ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

خامنه‌ای: حسن روحانی را به ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب می‌کنم

رهبر جمهوری اسلامی، رئیس جمهور منتخب را بر سمتش نصب کرد. روحانی اصالت رأی مردم را یادآور شد، خامنه‌ای، دشمنی‌ها را به یاد آورد و تحریم‌‌ها را ستود.

مراسم تنفیذ دوازدهمین رئیس جمهوری اسلامی ایران در حضور علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی در حسینیه خمینی در تهران آغاز شد. رؤسای قوا، رئیس مجلس خبرگان رهبری، مقامات کشوری و لشکری، علما و دانشگاهیان، جمعی از سفرا و نمایندگان بلندپایه‌ کشورهای خارجی در این مراسم حضور دارند.

تنفیذ دوازدهم

ایتدا رحمانی فضلی، وزیر کشور  در این مراسم گزارشی از روند برگزاری انتخابات دوازدهم دوره ریاست‌جمهوری ایران را ارائه می‌دهد. سپس حجت‌الاسلام‌ محمدی‌گلپایگانی، رئیس دفتر آیت‌الله خامنه‌ای، متن حکم رهبر انقلاب را قرائت خواهد کرد. آنگاه رهبر جمهوری اسلامی لوح متن حکم تنفیذ ریاست‌ جمهوری را به حسن روحانی، به عنوان رئیس جمهور منتخب ارائه می‌کند.

با سخنرانی حسن روحانی و علی خامنه‌ای این مراسم به پایان می‌رسد.

گزارشی از حاشیه‌ها و سخنانی که در این مراسم ایراد می‌شود:

  • آغاز مراسم:

— خبرگزاری تسنیم (@Tasnimnews_Fa) 3. August 2017

  • سخنرانی وزیر کشور:

این انتخابات در حالی برگزار شد که کشور ما از نظر شرایط سیاست داخلی و امنیت داخلی و مسائل مربوط به سیاست خارجی حضور مردم را در عرصه مشارکت بیش از هر زمان ضروری کرده بود و حضور ۴۲ میلیونی مردم در انتخابات اعتقاد آنان به آرمان‌های انقلاب و تعیین سرنوشت خود را نشان داد.

  •  اعطای حکم:

رهبر جمهوری اسلامی حکم تنفیذ را به حسن روحانی اعطا کرد

بر اساس اصل ۱۱۰ قانون اساسی، «امضای حکم ریاست‌جمهوری پس از انتخاب مردم»، از جمله «وظایف و اختیارات رهبری» است و طبق قانون انتخابات ریاست‌جمهوری «دوره‌ ریاست جمهوری اسلامی ایران چهار سال است و از تاریخ تنفیذِ اعتبارنامه به ‌وسیله‌ مقام رهبری آغاز می‌شود».

  • لحظه تنفیذ حکم:

لحظه تنفیذ حکم رئیس جمهور توسط رهبرانقلاب#تنفیذ_روحانی#تنفیذ_حکم_ریاست_جمهوری pic.twitter.com/Qda10imPti\n— جام جم آنلاین (@jamejamCPI) 3. August 2017

  • فرازی از متن حکم رهبر جمهوری اسلامی

«به پیروی از گزینش ملت ایران رای آنان را تنفید و دانشمند محترم حجت الاسلام آقای دکتر حسن روحانی را به ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب می‌کنم و با دعا برای موفقیت ایشان موکدا توصیه می کنم که این منصب خطیر را وسیله‌ای برای کسب رضای الهی و ذخیره‌ای برای هنگامه لقاء پروردگار قرار دهند و همت خود را متوجه استقرار عدالت و جانب داری از محرومان مستضعف و اجرای احکام اسلام ناب و تقویت وحدت و عزت ملی و توجه به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های عظیم کشور و صراحت در بزرگداشت ارزش‌ها و مبانی انقلاب اسلامی نمایند و مطمئن باشند که ملت غیور و شجاع،‌ خدمتگزاران کشور را در دشواری‌ها و در مقابله با زورگویی ها و زیاده‌خواهی‌های استکبار تنها نخواهد گذاشت.

