ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ترکیه: بیش از ۴۸ هزار پناهجوی سوری به کشور خود بازگشته‌اند

خبرگزاری آناتولی ترکیه می‌گوید از ماه اوت ۲۰۱۶ تاکنون بیش از ۴۸ هزار پناهجوی سوری ترکیه را ترک کرده و به کشور خود بازگشته‌اند.

خبرگزاری آناتولی ترکیه می‌گوید از ماه اوت ۲۰۱۶ تاکنون بیش از ۴۸ هزار پناهجوی سوری ترکیه را ترک کرده و به کشور خود بازگشته‌اند.

پناهجویان سوری در ترکیه ـ عکس از آرشیو

این خبرگزاری روز چهارشنبه ۱۶ اوت / ۲۵ مرداد با اعلام این خبر نوشت بازگشت پناهجویان سوری به کشورشان پس از انجام عملیات «سپر فرات» ارتش ترکیه آغاز شد.

ارتش ترکیه در ۲۴ اوت ۲۰۱۶ (۳ شهریور ۱۳۹۵) با کمک شبه‌نظامیان مورد حمایتش در عملیاتی با عنوان «سپر فرات» وارد خاک سوریه و شهر جرابلس شد و پست‌های داعش در مناطق مرزی را به کنترل خود در آورد.

با آغاز عملیات «سپر فرات» ترکیه قصد داشت منطقه مرزی تحت کنترل داعش را از دست این گروه آزاد سازد. هدف دیگر آنکارا جلوگیری از پیشروی یگان‌های مدافع خلق (YPG) متشکل از نیروهای کرد سوریه به سمت غرب بود.

بن‌علی ییلدریم، نخست‌وزیر ترکیه ۲۹ مارس / ۹ فروردین سال جاری از پایان عملیات «سپر فرات» خبر داد و این عملیات را «موفقیت‌آمیز» خواند.

به‌گفته خبرگزاری آناتولی، بدین ترتیب ۴۸ هزار و ۱۵۰ پناهجوی سوری از آغاز عملیات «سپر فرات» به شهر جرابلس، واقع در شمال استان حلب بازگشته‌اند.

بنا به این گزارش، فرمانداری غازی عینتاب پناهجویانی را که تحت نظارت گروه‌های مدیریت اداره مهاجرت این استان به کشور خود بازگشته‌اند، شناسایی کرده‌ است. روزانه ۲۰۰ پناهجو، از جمله زنان و کودکان، پس از کنترل امنیت منطقه از طریق گذرگاه مرزی «کارکامیش» به جرابلس می‌روند.

اعضای ارتش آزاد سوریه، مخالفان رژیم اسد که از سوی ترکیه حمایت می‌شوند، در آن سوی مرز افرادی را که از مرز گذشته‌اند همراهی کرده و آن‌ها را با وسایل‌شان به خانه‌هایشان منتقل می‌کنند.

کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان ۳۰ ژوئن / ۹ تیر اعلام کرد که حدود نیم میلیون نفر سوری از آغاز سال ۲۰۱۷ تا کنون راه بازگشت به خانه‌های خود را برگزیده‌اند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.