندی، ناشی از قانون‌شکنی دولت است.»

شريعتمداری اين سخنان لاريجانی را مورد انتقاد قرار داده و نوشته: «از رياست مجلس انتظار نمی‌رود، به خاطر شماری از پیامدهای طبيعی طرح ياد شده (هدفمندکردن يارانه‌ها)، اين اقدام بزرگ و حماسی دولت که هيچ يک از دولت‌های سازندگی و اصلاحات جرأت انجام آن را نداشته‌اند به زير سؤال بکشد.»

مدير روزنامه کيهان همچنين سخنان علی لاريجانی را که گفته بود «صدا و سيما نبايد به تريبون دولت تبديل شود»، «اتهامی جفا نسبت به خدمات فراوان رسانه ملی در مقابله با فتنه آمريکايی اسرائيلی ۸۸» توصيف کرده است.

حسین شريعتمداری: از رياست مجلس انتظار نمی‌رود، به خاطر شماری از پیامدهای طبيعی طرح ياد شده (هدفمندکردن يارانه‌ها)، اين اقدام بزرگ و حماسی دولت که هيچ يک از دولت‌های سازندگی و اصلاحات جرأت انجام آن را نداشته‌اند به زير سؤال بکشد

حکومت ايران و طرفدارانش از اعتراضات پس از انتخابات بحث‌برانگيز رياست‌جمهوری سال ۱۳۸۸ به عنوان «فتنه» نام می‌برند.

مواضع حسين شريعتمداری و روزنامه کيهان به اين دليل دارای اهميت است که مدير اين روزنامه توسط آيت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی منصوب می‌شود.

علی لاريجانی در دو سال گذشته از سوی شماری از اصولگرايان به همراهی با «اصلاح‌طلبان» نيز متهم شده است.

وی مدتی پيش گفت اصلاح‌طلبان «واقعیتی انکارناپذير» هستند اما بخش ديگری از اصولگرايان، حضور اصلاح‌طلبان را در عرصه سياسی لازم نمی‌دانند.

احمد جنتی، دبير شورای نگهبان چندی پيش گفته بود نيازی به حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات نيست.

این اختلافات بین اصولگرایان باعث شده تا گروه‌هایی برای ایجاد وحدت تشکیل شود.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.