لازم می‌دانم بار دیگر درباره اجرای برنامه اقتصاد مقاومتی و توجه به ویژه به موضوع اشتغال و تولید داخلی تاکید کنم و یادآوری نمایم که رای ملت و تنفیذ آن موکول به حفظ و رعایت تعهد به صراط قویم و مستقیم اسلامی و انقلابی است. در پایان یاد امام عزیز راحل را گرامی می دارم و به روح مطهر ایشان و شهیدان این راه درود می‌فرستم. والسلام علی عبادالله الصالحین.»

  • حضور خبرساز محمود احمدی‌نژاد

محمود احمدی‌نژاد که ابتدا کنار ابراهیم رئیسی نشسته بود، از جای خود بلند شد و کنار حسن خمینی نشست.

— روزنامه شرق (@SharghDaily) 3. August 2017

  • آغاز سخنرانی حسن روحانی

— خبرگزاری ایرنا (@irna1313) 3. August 2017

  • فرازهایی از سخنان روحانی:

• دسترسی آزاد به اطلاعات، داشتن آینده‌ای مطمئن، اظهار نظر و گفتگو و دانستن و در جریان امور کشور قرار گرفتن حق مردم است.

• پس از چهار دهه همه فعالان سیاسی به این باور رسیده‌اند که چاره‌ای جز برپایی جامعه اعتدالی نداریم.

•ما آموخته‌ایم جامه ایرانی از نظر سبک زندگی متفاوت است و همه برداشت یکسانی از فرهنگ و هنر ندارند، این تنوع را باید به رسمیت شناخت و پاس داشت.

• همه اقوامی ایرانی پاره تن وطن هستند تا توسعه اقتصادی اجتماعی و سیاسی متوازن در کشور محقق شود.

• می‌دانیم شرایط مربوط جهانی با حضور زنان و جوانان تاثیرگذار خواهد بود.

• مردم و جریان‌های سیاسی اتفاق نظر دارند که در جمهوری اسلامی میزان رای ملت است و ملت از طریق صندوق رای نظرخودرادرباره شیوه اداره کشور اعلام می‌کند.

• در این انتخابات مردم با تمام وجود به پای صندوق‌های انتخابات آمدند و با زبان رای دوباره به نظام، رهبری دولت و کشور خود رای دادند.

• صدای مردم را بار دیگر شنیده‌ایم و باید به آنها توجه کنیم.

  • سخنان روحانی درباره برجام

— روزنامه ایران (@IranNewspaper) 3. August 2017

  • سخان روحانی درباره تشیع:

امام رضا به ما سیاست را آموخت و به ما آموخت که چگونه می‌توان در سخت‌ترین دوران که عصر جنگ قدرت است، عظمت شیعه را احیا کرد چون می‌توان در دورانی که حریف سرگرم جنگ قدرت است،‌ با یک تصمیم درست به نفع آرمان امامت عمل کرد.

  • حضور مقامات خارجی:

#تنفیذ_روحانی#تنفیذ_حکم_ریاست_جمهوری pic.twitter.com/tRdguYV1X7\n— جام جم آنلاین (@jamejamCPI) 3. August 2017

  • آغاز سخنان علی خامنه ای

— خبرگزاری ایسنا (@isna_farsi) 3. August 2017

    • اهمیت این جلسه از دو جهت است. یک آغاز مدیریت جدید کشور است. این امیدواری وجود دارد که مسئولانی که همراه با رئیس جمهور محترم وارد میدان عمل خواهند شد با ابتکارات جدید و با توانمندی پیش از گذشته ملت را خرسند را کنند. جهت دوم این است که این جلسه نماد مردمسالاری است. این دوازدهمین جلسه از این قبیل از اول انقلاب تا به امروز است. ملت ایران دوازده مرتبه نقش آفرینی کرده در انتخاب مدیران تراز اول کشور.

