ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ترامپ: تراجنسیتی‌ها در ارتش آمریکا جا ندارند

دونالد ترامپ، در یک سلسله توئیت حق خدمت افراد تراجنسیتی در ارتش ایالات متحده آمریکا را به دلیل «هزینه‌های پزشکی بالا و ایجاد اخلال» لغو کرد.

دونالد ترامپ، در یک سلسله توئیت حق خدمت افراد تراجنسیتی در ارتش ایالات متحده آمریکا را به دلیل «هزینه‌های پزشکی بالا و ایجاد اخلال» لغو کرد.

یک سال پس از اینکه پنتاگون، در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما ممنوعیت خدمت افراد تراجنسیتی را پایان داد، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری کنونی آمریکا اعلام کرد که افراد تراجنسیتی در هیچ سطحی حق خدمت در ارتش را ندارند.

روز چهارشنبه ۲۶ ژوئیه /۴ مرداد ترامپ در یک سری توئیت اعلام کرد که اجازه نخواهد داد افراد تراجنسیتی در ارتش آمریکا در «هیچ سطحی» خدمت کنند.

رئیس‌جمهوری آمریکا در توئیتر نوشت: «پس از مشورت با ژنرال‌ها و کارشناسان نظامی، لطفاً توجه داشته باشید که دولت ایالات متحده اجازه نمی‌دهد که افراد تراجنسیتی در هیچ سطحی در ارتش ایالات متحده خدمت کنند. تمرکز ارتش ما باید بر پیروزی قاطع و قدرتمند باشد و نمی‌تواند زیر بار هزینه‌های پزشکی بالا و اخلال‌های افراد تراجنسیتی در ارتش برود.»

وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا در واکنش به توئیت‌های ترامپ گفته است که این وزارتخانه با «کاخ سفید همکاری نزدیک خواهد کرد تا فرمان‌های جدید فرمانده کل قوا را اجرایی کند».

سخنگوی پنتاگون گفته است که اطلاعات در مورد سیاست‌های جدید پنتاگون در رابطه با عضویت افراد تراجنسیتی در آینده منتشر خواهد شد.

در سال ۲۰۱۶ اشتون کارتر، وزیر دفاع وقت، اعلام کرد که درهای ارتش ایالات متحده آمریکا به روی تراجنسیتی‌ها باز است. او گفت که در یک فرصت یک ساله سازوکار پذیرفتن این نیروها فراهم خواهد شد. امسال قرار بود که اولین نیروهای تراجنسیتی به‌صورت رسمی و شفاف عضو ارتش شوند.

اما ماه گذشته جیمز ماتیس، وزیر دفاع در دولت ترامپ، درخواست کرد که اجرای قانون پذیرفتن نیروهای تراجنسیتی حداقل شش ماه به تأخیر بیافتد تا ارتش سازوکارها را بررسی کند.

بسیاری از فعلان حقوق تراجنسیتی‌ها در ماه گذشته ابراز نگرانی کردند و این تأخیر را این‌طور تفسیر کردند که ارتش به دنبال بهانه است و می‌خواهد قانونی را که در دوران ریاست جمهوری اوباما تصویب شد، لغو کند.

قانون سال ۲۰۱۶ هم بدون شروط نبود؛ تنها در این صورت به تراجنسیتی‌ها اجازه خدمت می‌داد که حداقل ۱۸ ماه از پایان تطبیق جنیستی‌شان گذشته باشد و در جنسیت مورد نظر‌شان زندگی «پایدار» داشته باشند. شرطی که بسیاری از فعالان حقوق تراجنسیتی‌ها با آن مشکل داشتند و نگران بودند که بهانه‌ای شود برای نپرداختن هزینه‌های پزشکی افراد تراجنسیتی.

در سال ۲۰۱۶ سازمان غیردولتی RAND تعداد تراجنسیتی‌هایی که در ارتش به صورت مخفیانه خدمت می‌کنند را بین چهار تا شش هزار نفر برآورد کرد. بر اساس تخمین‌های این سازمان حدود ۲۵۰۰ نیروی مسلح فعال و ۱۵۰۰ نیروی خدماتی در ارتش آمریکا در مجموعه تراجنسیتی‌ها قرار می‌گیرند.

تراجنسیتی در تعریف سازمان RAND شامل تمام افرادی می‌شد که میان‌جنسی به دنیا آمدند و یا مایل هستند که جنسیت بیولوژیک خود را با جنسیتی دیگر تطبیق دهند و مراحل تطبیق جنسیتی - از جمله هورمون درمانی، مشاوره و یا عمل جراحی -  را طی کنند.

بنا به پیام توئیتری ترامپ – که هنوز نحوه اجرایی شدن آن مشخص نیست – همه ۴۰۰۰ نفری که RAND تخمین زده مخفیانه در ارتش هستند و تراجنسیتی هستند، ممکن است کار خود را از دست بدهند چرا که به گفته رئیس جمهوری آمریکا «هزینه‌های پزشکی» آنها زیاد است. این سازمان در سال ۲۰۱۶ تخمین زده بود که هزینه‌های پزشکی افراد تراجنسیتی عضو ارتش فشار مضاعفی به بیمه‌های درمانی نخواهد آورد.

سازمان RAND پیش‌بینی کرده بود که در نتیجه آزادی عضویت تراجنسیتی‌ها در ارتش آمریکا، سالانه حدود ۴۰ تا ۲۰۰ عمل جراحی مرتبط با تطبیق جنسیتی ممکن است که به خدمات پزشکی تحت پوشش بیمه‌های مرتبط با ارتش اضافه شود.

این سازمان همچنین نتیجه گرفته بود که عضویت افراد تراجنسیتی تاثیری بر «انسجام واحدها، اثربخشی، و یا آمادگی عملیاتی» ارتش نخواهد گذاشت.

در سال ۲۰۱۰، سیاست بلندمدت ارتش آمریکا که به سیاست «نپرس و نگو» مشهور شده بود و به موجب آن ارتش موضوع گرایش جنسی نیروهای خود را به رسمیت نمی‌شناخت، لغو شد. پس از آزادی عضویت افراد همجنس‌گرا و دوجنس‌گرا موضوع عضویت تراجنسیتی‌ها در ارتش کماکان به صورت ابهام‌آمیز باقی ماند. تا اینکه در دولت اوباما، تراجنسیتی‌ها حق خدمت در ارتش را به دست آوردند.

اکنون دونالد ترامپ یکی دیگر از حقوق احقاق‌شده در دوران ریاست جمهوری اوباما را از یک گروه اقلیت بازپس گرفت. اما توئیتر فرمان اجرایی نیست. دونالد ترامپ هنوز فرمان اجرایی در این مورد را صادر نکرده است.

همچنان باید منتظر واکنش‌ها ماند و دید که آیا این سلسه توئیت‌ها اجرایی می‌شوند و یا با موانع قانونی مواجه خواهند شد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.