ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

وضع «وخيم» جسمی قاسم شعله‌سعدی در زندان

<p>وضع جسمی قاسم شعله&zwnj;سعدی، نماينده پيشين مجلس ايران که در زندان به&zwnj;سر می&zwnj;برد، &laquo;وخيم&raquo; گزارش شده است.</p> <!--break--> <p><br /> به گزارش تارنمای کلمه، پزشکان زندان اوين نست به سلامتی شعله&zwnj;سعدی هشدار داده&zwnj;اند و اعلام کرده&zwnj;اند وی در شرايطی نيست که بتواند &laquo;تحمل کيفر&raquo; کند.</p> <p>بنا به اين گزارش تاکنون به وضع اين زندانی از سوی مقامات زندان رسيدگی نشده است.</p> <p>کلمه افزوده: &laquo;اين زندانی برای درمان به بيمارستانی خارج از زندان هم منتقل نشده و تاکنون نيز مسوولان با مرخصی درمانی و اغلب اوقات با ملاقات حضوری او با خانواده نيز جلوگيری کرده&zwnj;اند.&raquo;</p> <p>قاسم شعله&zwnj;سعدی، استاد دانشگاه تهران و نماينده شيراز در مجلس سوم و چهارم، يکشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۰ در راه بازگشت از شيراز، در فرودگاه مهرآباد تهران بازداشت و به زندان اوين منتقل شد.</p> <blockquote> <p>پزشکان زندان اوين نست به سلامتی شعله&zwnj;سعدی هشدار داده&zwnj;اند و اعلام کرده&zwnj;اند وی در شرايطی نيست که بتواند &laquo;تحمل کيفر&raquo; کند</p> </blockquote> <p>وی در سال ۱۳۸۱ طی نامه&zwnj;ای سرگشاده، شديداً از عملکرد آيت&zwnj;الله علی خامنه&zwnj;ای، رهبر جمهوری اسلامی ايران انتقاد کرده بود. شعله&zwnj;سعدی پس از انتشار اين نامه بازداشت و پس از ۳۶ روز آزاد شد.&nbsp;</p> <p>اين استاد دانشگاه در بخش ديگری از اين نامه نوشته بود: &laquo;مجلس اصلاحات (مجلس ششم) را به منفعل&zwnj;ترين شکل ممکن درآورديد و علاوه بر موانع متعدد بر سر راه قانون&zwnj;گذاری آن و نفی مصونيت پارلمانی و تعقيب و محکوميت و بازداشت بعضی از نمايندگان، به صراحت تهديد کرديد که در مقابل رئيس&zwnj;جمهور (محمد خاتمی) و نمايندگان مجلس می&zwnj;ايستيد. مگر رئيس&zwnj;جمهور و نمايندگان مجلس با رأی مستقيم اکثريت قاطع مردم ايران انتخاب نشده&zwnj;اند؟ مگر آن&zwnj;ها تبلور ملت ايران نيستند؟ و مگر مقابله با آن&zwnj;ها مقابله با ملت بزرگ ايران تلقی نمی&zwnj;شود؟ آيا شما در مقابل ملت عظيم&zwnj;الشأن ايران می&zwnj;ايستيد؟ اين است سزای ملتی که بيش از ۲۳ سال سنگر جهاد و تحمل را رها نکرده است؟ اين است معنی مردم&zwnj;سالاری دينی؟ اين است معنی آزادی در شعار محوری استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی؟&raquo;</p> <p>وی در پايان اين نامه از آيت&zwnj;الله خامنه&zwnj;ای خواسته بود تا به جای &laquo;واکنش ناشی از توهم توطئه&raquo;، کلامش را &laquo;منصفانه&raquo; بررسی کند و نسبت به هر مقدارش که &laquo;حق&raquo; است، &laquo;تسليم&raquo; شود.</p> <p>شعله&zwnj;سعدی در سال ۱۳۸۸ برای دهمين دوره انتخابات رياست&zwnj;جمهوری ايران نيز کانديدا شد اما شورای نگهبان &laquo;صلاحيت&raquo; وی را رد کرد.</p> <p>&nbsp;</p>

وضع جسمی قاسم شعله‌سعدی، نماينده پيشين مجلس ايران که در زندان به‌سر می‌برد، «وخيم» گزارش شده است.

به گزارش تارنمای کلمه، پزشکان زندان اوين نست به سلامتی شعله‌سعدی هشدار داده‌اند و اعلام کرده‌اند وی در شرايطی نيست که بتواند «تحمل کيفر» کند.

بنا به اين گزارش تاکنون به وضع اين زندانی از سوی مقامات زندان رسيدگی نشده است.

کلمه افزوده: «اين زندانی برای درمان به بيمارستانی خارج از زندان هم منتقل نشده و تاکنون نيز مسوولان با مرخصی درمانی و اغلب اوقات با ملاقات حضوری او با خانواده نيز جلوگيری کرده‌اند.»

قاسم شعله‌سعدی، استاد دانشگاه تهران و نماينده شيراز در مجلس سوم و چهارم، يکشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۰ در راه بازگشت از شيراز، در فرودگاه مهرآباد تهران بازداشت و به زندان اوين منتقل شد.

پزشکان زندان اوين نست به سلامتی شعله‌سعدی هشدار داده‌اند و اعلام کرده‌اند وی در شرايطی نيست که بتواند «تحمل کيفر» کند

وی در سال ۱۳۸۱ طی نامه‌ای سرگشاده، شديداً از عملکرد آيت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ايران انتقاد کرده بود. شعله‌سعدی پس از انتشار اين نامه بازداشت و پس از ۳۶ روز آزاد شد. 

اين استاد دانشگاه در بخش ديگری از اين نامه نوشته بود: «مجلس اصلاحات (مجلس ششم) را به منفعل‌ترين شکل ممکن درآورديد و علاوه بر موانع متعدد بر سر راه قانون‌گذاری آن و نفی مصونيت پارلمانی و تعقيب و محکوميت و بازداشت بعضی از نمايندگان، به صراحت تهديد کرديد که در مقابل رئيس‌جمهور (محمد خاتمی) و نمايندگان مجلس می‌ايستيد. مگر رئيس‌جمهور و نمايندگان مجلس با رأی مستقيم اکثريت قاطع مردم ايران انتخاب نشده‌اند؟ مگر آن‌ها تبلور ملت ايران نيستند؟ و مگر مقابله با آن‌ها مقابله با ملت بزرگ ايران تلقی نمی‌شود؟ آيا شما در مقابل ملت عظيم‌الشأن ايران می‌ايستيد؟ اين است سزای ملتی که بيش از ۲۳ سال سنگر جهاد و تحمل را رها نکرده است؟ اين است معنی مردم‌سالاری دينی؟ اين است معنی آزادی در شعار محوری استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی؟»

وی در پايان اين نامه از آيت‌الله خامنه‌ای خواسته بود تا به جای «واکنش ناشی از توهم توطئه»، کلامش را «منصفانه» بررسی کند و نسبت به هر مقدارش که «حق» است، «تسليم» شود.

شعله‌سعدی در سال ۱۳۸۸ برای دهمين دوره انتخابات رياست‌جمهوری ايران نيز کانديدا شد اما شورای نگهبان «صلاحيت» وی را رد کرد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کاربر مهمان

    اين مقامات زندان چه دژخيمانی هستند که اجازه نميدهند زندانيان سکته کرده و سرطانی و در وضعيت خطرناک جسمانی و يا روحی به بيمارستان اعزام شوند؟