    • ستایش خامنه‌ای از تحریم‌ها:

    • ما را تحریم کردند، تحریم‌ها موجب شد ما چشممان بر روی امکانات خودمان باز شود.خیلی از ظرفیت‌ها را دارا بودیم و از آن غافل شدیم. وقتی تحریم شدیم از ظرفیت‌های موجود داخلی استفاده کردیم.

    • خامنه‌ای در انتقاد از سلطنت پهلوی:

    • نسل جدید ما فراموش نکند. ما دوره قبل از انقلاب را با همه وجود لمس کردیم، دیکتاتوری، بی‌حاشیگی مردم را که ما دیدیم ولی جوانان ما ندیدند.

    • رضاخان را انگلیسی‌ها روی کار آوردند و او را بردند و باز هم انگلیسی‌ها پسرش محمدرضا را روی کار آوردند.

    • سال‌ها، قرن‌ها حکومت سلطنتی، حکومت وراثتی و در این اواخر حکومت پهلوی، علاوه بر ننگ سلطنت، ننگ مضاعفی وجود داشت که آن دخالت بیگانگان بود.

    • خامنه‌ای: از دشمن نمی‌ترسیم

    • بعضی‌ها به صراحت دشمنی می‌کنند، بعضی‌ها دشمنی‌هایشان به صورت دست چدنی در دستکش مخملین است. در مقابل دشمنی‌ها ما مقاوم‌تر شدیم. اعتماد به نفس ما افزایش پیدا کرد.

    • راه مقابله با دشمن را هم بلدیم. مسئولین بلدند چگونه با دشمن برخورد کنند، امکانات هم بیشتر هم داریم، از دشمن و ترفندهای دشمن هم هیچ هراسی نداریم.

    • سه توصیه خامنه‌ای به دولت روحانی:

    جهت‌گیری اول پرداختن مشکلات مردم و امروز در درجه اول مشکلات اقتصادی و معیشتی است. این را باید به یک نقطه قابل قبول در طول این چهار سال برسانید.

    تعامل گسترده با دنیا جهت‌گیری دوم است. این درست نقطه مقابل آن چیزی است که دشمنان ما دنبال آن هستند. ما می‌توانیم با دنیا ارتباطات وسیع و گسترده داشته باشیم. هم به ملت‌های دیگر کمک کنیم هم از کمک‌های آنها بهره‌مند شویم.

    جهت‌گیری سوم در برابر هر سلطه‌طلبی با صلابت و قدرت حاضر شوید. آن سلطه‌طلب هر کس می‌خواهد باشد. از همه متجاوزتر و وقیح‌تر رژیم ایالت متحده آمریکا است.

    • اشاره خامنه‌ای به پرتاب موشک ماهواره‌بر سیمرغ

    در تصمیم‌گیری‌های بین‌المللی به یاد داشته باشید که دشمن همه توان خود را به کار برده تا شما را نابود کند. تعامل بین‌المللی نباید ما را از این نکته که دشمنانی هستند که به نابودی ما کمر بستند، غافل کند. شما موشک ماهواره‌بر به فضا پرتاب می کنید، ناگهان می بینید جنجال درست کردند. اینها نشانه این است که باید بیشتر مراقب باشید. پاسخ به این دشمنی‌ها قوی‌تر شدن است.

    کشورهای آمریکا، بریتانیا، آلمان و فرانسه یک روز پیش از مراسم تنفیذ به خاطر پرتاب موشک ماهواره‌بر سیمرغ به سازمان ملل هشدار داده‌اند. قرار است این موضوع در شورای امنیت سازمان ملل به بحث گذاشته شود.

