ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

عربستان سعودی مرز خود را به روی زائران قطری گشود

پادشاه عربستان سعودی دستور داده زائران قطری بدون ویزای معمول الکترونیکی و به خرج او با یک هواپیمای شخصی به عربستان سعودی پرواز کنند.

دو هفته مانده به مراسم حجِ مسلمانان در مکه، عربستان سعودی مرزهای خود با قطر را که به‌دلیل مناقشه دو کشور بسته شده بود، به‌روی زائران قطری باز کرد.

اسپا، خبرگزاری رسمی عربستان سعودی، اعلام کرد که سلمان بن عبدالعزیز آل سعود، پادشاه عربستان سعودی، دستور داده که زائران قطری می‌توانند از گذرگاه مرزی «سلوی» حتی بدون ویزای معمول الکترونیکی وارد عربستان شوند.

عربستان سعودی پس از قطع روابط خود با قطر در ماه ژوئن به اتباع این کشور فرصت داده بود تا در عرض ۱۴ روز خاک عربستان را ترک کنند از این رو در روز ۱۸ ژوئن / ۲۸ خرداد در پایان این مهلت گذرگاه مرزی «سلوی» به روی قطری بسته شد.

پیش از اعلام گشایش مرز عربستان سعودی و قطر، محمد بن سلمان ولیعهد سعودی با نماینده‌ای از قطر در جده ملاقات کرد.

بر اساس این گزارش، ملک سلمان همچنین گفته است که زائران قطری از فرودگاه دوحه به خرج او با یک هواپیمای شخصی به عربستان سعودی پرواز کنند. پادشاه عربستان سعودی همچنین دستور داده که با زائران قطری در فرودگاه‌های دمام و احساء به‌عنوان مهمانان شخصی پادشاه برخورد شود.

پیش از این، کمیته حقوق بشر سازمان ملل نسبت موانع ایجادشده برای زائران قطری به‌منظور انجام مراسم حج اعتراض کرده بود.

عربستان سعودی، امارات متحده عربی، بحرین و مصر ۵ ژوئن / ۱۵ خرداد اعلام کردند که برای حفظ منافع ملی خود، مبارزه با افراطی‌گری و تروریسم، و به دلیل دخالت قطر در مسائل داخلی کشورشان رابطه سیاسی خود با این کشور ‌را قطع می‌کنند. آن‌ها راه‌های زمینی و حریم هوایی خود را بر روی قطر مسدود کرده و سپس فهرستی از ۱۳ درخواست از این کشور را ارائه دادند؛ از جمله کاهش روابط قطر با ایران، انحلال پایگاه نظامی ترکیه در قطر و تعطیلی شبکه الجزیره. این درخواست‌ها بعد کاهش یافت.

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر خارجه قطر ۵ مرداد/ ۲۷ ژوئیه از سازمان ملل خواسته بود تا برای حل بحران این کشور با عربستان سعودی و متحدانش نقش بیشتری به عهده بگیرد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.