ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ادامه تهدیدهای ترامپ علیه کره شمالی: «حرف‌هایم جدی است»

ترامپ به رهبر کره شمالی هشدار داد و گفت که «این مرد باید حساب کارهایش را پس بدهد.» مرکل از لحن ترامپ انتقاد کرده و روسیه نیز لحن طرفین را «بیش‌ازحد» تند دانسته است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا در روزهای اخیر بارها بر امکان استفاده از گزینه نظامی علیه کره شمالی تأکید کرده است. پیونگ‌یانگ نیز به نوبه خود از احتمال حمله علیه آمریکا و پایگاه‌های نظامی‌اش سخن گفته‌است. روسیه از تندترشدن لحن طرفین ناراضی است و آلمان نیز واکنشی منفی نسبت به تهدیدهای ترامپ نشان داده.

تندشدن لحن پیونگ‌یانگ و واشنگتن جامعه بین‌المللی را نگران کرده است

دونالد ترامپ، جمعه ۱۱ اوت به کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی نسبت به هر اقدامی علیه آمریکا هشدار داد. او در استراحتگاه گلف خود در نیوجرسی گفت: «این مرد باید حساب کارهایش را پس بدهد. اگر یک تهدید آشکار بکند ... یا هرکاری درباره گوام یا هر قلمروی دیگری متعلق به آمریکا یا متحدان آمریکا انجام می‌دهد واقعا پشیمان خواهد شد و خیلی هم سریع پیشمان خواهد شد.»

ترامپ چند ساعت پیش از ارسال پیام توئیتری تهدیدآمیزش سخن می‌گفت که در آن نوشته بود: «اگر کره شمالی اقدام نابخردانه‌ای انجام دهد، راه‌حل‌های نظامی اکنون کاملاً حاضر و آماده هستند. امیدوارم کیم جونگ اون مسیر دیگری را برگزیند.»

رابطه بین واشنگتن و پیونگ‌یانگ در دوران ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ پرتنش‌تر شده است. پس از آنکه شورای امنیت سازمان ملل کره شمالی را به دلیل برنامه موشکی و اتمی‌اش تحریم کرد، مشخص شد که پیونگ‌یانگ به یک کلاهک هسته‌ای دست یافته که اندازه کوچک آن برای موشک‌های بین قاره‌ای این کشور کافی است.

پس از آن ترامپ گفت ایالات متحده در پاسخ به تحریکات پیونگ‌یانگ «با خشم و آتش» پاسخ خواهد داد. او از واکنشی سخن گفت که «جهان تاکنون به‌خود ندیده است». کره شمالی نیز بلافاصله از طرح خود برای پرتاب موشک به حوالی گوآم رونمایی کرد.

گوام در اقیانوس آرام غربی قرار دارد و از سوی دولت آمریکا اداره می‌شود اما جزء خاک آن به‌شمار نمی‌رود. ایالات متحده در این جزیره پایگاه نظامی دارد.

مذاکرات پشت‌پرده؟

همزمان با تندترشدن لحن ترامپ علیه کره شمالی، خبرگزاری آسوشیتدپرس از مذاکرات پشت‌پرده بین واشنگتن و پیونگ‌یانگ خبر داد.

«کانال نیویورک»، کانال ارتباطاتی پشت‌پرده بین این دو ۲۰۱۶ از سوی کره شمالی و در اعتراض به تحریم‌ها علیه این کشور بسته شده بود اما به گفته آسوشیتدپرس از ابتدای امسال احیا شده است. وزارت خارجه آمریکا از اظهارنظر درباره این گزارش خودداری کرده است.

ترامپ نیز جمعه در پاسخ به پرسشی درباره این گزارش نیز با طفره‌روی گفت که «خوب، نمی‌خواهیم درباره پیشرفت، یا درباره کانال‌های ارتباطی پشت‌پرده حرف بزنیم.»

او در ادامه تأکید کرد که تهدیدهایش جدی است: «امیدوارم متوجه حرفهایم شده باشند. وقتی حرفی می‌زنم، منظورم دقیقاً همان چیزی است که می‌گویم. فهمیدن این کلمه‌ها خیلی خیلی ساده است.»

ترامپ جمعه همچنین توئیت «مقر فرماندهی ارتش آمریکا در اقیانوس آرام» را بازنشر داد؛ توئیتی که در آن از آمادگی بمب‌افکن‌های آمریکایی برای انجام فوری مأموریت گفته شده بود.

— U.S. Pacific Command (@PacificCommand) August 11, 2017

تهدیدهای ترامپ علیه کره شمالی دیگر قدرت‌های جهانی را نگران نبردی واقعی در شبه‌جزیره کره کرده است.

آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در واکنش به تهدیدهای ترامپ جمعه گفت که «فکر نمی‌کنم دامن‌زدن به تنش‌ها بخشی از راه‌حل باشد.»

ترامپ نیز در پاسخ مرکل را «شخص خیلی خوب و زن خیلی خوب» دانست و گفت که «احتمالاً حرفش در اشاره به خود آلمان است. قطعاً درباره ایالات متحده حرف نمی‌زند.»

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه نیز جمعه گفت که از لحن «بیش از حد» تند تهدیدهای دوجانبه آمریکا و کره شمالی «عمیقاً نگران» است. او خطرات جنگ بر سر برنامه هسته‌ای کره شمالی را «بسیار بالا» خواند.

همزمان چین و آمریکا جمعه بر ادامه همکاری‌های دوجانبه برای رفع بحران شبه جزیره کره و خلع سلاح اتمی آن تأکید کردند. کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد که رهبران دو کشور «موافقتند که کره شمالی باید رفتار تحریک‌کننده و تنش‌آلودش را کنار بگذارد.»

در همین زمینه

    این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

    آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

    .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

    توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

    نظر بدهید

    در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

    نظرها

    نظری وجود ندارد.