    • پایان مراسم تنفیذ

    مراسم تنفیذ ساعت ۱۱.۳۰ به وقت تهران به پایان رسید.

    این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

    آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

    .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

    توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

    نظر بدهید

    در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

    نظرها

    • نکته رو گرفتی؟

      5- و اما آمریکا و اسراائیل و بقیه که در ظاهر سهمی در کیک قدرت-ثروت ایران ندارند، آنها هم در ظاهر و به خیال خوششان سودش مبرند! این نظام خدمات میکند به ملتهب نگه داشتن منطقه و جهان و رونق بازار رقابت تسلیحاتی و غیره. اما یک خطر قریب به یقین است که در نهایت کنترل از دست جهان سکولار (از چین گرفته تا آمریکا )در برود ، و زمانی نه چندان دور دیدیند این داشیعه کل دنیا جهان 99% سکولار اسیر خودش کرده (منظور تسخیر نیست لزوماف اسارت به معنی گرفتاری مثل پخش ویورس سا مواد سرطان زا در اثر جنگ جهانی اتمی!). این همان ترسی است که شاید که شاید که شاید صداقتی دشمنی های ترامپ باشد! من واقعا نمیدان از مغز امثال ترامپ و امثالهم چه میگذرد ولی شاید واقعا ترامپ و امثال او حقیقتی میبنند که این نظام چرا بیاد نابود شود! چون بازی نظام ایران جدا از همه بازی ها است. این بازی با بازی کیم کره شمالی و ونزوئیلا و یا روسیه فرق دارد، جنس بازی نظام حتی با داعش و سلفی ها سنی فرق دارد. بازی نظام بازی مرگ جهان سکولار و تمدن و سرمایه داری... از نوع سکولار است! چیزی شبیه بازگشت کلیسا اما این بار به جیا کشیش، اخوندها ی شیعی سرور و حاکم جهان خواهند شد!

    • نکته رو گرفتی؟

      3- پس از آنکه چند سال پیش مشارکت در انخابت شورای شهر تهران به 13% رسید و منجر به این شد شورای شهر دست گروهی درگیر باندهای نظام بیفتد که شهردراینی مثل احمی نژاد و قالبی باف نزدیک به دو دهه سلطه بر بزرگرتین منبع اقتصادی-رانتی کشور کنند یعنی تهران. باندهای موسم به اصلاح طلب دیدند دارند دسشتان منابع کمیاب قدرت-ثروت (قابل توجه اکبر گنجی که خیلی به این اصطلاح علاقه دارد)، تاکتیک دعوت مردم به حضو حتی به قیمت حاشیه نشینی و تحقیر کردند، چون دیدند کلا نقش مخالف بازی کنند چیز ی از کیک قدرت-ثرو ت گیرشان نمیاید. به هر حال چه 13% و چه 90% برای نظام فرقی نمیکند، عین نظام ونزوئیلا شوی انتخابات اجرا میکند. این شوی انتخبات پرهزینه و اتلاف بیتدالمال هم مثل بقیه هویت های کذایی نظام است از غرب ستیزی و اتلاف منابع ملی ایرانیان، برا ی تبلغات صدور انقلاب و کمک به اعراب. آخر وقتی مهمترین پست های امیتی و نظامی در دست سیدها و عرب تبار یا عرب پندار چون رضایی، نقدی، شمخانی و بنی طرف است ... طبیعی است اینها به هم تبارهای عربشان کمک میکنند منتهی به عربهایی که در راستای منافع نظام نقش بازی کنند. شوی انتخابت هوشمندسازی شده!! انتخاب خبرگان بیعت با رهبری و نظام با انتخابات مجلس فرمایشی و انتخابات رئیس تدارکچی رابا شورای شهر رانت خواران درچه چندم هم زمان کردند که لااقل از تب رقابتی طائفی و محلی مردم تحمیق شده مشارکت باید بالا! افزایش مشارکت هم از شعارهای بیست ساله توخالی و کذایی هم از دست پخت های مدعیان اصلاح طلبی است در اصل. چون میدانند مشارکت پایین باشد دست اصلاح طلبان از یکی قدرت پایین میاید و طرف مقابل اصلا برایش مهم نیست در واقع چند درصد بیاند. مهم حربه انتخابات است که یک راه برای به دست گرفتن حداکثری سهم ثدرت-ثروت است. منتهی رق بین سران سپاه-بسیجی با بیت رهبری-اخوندها در این است، اولی اصلا باریش مهم نیست مشارکت بلا، دومی ولی بنا برخوی آخوندی اش از شلوغی و گله تحمیق شدگان لذت میبدر. این واقعیت پاردوکسی است. مسبتد-ظالم-فاسد میلیتاریستی اسا از مشارمت خوشش نمیادی چون درک میلیتاریستی دارد می داند بالاخره مشارکت در نفسش قدرت دارد، ولی توتلیتر تدوکرایتک از مشارکت احسسا خوشی مقبولیت میکند،این تضاد را نتوانستند این طیف یعنی میلیتاریست ها و توتتللیزرستها حل کنند در نظام!

