ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

شکایت ده‌ها ایرانی برنده لاتاری آمریکا به دلیل عدم صدور ویزا

بیش از ۹۰ ایرانی و یمنی برنده لاتاری آمریکا شکایت خود از این دولت را به دادگاهی در واشنگتن ارائه دادند. آنها پس از اجرای دستور مهاجرتی ترامپ قادر به اخذ گرین‌کارت نیستند.

ده‌ها برنده ایرانی و یمنی لاتاری مهاجرت به آمریکا به دلیل عدم رسیدگی به درخواست ویزای خود از وزارت خارجه ایالات متحده شکایت کردند.

اجرای دستور مهاجرتی ترامپ برندگان ایرانی لاتاری این کشور را با دردسر مواجه کرد

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، بیش از ۹۰ ایرانی و یمنی برنده لاتاری مهاجرت به آمریکا شکایت خود از وزارت خارجه این کشور را به دادگاهی در واشنگتن ارائه داده‌اند.

لاتاری برای دست‌یابی به گرین‌کارت آمریکا ذیل برنامه «گوناگونی ویزا» از ۱۹۹۰ به دستور کنگره آمریکا برقرار شده است. سالانه ۱۴ میلیون تن در این قرعه‌کشی شرکت می‌کنند.

اما برندگان ایرانی و یمنی این لاتاری اکنون پس از اجرایی‌شدن بخشی از دستور مهاجرتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا قادر به اخذ گرین‌کارت نیستند.

پس از ماه‌ها بحث سرانجام دیوان عالی آمریکا در واشنگتن بخش‌هایی از فرمان مهاجرتی دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور درباره ممنوعیت سفر شهروندان شش کشور مسلمان را پذیرفت. اجرای این قانون از ۲۹ ژوئن آغاز شد.

این ممنوعیت شامل شهروندان ایران، لیبی، سومالی، سوریه، سودان و یمن می‌شود و آن‌ها اجازه نخواهند داشت که به‌مدت ۹۰ روز به آمریکا سفر کنند. این مدت برای پناهجویان ۱۲۰ روز خواهد بود.

یکی از وکلای ایرانیان و یمنی‌های برنده لاتاری به رویترز گفته است که «این مسئله درست نیست، منصفانه نیست، قانونی هم نیست. ما هر کاری لازم باشد برای احقاق حق موکلان خود انجام می‌دهیم، از جمله رفتن به دادگاه.»

برندگان لاتاری در شکایت خود از دولت آمریکا خواسته‌اند که به درخواست ویزای آنها پیش از ۳۰ سپتامبر رسیدگی کند.

در یکی از آخرین ایمیل‌های رسمی دولت آمریکا به این دسته از برندگان لاتاری گرین‌کارت این کشور هشدار داده شده که «ممکن است ویزای شما قابل صدور نباشد.»

بنا به دستور وزارت خارجه آمریکا، از شهروندان شش کشور مسلمان ذکرشده در فرمان ترامپ، کسانی که در آمریکا «خویشاوند نزدیک» دارند و یا «روابط حرفه‌ای و کاری» دارند می‌توانند به این کشور سفر کنند.

در همین زمینه

    این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

    آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

    .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

    توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

    نظر بدهید

    در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

    نظرها

    نظری وجود ندارد.