ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

وزارت بهداشت و درمان: حیاط خلوت رانت‌خواران

ورادات کالاهای پزشکی، شرکت‌های پیمانکاری، سپرده‌گذاری در بانک‌ها همزمان با بدهی ۱۲ هزار میلیارد تومانی بخشی از کارنامه قاضی‌زاده هاشمی در وزارت بهداشت و درمان است.

حسن قاضی‌زاده هاشمی از دو سال قبل و همزمان با رسوایی فیش‌های حقوقی به فساد مالی و دریافت حقوق نجومی متهم شد و هر بار هم این موضوع را تکذیب کرد.حضور او در صحن علنی مجلس برای بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی اما بار دیگر پرونده فساد مالی و رانت‌خواری در وزارت بهداشت و درمان را رسانه‌ای کرد.

حسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت و درمان ایران باردیگر به رانتخواری و فساد مالی متهم شد.

احمد علیرضابیگی نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی در مخالفت با قاضی‌زاده هاشمی، گفت که وزیر بهداشت این وزارتخانه را به حیات خلوت رانتخواران تبدیل کرده است.

علیرضابیگی به صورت مشخص از دو شرکت «کارآفرینان آوا سلامت» و «هلدینگ آوا پردیس» به عنوان نمونه‌های فساد و رانت‌خواری در وزارت بهداشت و درمان نام برد و گفت: «این شرکت‌ها زیر نظر وزیر بهداشت و به صورت غیرقانونی تشکیل شده و گردانندن آن‌ها مدیران وزارت بهداشت هستند».

او گفت: معاونت توسعه وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم پزشکی اجازه داده است که بدون برگزاری مناقصه با این شرکت‌ها قرارداد همکاری امضاء کنند.

به گفته علیرضا‌بیگی هئیت مدیره این شرکت‌ها مدیران وزارت بهداشت و درمان هستند و همین مسئله باعث ایجاد فساد مالی و رانت شده است.

شرکت «کارآفرینان آوای سلامت» یک شرکت تامین نیروی انسانی وابسته به هیئت امنای ذخیره ارزی وزارت بهداشت و درمان است که بزرگ‌ترین شرکت تامین پرستاران قراردادی به شمار می‌آید و با ۲۰ دانشگاه علوم پزشکی در ایران قرارداد دارد.

«هلدینگ آوای پردیس» نیز آنگونه که در وب‌سایت این شرکت آمده، در سال ۱۳۹۲ به منظور تقویت تولیدات داخلی در عرصه سلامت تاسیس شده است. آوای پردیس سلامت دو شرکت زیرمجموعه به نام‌های «پادیاب طب» و «آوای پزشک» دارد.

علاوه بر این هلدینگ آوای پردیس یکی از سهامداران عمده شرکت پالایش نفت اصفهان است. ارزش سهام شرکت وابسته به وزارت بهداشت و درمان در پالایشگاه اصفهان بیش از یک هزار میلیارد تومان برآورد شده است.

به گفته علیرضابیگی وزارت بهداشت و درمان به‌رغم داشتن این سهام و همچنین ۴۰۰ میلیارد تومان سپرده در بانک‌های ملت و پاسارگاد با کسری بودجه و ۱۲ هزار میلیارد تومان بدهی روبرو است.

او گفت که وزارت بهداشت و درمان سود سپرده ۴۰۰ میلیارد تومانی را دریافت می‌کند.

بیگی همچنین از وزیر بهداشت و درمان خواست که در باره نقش معاون غذا و درمان این وزارتخانه در واردات و صادرات کالاهای پزشکی به نمایندگان توضیح دهد و بگوید که «واردات لنز‌های جشمی آلکان که از امریکا توسط چه کسی صورت می‌گیرد».

وزیر بهداشت و درمان نیز در پاسخ به این پرسش‌ها گفت که سوال در باره واردات لنز داخل چشمی آرکان «دلش را به درد آورده است».

قاضی‌‌زاده هاشمی همچنین مدعی شد که تنها سه میلیون و ۲۷۰ هزار تومان حقوق و دستمزد دریافت می‌کند و «به هیچ کار اقتصادی به غیر از پزشکی نپرداخته است».

او چند ساعت بعد در نامه‌ای به رئیس مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که سه میلیون و ۲۷۰ هزار تومان تنها بخشی از درآمد ماهیانه‌اش در وزارت بهداشت و درمان است و علاوه بر آن بابت عضویت در هئیت علمی نیز دستمزد دریافت می‌کند اما رقم دستمزد عضویت در هئیت علمی را اعلام نکرد.

وزیر بهداشت و درمان ایران همچنین با تائید سپرده‌گذاری ۴۰۰ میلیارد تومانی، گفت که این اقدام به خاطر «انجام امور و پرداخت دیون بیمارستان‌ها صورت گرفته است».

او از منتقدین خود خواست که چنانچه مدرکی در باره فساد در وزارت بهداشت و درمان دارند، به دستگاه قضائی ارائه کنند.

بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم از سه‌شنبه ۲۴ مرداد آغاز شده و قرار است که پنجشنبه ۲۶ مرداد به پایان برسد.

بیشتر بخوانید:

فساد مالی در «طرح تحول سلامت»

فساد در حوزه واردات دارو: شرکت‌هایی که داروهای تقلبی هندی وارد می‌کنند

معاون وزیر بهداشت ۸۰ میلیون حقوق می‌گیرد

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.