    • نکته رو گرفتی؟

      1- از جدود یکسال پیش شوی تکراری انتخابت شروع شد. 2- طبق کار همیشکی افرادی تحت عنوان ادعای پوچ و کذایی "اصلاح طلبی" و البته شخصیت عجیب و غریبی همچو صادق زیبکلام، مردم تشویق به شرکت درانتخابات کردند

    • نکته رو گرفتی؟

      خامنه‌ای: حسن روحانی را به ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب می‌کنم !

    • farid

      پروژه‌ ساختنِ «اپوزیسیونِ دست‌ساز» را خامنه‌ای و هاشمی رفسنجانی با هم کلید زدند. وجود، اختلافِ اقتصادیِ اپوزیسیونِ دست‌ساز با سپاه و ولایت لزوما به معنای اختلافِ سیاسیِ آنها نیست. پای «حفظِ نظام» که می‌افتد، آنها همه سرِ «سفره‌ی انقلاب» نشسته‌اند. این حقیقت آنجایی معلوم می‌شود که اپوزیسیونِ دست‌ساز همواره برای دور نگه داشتنِ سپاه از تحریم و خارج نگه داشتن‌آش از لیستِ تروریسمِ بین‌المللی و جنایاتِ جنگی در اروپا و آمریکا لابی می‌کند. نمونه‌ی مشهورش جواد ظریف، وزیرِ خارجه‌ی دولتِ «اعتدالی!!» است، که ترجیع‌بندِ تمامِ مذاکرات‌اش با مقاماتِ غربی این است که سپاه را تحریم نکنند!. نمونه‌ی مشهورِ دیگرش خودِ حسن روحانی، رئیس جمهورِ «معتدل» است، که اخیرا همه‌جوره خودش را در آغوشِ سپاه انداخته، از موشک‌پرانیِ سپاه به سوریه حمایت کرده، و قولِ افزایشِ بودجه‌ی نظامیِ سپاه را داده. اینجاست که دم خروسِ اپوزیسیونِ دست‌ساز می‌زند بیرون، و آن دوگانگیِ ادعاییِ «معتدل/ تندرو» محو می‌شود. رژیمِ جمهوری اسلامی بیش از دو دهه است که با ادعای خودساخته‌ی «شکاف در نظام» و وجودِ دوگانه‌ی صوریِ «معتدل/ اصلاح‌طلبِ» هوادارِ غرب، و «تندرو/ سپاهیِ» ضدِغرب، بر سرِ خودِ غرب و مردمِ ایران کلاه گذاشته، و بدین ترتیب بیست سال به عمرِ خود افزوده است!

    • میر ز ا رضا

      یک «کمدی الهی» به معنای واقعیش!!!