ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نیروهای آمریکایی در افغانستان می‌مانند؛ اما برای استخراج معادن آن

ترامپ پس از بحث درباره ذخایر معدنی افغانستان با اشرف غنی، تصمیم گرفته تا سربازان آمریکایی را در این کشور جنگ‌زده باقی نگه دارد. تصمیمی مغایر شعارهای انتخاباتی‌اش.

روزنامه نیویورک‌تایمز در گزارشی اختصاصی دلیل باقی‌ماندن نیروهای آمریکایی در افغانستان پس از ۱۶ سال جنگ فرسایشی را استخراج معادن این کشور دانست.

انتقال فرماندهی یک مرکز نظامی از نیروهای آمریکایی به افغان

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده پس از بحث درباره ذخایر معدنی افغانستان با اشرف غنی، رئیس‌جمهوری این کشور تصمیم گرفته است تا سربازان آمریکایی را در این کشور جنگ‌زده باقی نگه دارد و بر شمار آنها بیفزاید.

مقام‌های افغان و مشاوران ترامپ در کاخ سفید به او گفته‌اند که افغانستان از منابع سرشار معدنی برخوردار است و استخراج این منابع از سوی شرکت‌های غربی می‌تواند سود زیادی به همراه داشته باشد.

ترامپ همواره در کارزارهای انتخاباتی خود از جنگ‌های آمریکا در خاورمیانه انتقاد کرده‌ بود. او نسبت به افزایش شمار سربازان این کشور در افغانستان مشکوک بود. اما اکنون موضع خود را با توجه به امکان سوددهی استخراج منابع معدنی افغانستان برای آمریکا تغییر داده‌ است.

واشنگتن به زودی هیأتی را برای مذاکره با مقام‌های وزارت معدن افغانستان به این کشور اعزام می‌کند. آنها به دنبال استخراج مواد معدنی نادر در افغانستان هستند و به گزارش نیویورک‌تایمز، جلسات هفته گذشته کاخ سفید درباره سیاست‌های آمریکا در قبال افغانستان کاملاً تحت الشعاع این موضوع بوده است.

استفان فاینبرگ، میلیاردر سرمایه‌گذاری است که به ترامپ به طور غیررسمی درباره افغانستان مشاوره می‌دهد. فاینبرگ صاحب شرکت دین‌کورپ اینترناسیونال است که قراردادهای نظامی کلان را برعهده می‌گیرد.

یک منبع نزدیک به او به نیویورک‌تایمز گفته که فاینبرگ احتمالاً برای حفاظت از معدن‌های افغانستان از شرکت پیمانکاری نظامی خود استفاده خواهد کرد.

مقام‌های آمریکایی در ۲۰۱۰ تخمین زدند که افغانستان صاحب معادن دست‌نخورده‌ای به ارزش یک تریلیون دلار است.

واشنگتن پیش از ترامپ نیز به دنبال بهره‌وری از منابع معدنی افغانستان بود. جورج دبلیو بوش، رئیس‌جمهوری اسبق آمریکا که پس از ۱۱ سپتامبر جنگ در افغانستان را آغاز کرد، شناسایی هوایی معادن افغانستان را انجام داد.

در دوران باراک اوباما، رئیس‌جمهوری پیشین نیز پنتاگون تیمی ویژه را مأمور پایه‌گذاری صنعت معدن در افغانستان کرد.

صنعت معدن در افغانستان به خاطر فساد ساختاری، عدم امنیت و فقدان جاده‌، راه‌آهن و دیگر زیرساخت‌های ضروری با مشکلات متعددی دست‌و‌پنجه نرم می‌کند.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.