ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

وزارت خارجه ایران: برنامه‌ای برای تبادل زندانیان با بریتانیا وجود ندارد

سخنگوی وزارت خارجه ایران در نشست خبری هفتگی خود اعلام کرد که یک هیأت بریتانیایی با خانواده نازنین زاغری دیدار کرده. آزادی زندانیان دوتابعیتی ایرانی - بریتانیایی فعلاً مطرح نیست.

سخنگوی وزارت خارجه ایران اعلام کرد که هیأت بریتانیایی در تهران با خانواده نازنین زاغری دیدار و گفت‌وگو کرده. به گفته بهرام قاسمی هیچگونه برنامه‌ای برای تبادل زندانی بین ایران و بریتانیا وجود ندارد.

بهرام قاسمی

بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت خارجه ایران در نشست خبری دوشنبه ۱۶ مرداد خود گفته است:

«هیأت انگلیسی که به تهران سفر کرده بود با خانواده نازنین زاغری دیداری انجام دادند. خانم زاغری ایرانی هستند و همسرشان انگلیسی است و همانطور که گفتم این دیدار انجام شد. هیچ بحثی در مورد تبادل زندانی بین ایران و انگلیس وجود ندارد.»

الیستر برت، یکی از اعضای حزب محافظه‌کار بریتانیا و از مقامات ارشد وزارت خارجه این کشور در دولت ترزا می برای شرکت در مراسم تحلیف حسن روحانی به تهران سفر کرده بود. او وعده داده بود که درباره زندانیان دوتابعیتی ایرانی – بریتانیایی از جمله نازنین زاغری با مقامات ایران مذاکره می‌کند.

نازنین زاغری رتکلیف، کمال فروغی و رویا نوبخت از دوتابعیتی‌هایی‌اند که به اتهام جاسوسی در ایران زندانی شده‌اند.

نازنین زاغری رتکلیف، ۱۵ فروردین‌ سال گذشته همراه فرزندش به ایران سفر کرد که در فرودگاه امام تهران بازداشت و سپس به کرمان منتقل شد. مأموران گذرنامه بریتانیایی فرزند دو ساله او را هم ضبط کردند.

نازنین زاغری همراه همسر و دخترش

سپاه ثارالله کرمان ۲۶ خرداد سال گذشته با انتشار اطلاعیه‌ای گفته بود که نازنین زاغری در طول مدت بازداشت، در یک سوییت در زندان کرمان نگهداری شده و مرتب با خانواده خود تماس تلفنی و ملاقات حضوری داشته است.

سپاه در این اطلاعیه نوشته بود که نازنین زاغری «در پروژه‌های براندازی مشارکت داشته است.»

نازنین زاغری که ۳۸ سال دارد به پنج سال حبس محکوم شده است. خانواده نازنین زاغری به الیستر برت، نماینده حزب محافظه‌کار بریتانیا نسبت به وضعیت جسمانی او هشدار داده بودند.

عفو بین‌الملل یک روز قبل از سفر فردریکا موگرینی به تهران، با انتشار بیانیه‌ای از مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواسته بود از مقامات جمهوری اسلامی بخواهد کلیه فعالان حقوق بشر را آزاد کنند.

فیلیپ لوتر، مدیر عفو بین‌الملل در امور آفریقا و خاورمیانه با اشاره به توافق هسته‌ای گفته است:

«طنز تلخ ماجرای سرکوب فعالان حقوق بشر در ایران در اینجاست که مقامات ایرانی می‌خواهند با اتحادیه اروپا و سازمان ملل همکاری تنگاتنگ‌تری داشته باشند. اما هرگاه فعالان حقوق بشر با این نهادها در تماس قرار بگیرند، آن‌ها را به اتهامات امنیتی سرکوب و زندانی می‌کنند.»

در دیدار مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با مسئولان جمهوری اسلامی اما نگرانی عفو بین‌الملل مورد توجه قرار نگرفت.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.